Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר רכישת רכב סקודה ניו פליסיה שנת 98 , ברצוני לתקן את הח"ח.

היום לאחר שביקרתי אצל הזגג הוא אמר לי שהמנגנון הרוס וגם המנוע.

(אני לא חושב שהוא עובד עלי).

קצת מידע: הרכב בא עם מנגנון ידני ולא חשמלי בארץ התווסף למנגנון זה מנוע וכך נוצרו הח"ח

לאחר נסיונות בירור הבנתי שאת המנגנון עצמו (שעשוי מפלסטיק..) ניתן להשיג רק במוסך סקודה

המרכזי (אף אחד לא מחזיק משומשים כאלו..כי פלסטיק ישן=פלסטיק שבור)

הנזק: מנגנון ידני 415 ש"ח

מנוע 350 ש"ח (מנוע לא מהמוסך המרכזי)

סה"כ כ 750 ש"ח ואני צריך 2 ח"ח קדמים ----> 1500 ש"ח

נראה לי מוזר מוגזם ולא הגיוני!!(ד"א זה עוד לפני מע"מ!! ובלי עבודה..)

האם קימים פתרונות אחרים?? מה אני עושה? נראה לי מוזר שאין פתרונות חלופיים לבעיה זו הרי זו בעיה כרונית ברכבים מסוג זה. כנראה שאני טועה אנא האירו את עיני!

תודה!!

ד"א אני גר באזור המרכז (פ"ת)

פורסם
אפשר לשאול מה זה ח"ח?
ח"ח = חיזוק חיובי, חרא של חיות, חיפוש+חיפוש...

לשאלתך, יכול להיות שמה שהלך לך במנגנון הוא רק השיניים שלו, היות והוא מפורק מהרכב, נסה להפעיל אותו "על ריק" וליראות מה לא עובד בו, אם זה המנוע, אולי ניתן להתאים מנוע אחר, ממנגנון אחר שתימצא בפרוקיה...

לי היתה את אותה הבעיה עם המזדה שלי, הלך שם בגלגל שדוחף את החלון למעלה במנגנון החשמלי. זה ניראה כמו גלגל עם שקעים עגולים שבתוכו מישתלבים חרוזי פלסטיק, הגלגל דוחף אותם והם מרימים ומורידים את החלון.

הגלגל נישחק. היות ויש לו מק"ט, שמתי פעמי למוסך מזדה וביקשתי את החלק, הם טענו שהחלק מגיע עם כל המנגנון ועולה... 1500 ש"ח...

שמתי פעמי לפרוקיה הקרובה, פרקתי אחד כזה, והרכבתי אותו...

אני לא זוכר כמה זה עלה, אבל נישאר לי הרבה עודף מ100 ש"ח...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

ח"ח=חלון חשמל.

הזגג אמר לי שהפלסטיק שבור ואין לו מנגנון להביא לי...רק במוסך המרכזי יש, וכמו כן המנוע לא טוב,

אמנם לא ראיתי את זה בעיניים אבל נראה לי אמין.

שאני מפעיל את החלון חשמל הוא יורד ואז קשה לו לעלות בשלב מסויים הוא נעצר צריך לחכות כמה שניות

כדי שהמנוע יתקרר ואז לעלות עוד קצת וחוזר חלילה 2-3 פעמים (תלוי כמה הורדתי את החלון)-->

כל זה מצביע שהמנוע דפוק

חוץ מזה כשהחלון עולה ויורד הוא מתנדנד ימינה שמאלה--> זה מצביע שהמנגנון דפוק(פלסטיק שבור)

הזגג פתח ראה ואמר לי שהמנוע והמנגנון דפוקים, את הנזק הכספי ציינתי כבר 1500 ש"ח אין פתרונות אחרים זולים יותר, חייב להיות משו...

פורסם

יש כאן אנשים שקשה להם לענות על השאלה ששואלים ברצינות אז פשוט עדיף שלא יענו כי זה כבר לא מצחיק.

ד"א תודה על הפירוש אלעד.

פורסם

כן ככה זה גם בפייבוריט.

או שאתה הולך לפירוקיה ומביא את כל המנגנון קומפלט או שאתה הולך לפרוקיה, מביא ידית לחלון וחוזר לחלונות ידניים (שזה מה שאני עשיתי)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

פירוקיה?

איפה אני מוצא אחת כזאת במרכז??

זה מקום שזורקים שם מכוניות ואני פשוט מוציא או שזה כרוך בתשלום אם כן אז

זה זול משמעותית?

פורסם
פירוקיה?

איפה אני מוצא אחת כזאת במרכז??

זה מקום שזורקים שם מכוניות ואני פשוט מוציא או שזה כרוך בתשלום אם כן אז

זה זול משמעותית?

טוב קודם כל לפני שאתה מחליט ללכת חזרה בזמן (לחלון ידני)

במיצובישי הבעיה הזאתי ידועה (אני מדבר על הרכב שלי) שהמנגנון של החלונות נדפק

בכל אופן יש זגג מעולה אני חייב לשבח אותו על עבודה מקצועית ומתן שירות אדיב

עצם העובדה שהחלון מתנדנד בזמן שאתה מוריד\מעלה את החלון כנראה שהמסילה הלכה לך (כמו בחלון של בית שלא יזוז גם קדימה אחורה) אותו עיקרון

בכל אופן הוא מתעסק עם מנועים מברזל שמחזיקים שנים על גבי שנים

ברכב שלי נדפקו בעבר הייתי אצלו הוא עשה לי 3 מסילות חדשות ו2 מנועים חדשים יצא בסביבות ה900 שקל אם אני זוכר טוב אם גם זה כבד עליך חזור לחלון ידני

הוא יושב באיזור תעשיה של יהוד במידה ותיהיה מעוניין אני אתן לך את הפרטים

כמו כן לגבי פירוקיות יש המון!!! יש בפ"ת ליד צומת סגולה (לא רחוק מטורבו קלין) יש בחולון על הכביש הראש (שנוסעים מחולון לכיוון יפו) זה אמור להספיק

פירוקיה היא מקום שהביאו לשם מכוניות שעברו טוטאלוס (בדר"כ) אתה מקבל הדרכה מהמוכר לחלק כזה וכזה המחיר הוא בדר"כ מצחיק

תתווכח על מחיר זה הכי חשוב! לאחר שהתעקם לי ג'אנט מגנזיום מקורי (13 אינץ') הלכתי סחור סחור לחפש עד שהגעתי לפ"ת הב* **** הזה חשב שאני ילד לא מבין כלום מהחיים שלי אמר לי 550 שקל על הג'אנט הסתכלתי עליו כזה אתה צוחק? הוא אמר לי לא! תשמע זה מגיע עם צמיג

אמרתי לו באמת תודה ויצאתי משם פרוקיה בחולון (ויש שם שורה של איזה 4 אם לא יותר) מומלצות גם נוח גם יש לך סיבה להתווכח על מחיר

בהצלחה.. :)

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

הי,

קודם כל תודה!

הייתי רוצה את הפרטים של הזגג שהיית אצלו ביהוד,

כמו כן איפה הפירוקיה בדיוק ממוקמת, או טל' שלהם...

תודה!

פורסם

תודה,

מה שמבאס זה שמעבר למנועים הלכו גם המנגנונים שכל אחד עולה 415 ש"ח לפני מעמ...

לכן אני מנסה לברר על מגרשי גורטאות, פירוקיות או לא יודע מה...כדי להשיג את זה בזול..

פורסם

1500 שח לזוג מנגנונים חדשים וזוג מנועים חדשים ?

תאמין לי שאין לך מושג על מה אתה מדבר אם אתה חושב שזה יקר...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מה זאת אומרת אין לי מושג ?

מנגנון 415

מנוע 350

יחד יוצא 750 בערך

כפול 2 חלונות 1500 זה המחיר וזה יקר!!!

לפחות לי...

פורסם
זה יקר!!!

לפחות לי...

יפה אמרת (כי אני אישית מכיר הרבה אנשים שהיו בכיף מוכנים לשלם את הסכום הזה על 2 מנגנונים חדשים כולל מנועים... אבל כנראה שאין לך מושג כמה עולה מנגנון מקורי אצל יצרנים אחרים).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...