Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מבין איך זה לא נרשם עד עכשיו!

הרכב: רוב היפנומטיות של סוף שנות ה90.

המפגע: לא ניתן לפתוח בגאז' מבחוץ ללא מפתח! (כמובן יש ידית בפנים) אבל, זה פשוט לא נוח!

כמו-כן באלמרה. אני עדיין לא הצלחתי למצוא תנוחת נהיגה נורמאלית - או שאני יושב ב90 מעלות ושובר את הגב - או שאני לא מגיע להגה כמו שצריך. בקיצור נועד לטייסים :D

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 325
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עכשיו עלה לי לראש הטימטום של מהנדסי אופל!!

באסטרה F (לא יודע לגבי שנים אחרות) המראות אינן מתקפלות! הן בנויות פשוט ליפול בזמן מכה.

כל פעם שאני מגיע לשטיפה אומרים לי שהמראות לא על אחריותם ואחרי כל שטיפה במכונה צריך לצאת להכניס את המראות(הן לא נופלות בשטיפה, אבל יוצאות קצת מהמקום).

איזה טימטום זה בחייאת רעבק! מה הבעיה לעשות אותן מתקפלות?!

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

טויטה קורולה דגם 98-01 המנורת חיווי של המזגן בלתי נראית באור יום וצריך כמו מפגר לשים יד להסתיר את השמש ולהסתכל מקרוב , בדגם הבא כבר טיפלו בזה ושמו מנורת חיווי גדולה הרבה יותר ונראית לעין .

ים long time no

פורסם

אני יודע שאני סוטה ממטרת השרשור (מתנצל מראש) אך בשל הרלוונטיות אומר זאת בכ"ז...

אתם מכירים את התופעה שעד שלא יודעים שמשהו לא בסדר או כביכול מציק/מטריד, אז אף אחד לא מתייחס לזה ולאחר הידיעה פתאום הדבר הנ"ל מפריע? מעניין יהיה לבדוק בעוד תקופת מה (ללא צורך בפתיחת נושא חדש אלא באמצעות הקפצת השרשור) האם אצל מישהו שקרא את השרשור הנ"ל חלה התופעה :-).

פורסם

מישהו שם לב עד כמה מציק מיקום הרדיו בקליאו דור ראשון שני? בגלל הזווית החדה שהרדיו מכוון למלאה, כל ניסיון לעשות לו כיוון כלשהו (לכוון סאונד, למצוא תחנה ידנית) בשעות היום מחייב לרכון מעל המכשיר ולנסות לפענח מה הוא מראה לך, במיוחד בנסיעה!

כאשר רק קניתי את הקליאו שלי, לקח לי חצי שעה להבין למה המפתח לא מסתובב בסוויץ' (פטנט מטומטם של מפתח לא סימטרי) וכ- 3 שעות להבין איך פותחים את התא כפפות.

בפורד ארוסטאר, אם אין איתכם מדריך מנוסה, בחיים לא תצליחו להבין איך פותחים את הדלת מבפנים. אבל מצד שני אני לא מצפה ליותר מדי מפורד.

בשברולט קאפריס קלאסיק (79- 89) יש פתיחה חשמלית של תא המטען, והכפתור נמצא בתוך תא הכפפות. עד כה הכל טוב ויפה, נכון? אז זהו, שלא! הבעיה היא שהאוטו 1.90 ברוחב מבפנים, ובשביל להגיע לידית של תא הכפפות צריך להיות שחקן אן. בי. איי.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

פולקסוואגן פולו שנת 2003...

על מנת להחליף מנורה קדמית בצד הנהג, יש...

1. לפרק את המצבר

2. לפרק את התושבת של המצבר

3. לפרק עוד חלק פלסטי מסויים, שאין לי מושג למה הוא קשור שם בכלל...

4. ואז להתאמץ להשחיל את היד לתוך המחילה הקטנה שיש שם, להמר על המנורה שנשרפה, לריב עם המנגנון שטופס אותה, ואז לבצע את ההחלפה...

5. להרכיב הכל חזרה...

* העיקר שהחוק מחייב לסוע עם מנורה רזרבית בתא הכפפות, על מנת להחליף מנורה בשעת הצורך...

ודבר נוסף... החלפת מנורות במאזדה 6, חבר שאל אותי יום אחד איך מחליפים, באתי לעזור לו, ופשוט לא היה לי מושג מאיפה להתחיל... אז איך באמת מחליפים, חוץ מללכת למוסך?

פורסם

בכלל , כל הנושא של מנורות ראשיות במכוניות...

מה הרעיון עם המגרעות והקפיץ המעצבן והעדין הזה. לא מספיק שבחלק גדול מהמכוניות הגישה לא נוחה (בלשון המעטה) , עוד צריך להיאבק במנגנון המעצבן הזה? למה לא לשים מנורות עם תקע ?

פורסם

1. לחצן (חשמלי) של פתיחת תא מטען בפורד פוקוס, לא מגיב כאשר הנעילה המרכזית פעילה.

לקח לי זמן להבין מה הסיפור בפעם הראשונה שהייתי צריך לפתוח תא מטען בכניסה לקניון.

2. חוסר אפשרות לפתוח מיכל דלק מתוך האוטו באירופאיות מודרניות.

קטע מעצבן למי שרוצה למלא בשירות מלא ולהמשיך לשמוע רדיו בזמן המילוי.

ברור שזה נעשה כדי למנוע (במידה מסויימת - הפתרון שלי בפוקוס היה להסתובב עם 2 מפתחות) מילוי דלק בזמן שהמנוע פועל.

אבל רבאק, אפשר היה לעשות את זה יותר חכם. למשל לחצן פתיחה חשמלי שמגיב אך ורק כאשר הסוויץ' במצב אביזרים. לא יותר קשה לביצוע מאשר הפיצ'ר המעצבן של תא המטען.

בקליאו אני ממלא דלק לבד, כך שזה פחות משמעותי, ויש גם אפשרות להדליק את הרדיו ללא מפתח בסוויץ'. אבל בפוקוס זה היה פיצ'ר מעצבן רצח.

3. אם כבר פוקוס - אז גם שם יש את העניין הזה של כניסת אוויר מבחוץ כברירת מחדל בכל התנעה, בדומה לקליאו. מאוד מעצבן כש-90% מהנסיעות שלך אתה בתוך העיר ועומד או נוסע מאחורי רכבים שפולטים עשן סמיך. היו צריכים לעשות פיצ'ר של קביעת המצב ההתחלתי (אוויר חיצוני, סחרור, או השארת המצב שהיה לפני שכיבו מנוע אתמול)

4. ועוד תלונה לפוקוס - מנגנון פתיחת מכסה המנוע שם מוזר ברמות קשות. צריך להסיט את הסמל, להכניס את המפתח (!!) לחור שמתגלה, לסובב ימינה ואז שמאלה. או להיפך. לא זוכר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

האמת? לא מצאתי ממש בעיות בהנדסת האנוש במגאן. הכל ממש מונח במקום, כמו שצריך...

לעומת זאת, מישהו ניסה להחליף נורות ראשיות בקליאו B?

סיוט! בכל פעם שאני מנסה, הידים חתוכות וחבולות כמו אחרי קרב.

ועוד לא דיברנו על פעולות פשוטות בקליאו ספורט. הכל כ"כ דחוס שם...

5700 סל"ד מקסימום

פורסם
4. ועוד תלונה לפוקוס - מנגנון פתיחת מכסה המנוע שם מוזר ברמות קשות. צריך להסיט את הסמל, להכניס את המפתח (!!) לחור שמתגלה, לסובב ימינה ואז שמאלה. או להיפך. לא זוכר.
הסיבה לכך היא אותה סיבה בדיוק שבגללה אין לך אפשרות לפתוח את מיכל הדלק בלי המפתח - כדי שלא תתעסק עם המנוע בזמן שהוא פועל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מיצובישי כריזמה:

1. מי תכנן את הבולמים המרעישים האלו זה סיוט לנסוע איתה בעיר, למרות שהם מאוד נוחים, אי אפשר לסבול את הרעש.

2. הכיסאות, למה כל כך נמוכים, אתה בקושי רואה את הכביש, אצלי עוד הספוג שקע צריך להחליף כיסא.

3. הריפוד בגג נופל כל הזמן מחיזק מעמד ל 4 שנים, אצלי הוא נפל לגמריי כבר.

4. כפתור ה hold בגיר שעושה בדיוק הפוך הוא מונע מהרכב לא להוריד הילוך בירידה או לא להיתקע על הילון בעליה, בדיוק הפוך מכל כפתור כזה שאני מכיר.

למרות שאני מאוד אוהב את הגיר של הכריזמה.

5. תושבת מנוע שמאלית גם עם חיים קצרים מאוד בין 3ל 5 שנים.

6. והבלמים אוי הבלמים זאת הנדסת אנוש הכי לקויה, עד עכשיו אלו היו דברים קטנים מציקים, אבל כאן זאת בטיחות, מרחק בלימה ארוך, לא עוצרים כמו שצריך אחרי שהחלפתי דראמים ורפידות אחוריות, רפידות וצלחות קדמיות, החלפת שמן ברקס.

הצלחות נורא קטנות כמו של הקולט לא חשבו להגדיל אותם?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

מיצובישי, אני מסכים איתך אגב בקשר לבלמים , היתה לאבא שלי גם כריזמה והבלימה היתה זוועתית לגמרי עם מרחק עצירה ארוך מאוד.

אני זוכר שאפילו עשינו ניסוי למי יש בלימה יותר טובה , ה205 עם בלמים חדשים או הכרזימה, ויצא שה205 בלמה יותר טוב.

מתפלא על מיצבושי שבמקום לשים לכריזמה בלמים של גאלנט או סיגמה , הם פשוט חסכו בעליות ושמו בלמים שלא מתאימים לכריזמה הכבדה יחסית.

יוגב

פורסם

ודבר נוסף... החלפת מנורות במאזדה 6, חבר שאל אותי יום אחד איך מחליפים, באתי לעזור לו, ופשוט לא היה לי מושג מאיפה להתחיל... אז איך באמת מחליפים, חוץ מללכת למוסך?

אתה לא חייב ללכת בהכרח למוסך.

למרות שההחלפה אצלי פשוטה, אני תמיד נוסע לאותו חשמלאי רכב שנמצא ב"מוסך מדרכה" עלוב למראה.

מהירות העבודה של החשמלאים האלה פשוט מדהימה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

טויוטה MR2 - תא אחסון קדמי מתחמם.

אלפא 145 - הרדיו דיסק נמצא במקום נמוך מאוד, תחתית הקונסולה, לא נוח בכלל.

השפריצרים של המים על השמשה הקדמית לא מפעילים איתם את המגבים.

סיטרואן קסארה וסיאט איביזה של שנות ה 90', יחד כנראה גם עם שאר אחיותיה לרצפה - כפתורי חלונות החשמל בקונסולה במקום על הדלתות.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
אלפא 145 - השפריצרים של המים על השמשה הקדמית לא מפעילים איתם את המגבים.
אני מודה שמעולם לא יצא לי לבדוק את זה, אבל אני חושב שיצא לך לנהוג ברכב שהיתה בו תקלה במערכת הנ"ל. לא נשמע לי הגיוני שב-33, שהיא הדגם שקדם ל-145, המגבים כן מופעלים עם השפריצרים וב-145 הם לא.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...