Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אילו מים רצוי לשים במיכל הווישרים מלבד מים מיוחדים שקונים?

האם מים מינרלים או מים מזוקקים זה גם סביר לשים?

פורסם

אני שם מים מנרלים מהולים בתרכיז לניקוי חלונות[בייתי]-ממליץ.

או שגם מים מתמי בר וכל המסננים למניהם ,גם יכולים לבוא בחשבון.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מים מינרליים אינם מים נטולי אבנית! להיפך, הם עשירים במינרלים שטובים לגוף האדם אך רק מחכים להתנחל בשפריצרים ולסתום אותם.

רצוי להשתמש בנוזל ייעודי או במים מזוקקים + תרכיז ייעודי.

אם רוצים לחסוך - מנסיוני, פילטר בריטה מוריד ברמה די רצינית את רמת האבנית מהמים. לכל בעלי פילטרים ביתיים אחרים, אם אחרי שנה הקומקום שלכם עדיין נקי סימן שהמים יחסית סבירים.

פורסם
עדיף לשים פילטר דלק קטן (של קרבורטור) בצינור של המים
מודה שלא חשבתי על זה,אופיר זה עוזר בצורה טובה?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לשים מים מינרלים זה אחד הדברים הטיפשיים שניתן לעשות (גם בוישרים וגם במנוע) אין להם שום יתרון על מי ברז אבל עולים המון יותר..

צריך לשים רק מים מזוקקים, או פשוט לקנות את התרכיזים של 5 ליטר ב-10 שקל שמוכרים בחנויות לאביזרי-רכב, שהם בעצם מים מזוקקים עם קצת סבון.

פורסם

אין שום בעיה למלא מי-ברז שמיועדים לשתיה ומהולים בתרכיז לניקוי שמשות, היום ברוב הרכבים קיים מסנן בפתח המילוי של מיכל נוזל לשטיפת שמשות והוא ניתן גם להוצאה וניקוי.

במידה וברכב שלך לא קיים מסנן כזה (רשת צפופה בתוך המיכל) אזי מומלץ למלא נוזל מוכן לניקוי שמשות שהינו נקי מלכלוך שעלול לסתום את פיית השפריצר.

איזה כייף לי :)

פורסם

עוד מהמולדת הישנה (הלא היא רוסיה) ישנו פטנט שכזה להוסיף מספר טיפות כוהל למיכל המים.

אבל כך גם למיכלים של המתדלק, הנהג והנוסעים

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

הכי טוב לערבב 1/3 פאראפלו,1/3 TECHNIC ו-1/3 G12...:loco::silly::screwy:

רוצים להשקיע? תקנו מיכל מיץ כחול כזה לניקוי שמשות ב-10 ש"ח ל-4 ליטר . אחרת - מי ברז יהיו די והותר.

פורסם

מי ברז יספיקו אם לא רוצים להשקיע נוזל שמשות יעודי. אבנית היא לא הבעייה במערכת המתזים כי אין חימום של המים רק ליכלוך, אז להקפיד שלא יכנס לכלוך למיכל המתזים בזמן המילוי ושיהיה פקק תיקני למיכל.

ישנו מסנן יעודי קטן שניתן להתקנה בצינור המתזים, עלותו מספר שקלים בודדים.

• תוכן חדש...