Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רכשתי לפני שבועיים גולף שנת 2000, מנוע 2000 אוטומת.

יש לי רעידות מגעילות כשאני לוחץ ברקס במהירות גבוה יחסית

ברגע שהצלחות ברקס חמות (אחרי נסיעה של 10 דקות).

כרגע שצריך להחליף דיסקיות וצלחות. זה הפולקסווגן הראשונה שלי, אז רציתי להתייעץ איתכם פה לאן כדאי לי ללכת לכמה זה אמור לעלות.

כי לפי מה שאני קורא פה המוסכים של צמפיון הם שודדי קברים רציניים...

אשמח לקבל פה הצעה על דיסקיות+צלחות, על מקורי+תחליפי גרמני...

תודה מראש.

נתי

פורסם

קודם כל תתקשר למוסך פלוץ המורשה באיזור מגורייך ותשאל כמה עולה העבודה והחלקים שם, לפעמים זה בכלל לא נורא (הבדל של 10% נניח ממוסך אחר). קח את המחיר הזה כקו העליון.

אח"כ תתקשר או תלך לש.י.א יבואנים ברח' המסגר 10 , צמוד לז'אן : 03-6880884 ותשאל כמה עולות צלחות ורפידות מקוריות/תחליפיות לבחירתך לאוטו שלך.

על מחיר זה יש כמובן להוסיף מחיר עבודה + מע"מ, כל מוסך ותעריפו הוא. כך תדע כמה זה בערך אמור לעלות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

המחיר של סט רפידות ודיסקיות מקוריות אינו יקר יותר בהרבה מתחליפיים איכותים שנמצאים בשוק.

ממליץ לך להתקין רק את המקוריים על-מנת למנוע רעשים בזמן הבלימה.

אתה יכול לגשת למוסך רון שהינו חבר הפורום ומטפל ברכבים של קונצרן VW ותקבל מחיר יותר נוח מאשר במוסך מורשה.

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=22406

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה לכולכם, התקשרתי לש.י.א יבואנים כמו שהמליצו לי פה, הם היו ממש מקצועיים (למרות שהופתעתי שזאת הייתה בחורה). קניתי מהם את הדיסקיות ב240 (מחיר סבבה לדעתי) ובסוף הרכבתי את זה לבד - עיניין של חצי שעה, (אחרי שהתקשרתי למוסך שאפט שמפורסם פה והוא הציע לי סכום גבוה מידי לטעמי - 200 ש"ח עבור העבודה...

הבעיה נפתרה בצורה מוחלטת. תודה לכם :)

פורסם
קנית רפידות, או צלחות ?

אני קניתי שם פעם, סט רפידות לפולו (2 יחידות לכל גלגל, שני גלגלים קדמיים)

עלה לי 100 ש"ח כולל מע"מ.

קניתי צלחות, ברפידות שלי היה "בשר" של סנטימטר שלם...

****כדאי שתפתר מה "..." הנה תזכורת

סימני פיסוק בסגנון צ'אט ... עם ... 3 ... נקודות בין משפט ... למשפט אינו מקובל

פורסם

שתי שאלות של בור:

1. האם מדובר בצלחות קדמיות בלבד או שבכל הארבע? ואם המדובר בזוג, כיצד ניתן לאבחן את מיקום הלקויות?

2. מי זה מוסך שאפט?

תודה.

פורסם
שתי שאלות של בור:

1. האם מדובר בצלחות קדמיות בלבד או שבכל הארבע? ואם המדובר בזוג, כיצד ניתן לאבחן את מיקום הלקויות?

2. מי זה מוסך שאפט?

תודה.

1. מדובר בזוג צלחות קדמיות בלבד, ברגע שרק ההגה רועד בנסיעה מהירה אז הבעיה היא בצלחות הקדמיות לפי מה שהבנתי.

בקשר לאבחון שלהם - דיסקיות קדמיות: ברגע שאתה נותן ברקס במהירות גבוה וההגה רועד לך.

דיסקיות אחוריות (במידה ויש) : ברגע שאתה נותן ברקס ואתה מרגיש את הרעידות בדבשת ברקס או בחלק האחורי של הרכב.

2. אני אישית גם לא מכיר אותו, פשוט ראיתי אותו מפורסם פה באתר.

פורסם
1. מדובר בזוג צלחות קדמיות בלבד, ברגע שרק ההגה רועד בנסיעה מהירה אז הבעיה היא בצלחות הקדמיות לפי מה שהבנתי.

בקשר לאבחון שלהם - דיסקיות קדמיות: ברגע שאתה נותן ברקס במהירות גבוה וההגה רועד לך.

דיסקיות אחוריות (במידה ויש) : ברגע שאתה נותן ברקס ואתה מרגיש את הרעידות בדבשת ברקס או בחלק האחורי של הרכב.

2. אני אישית גם לא מכיר אותו, פשוט ראיתי אותו מפורסם פה באתר.

לא רעידות ולא כלום.

עם הזמן הצלחת נשחקת, וכשהיא מגיעה למידת מינימום, צריך לחחליף אותה.

כדי לבדוק את זה כראוי, צריך לפרק את הגלגל ולראות בעניים.

פורסם
לא רעידות ולא כלום.

עם הזמן הצלחת נשחקת, וכשהיא מגיעה למידת מינימום, צריך לחחליף אותה.

כדי לבדוק את זה כראוי, צריך לפרק את הגלגל ולראות בעניים.

יש מקרים שהעיין לא יכולה לראות את זה כמו במקרה שלי.

רק במחרטה אתה מסוגל לראות את זה.

פורסם

לפי דעתי זה זול מדי שתי צלחות מקוריות בסביבות ה200 ש''ח.

אני החלפתי במורשה של יונדאי צלחות קדמיות שרק הצלחות עלו 440 ש''ח ועבודה עוד כ-400 ש''ח.

וזה יונדאי וזה פולקסווגן .

פורסם

BLIND, ביונדאי לנטרה כמו שלך הפירוק וההרכבה של הצלחות קשה יחסית מכיוון שיש צורך לפרק את כל הנאבה ולהשתמש בפרס כדי לחלץ את הצלחות הישנות ולהרכיב את הצלחות החדשות, כך שמחיר העבודה ריאלי לסד"ג כזה של עבודה. פירוק והרכבה של צלחות ברכבי VW פשוט הרבה יותר, צריך לפרק את הקליפר ולהכות בפטיש על הצלחת הישנה מבפנים החוצה, עד שהיא יוצאת.

המחיר ששילמת במוסך על הצלחות הוא המחיר הנדרש במוסך - מחיר לצרכן הסופי - אתה או כל מי שנכנס למוסך וכולל את אחוזי הרווח של היבואן ושל המוסך. אם תיגש לחנות חלפים, תגלה שהצלחות יעלו לך הרבה פחות!

פורסם

חבר'ה..הגיוני שצלחות מקוריות לניסאן עולות 420 ש"ח לצלחת אחת?

המחיר נראה לי מוזר, כולה 2 צלחות, ועולות 840 לזוג + רפידות מקוריות 250. וכל זה רק לגלגלים הקדמיים וללא עבודה.

פורסם

ובסוף כולם אומרים שרכב גרמני הוא מתוסבך וחלקים מאוד יקרים....

חביבי הבחורה שעובדת בשיא למדה הכל מבעל העסק שלמה, הם מאוד מקצועיים ומביאים חלקים איכותיים ויש גם להשיג אצלו מקורי!!!

• ספונסר פורום
פורסם

אצל שיא יבואנים קונים צלחות חליפיות ,אף חנות לא מחזיקה צלחות מקוריות ,זה לא הולך כי זה יקר

הצלחות המקוריות של הגולף 2 ליטר עולות כ 220 שח לאחת

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...