Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צופר בידית האיתות נוח מאוד.

במאגן שלי יש נעילה מרכזית. אבל, אם קרה והמצבר לא מחובר, תא המטען + פתח מילוי דלק נשארים פתוחים כי פשוט אין כניסה למפתח בתא מטען... מה עוזר לי לסגור עם מפתח את הדלת נהג והנוסע כאשר התא מטען נשאר פתוח ?

ליאור

Veni Vidi Vici

• תגובות 325
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קנגו עם דלת צד אחת.

המושבים האחוריים באים בתצורה של 2+1 ושלושתם מתקפלים.

אבל מה? איפה אתם חושבים שיושב ה-2? ליד הדלת כמובן, ככה שאם מעמיסים משהוא ארוך ומקפלים את 2 המושבים, הבחור שיושב מאחור יהיה צריך לזחול מעל כל הסחורה\מטען\ ווטאבר כדי להגיע לכיסא...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
דוגמא לגאונות:

אצלי ברכב, ישנן אורות ערפל קדמיים. עד כאן הכל יפה וטוב. מה קורה שאחת מהן נשרפת? כאן לא יעזור הדוקטורת בפרוקטולוגיה שנחוץ על מנת לדעת להחליף נורה ראשית. בדיקה זריזה בספר הרכב באנגלית, שאגב מפורט יותר מההוא שבעברית, והתשובה נמצאה.

"Go to the local dealership to have the bulb replaced".

אם לא הבנתם, יש לפרק את הפנס החוצה בשלמותו, וזה כמובן מצריך פירוק של הטמבון הקדמי. מפני שמישהו שם בארץ המגף חשב שיהיה נחמד ליצור מגרעת שמחזיקה את הפנס מאחורי הטמבון. כאילו ש4 הברגים לא מספיקים.

גאונות, פשוט כמשמעו.

תנוח דעתך, גם בספר הרכב של פולקסווגן (אפילו בעברית) כתובה אותה הוראה בדיוק.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בלנד-רובר דיפנדר כיסא הנהג נמצא כחמישה ס"מ באופסט מההגה והדוושות.

ביצירה הנ"ל, עם מע' המיזוג שהיתה בדגמי 95, בשביל לפתוח/לסגור חלון, אתה חייב לפתוח את הדלת, אחרת אין גישה לידית.

באותו רכב, הגלגל הספייר על הדלת האחורית מסתיר חצי מהשקע בתוכו נמצאת ידית הפתיחה של הדלת.

בסיקס, JEEP CJ , כניסה לא מחושבת לרכב מפגישה את ברך שמאל עם ידית האיתות ושוברת את מנגנון האיתות היקר.

בטרקטור רומני ידיות ההילוכים של הטרנספר ושל הגיר חוצות מסלולים. בשביל להגיע לחלק מההילוכים אתה צריך לעצור, להזיז את ידית הטרנספר קדימה, לבחור את ההילוך הרצוי, ואז להחזיר את ידית הטרנספר למקום.

חיישן המשקל של כרית האוויר בכיסא הנוסעת באוקטביה, מתוכנן כנראה ע"י נציג ממשמרות הצניעות ונשבר לעתים קרובות מדי כשמדובר במז...נת סדרתית. :oops:

פורסם

חיישן המשקל של כרית האוויר בכיסא הנוסעת באוקטביה, מתוכנן כנראה ע"י נציג ממשמרות הצניעות ונשבר לעתים קרובות מדי כשמדובר במז...נת סדרתית. :oops:

מניסיון?

וכמה עולה לתקן את הנזק?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני חושב שהמקרה הזה זוכה בפרס "הדרך הכי מוזרה לגלות שהבת שלך פעילה מינית"

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בסובארו B4 - זה שהאוטו נמוך.....זה כולנו יודעים, ואני כולה 1.70+- לא כזה רציני. הכיסא יושב הכי נמוך שיש, אבל כשאתה מסתנוור, ואתה מנסה להוריד את המגן שמש, אתה מגלה שהוא פוגע לך במצח, ואם אתה מעביר אותו את המצח, אתה לא רואה את הכביש. ואז יש בעיה....

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
סיאט קורדובה,בכדי להחליף נורת חזית צד נוסע צריך לפרק את הפילטר אוויר בעזרת מברגים ולהוציא כיסויים מפה ועד הודעה חדשה.
בפיאט אוליסה (גם כן צרפתית למרות שמה) צריך לפרק פגוש קדמי ופנס חזית כדי להחליף נורת פנס ערפל.
פורסם
בסובארו B4 - זה שהאוטו נמוך.....זה כולנו יודעים, ואני כולה 1.70+- לא כזה רציני. הכיסא יושב הכי נמוך שיש, אבל כשאתה מסתנוור, ואתה מנסה להוריד את המגן שמש, אתה מגלה שהוא פוגע לך במצח, ואם אתה מעביר אותו את המצח, אתה לא רואה את הכביש. ואז יש בעיה....
תזיז את הכיסא שלך אחורה ואל תשב עם הפרצוף בהגה.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אין בעיה.

אם אתה רוצה את מגן השמש מוסט חלקית, אז תמשיך להסיט אותו לכיוון החלון הקידמי.

במקום להורידו בזוית 45 מעלות (פלוס מינוס), תמשיך עד לזוית כהה של 135 מעלות בערך

כך תוכננו כל המגינים, גם מבחינה בטיחותית (פגיעה בראש בזמן תאונה).

ולנושא אחר: אותי אישית משגע שידית ההסטה של מושב הנהג קדימה/אחורה, ממוקמת בצידו הימני של המושב, כך שאני, מאותגר משקל, נאלץ בבוקר, לאחר שאשתי הצמידה את המושב לדוושות, לרכון ולבצע צוקההרה עם בורג לפנים, בכדי שאוכל להכנס לרכב.

על שטות כזאת אני יכול לוותר על קניית הרכב.

לתשומת ליבם של כל הייצרנים שבוודאי קוראים באתר!!

חתימה טובה, ושאילו יהיו הצרות שלנו

איל.

פורסם

פולו שנת 2001

כמעט משולמת :x

1.עד לפניי שבועיים לא ידעתי איך מפעלים את הנורות ערפל עד שהסבירו לי פה הפורום (צריך למשות את המתג של הנורות אחורה פעם אחת לקדמיות ופעם שניה לאחוריות + הקדמיות)

2. משום מה זה קורה רק לאבא שלי שהוא מתניע תמיד כשאר הוא מסובב את הסוויץ' היד שלו פוגעת בידית שמפעילה את הוישרים לי זה עוד לא קרה בכל מקרה זה דיי מצחיק לראות אותו משתגע מזה

פורסם
אם אני לא טועה, ב-B4 אי אפשר לכוון את ההגה לעומק, לכן אין ברירה וחייבים להשאיר את הכסא מקדימה.
אתה צודק, זאת באמת בעיה.

ניסיתי את ההזזה קדימה עד הסוף (של המגן שמש), זה עוזר חלקית, אבל עדיין לא מושלם. נו טוב, יש משקפי שמש, נסתדר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

הבעיות שיצרו המהנדסים הצרפתיים גורמים לסופר-רייסר הקוריאנית

להיראות ככליל השלמות ההנדסית... :lol:

אחת הבעיות הנפוצות של רכבים יפנים מזמנים עברו, ולא מעט רכבים קוריאנים

בתקופה הזאת, היא זוויות/מרחקים בלתי סבירים בין הדוושות, המושב וההגה. כמו במכוניות פרארי של פעם,

אתה חייב להיות ברנש בעל פרופורציות גוף מוזרות כדי למצוא תנוחת נהיגה נוחה.

מתג פתיחת תא המטען שצמוד למתג פתיחת מכסה הדלק - טעות נפוצה.

1 מתוך 3 אנשים בלבד מצליח לפתוח בניסיון הראשון את הדלת מבפנים -

במקום ידיות הפלסטיק מצופות הניקל במכוניות המודרניות, בדייהו התקינו שם מעין לולאת פלסטיק

לא ברורה. טוב, זה עדיין עדיף בהשוואה לידיות הפתיחה מבפנים של סקודה פבוריט... בההה...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...