Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי EVENT?

dudu26
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתה רוצה שיגידו לך? שעבור 700 ש"ח לרביעיייה (אם הבנתי נכון) תקבל צמיג טוב שלא יאבד אחיזה בהזדמנות הראשונה ויקצר מרחקי בלימה?

אם האחריות תופסת על פגיעות רכוש וגוף (חס וחלילה) עקב שימוש בצמיג הכי זול שמצאת - קח סיכון. מעבר לזה האחריות לא ממש רלבנטית.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

אחריות - רק ציינתי את פרטי המוצר.

השאלה העיקרית היא האם הצמיגים האלה שווים משהו או להמשיך לסרוק פנצ'ריות בשביל חברות מוכרות יותר -?

מוכן לשים עד 1000 ש"ח אגב.

פורסם

תמשיך לסרוק. גם סריקה של הפורום תעזור לך (בלי להזיע).

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

תודה על הקישור.

רק אציין דבר אחד שנדמה לי ששכחתם: לא לכולם יש מושג בצמיגים. חברות צמיגים אני מכיר רק ממודעות בעיתון ו-1000 ש"ח היה נדמה לי כמו תקציב שקול לרכישה כזאת. זאת הפעם הראשונה שאני קונה צמיגים ואין לי מושג אפילו לגבי טווח מחירים. אז לפני שאתם מסיקים שבא לי לקבור את עצמי מתחת לאיזו פנצ'ריה ולהתנחם ב-4 שנות אחריות בקבר, תנו צ'אנס לאלו ששואלים כי הם באמת לא יודעים.

לילה טוב ושוב תודה.

• תוכן חדש...