Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פותח הת'רד צודק במאה אחוז,על מה הסוד הגדול?! תגידו מחיר במודעה,זה יחסוך הרבה ביזבוז זמן ושיחות טלפון.

אני גם תומך בדעה שאם לכל המודעות יצויין המחיר,יהיה "מחירי שוק" ופחות תלות במחירון ההזוי של לוי יצחק.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואם כבר שואלים את דעתי, והרי אף אחד לא שואל את דעתי, מצידכם שאני אשב כאן בחושך ובקור עד שתיזרקו אותי לבית אבות!!!

סתם פריקת "פולניות"...;)

הבעיה היא שאין לוח נורמאלי בפורום, אני מאמין שיש הרבה מודולות שמיתחברות לפורום ויכולות לשמש כלוח מודעות...

יש לא מעט כאילו לוחות שמיתממשקים לVB, אחד מהם הוא זה...

היה נחמד ליראות קטגוריות, נושאים, לחפש לפי דברים ולא סתם שהכל מונח שם...

בין השאר מכירות שיצוין המחיר בהן יזכו ל"תיקשור" יותר גבוהה...

אני מעדיף להיתקשר למודעות שהן מכילות מחיר!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

לפי דעתי חוק שלירשום מחיר ליד כל מכונית שמועמדת למכירה פה ,בפורום, זה רעיון לא רע.

החוק אולי יעזור למוכר לסנן לקוחות לא רצינים או כל מיני סוחרים . אבל עדיין זה לא יפגע במחירון יצחק לוי , כי פשוט נח לישראלי המצוי לקנות רכב לפי מה שרשום באיזה ספר , בדיוק כמו מחירון מוצרים במכולת.

בכל מקרה אני בעד :mm_yeah:

יוגב

פורסם

גם אני תומך ברעיון.

וגם שאני מפרסם מודעות בלוח יד שניה של אודיו לרכב אני תמיד מפרסם מחירים.

כאילו מה הסוד הגדול, הרי בשניה שתקבלו שיחה אתם תשמעו תשמעו את המשפט הבא:"כמה אתה רוצה עליו?".

ומיד תענו, אז מה הבעיה פשוט לציין מחיר.

ולגבי כל מיני תוספות וכאלו, אין בעיה לרשום"תוספות מיוחדות-פרטים בטלפון מס'05XXXXXXX".

קצת להיות פתוחים להצעות:).

ניר

under construction..

פורסם
כן, וכל קונה הוא חלק מקונספירציה למוטט את השלטון במסווה של קנית מכוניות, צאו מהפראנויה.
מה? לא?! :shock:

יש אנשים היסטריים מטיבעם, ויש כאילו אדישים... הכל תלוי מה ההורים שלך עישנו כשהיית תינוק...;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני גם תומך ברעיון.

סך הכל אין מה להסתיר. בן אדם עם מערכת יקרה יכול לחשוש גם כל פעם שהוא שומע מוזיקה שמישהו ברכב סמוך יראה אותו, ירשום את מספר הרכב ובלילה יפרוץ...

אין גבול לפרנויה.

יתרון לציון מחיר הוא פחות הטרדות למוכר ומתן מידע יותר מדוייק לקונה.

פורסם

אייל :wave: , אתה שכללת :mm_yeah: את הרעיון. :idea:

המחיר האמיתי הוא לא המחיר המבוקש, אלא המחיר שבו נסגרה העסקה.

אם אנשים יגיבו בהודעת המכירה שלהם, ויעדכנו את המחיר שבו הרכב נמכר בפועל - זו האינדיקציה האמיתית למצב השוק. (ניתן ללמוד גם מה היה פרק הזמן מהפרסום ועד המכירה, ובכמה "התגמש" המוכר, אם בכלל).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אייל - מעולה!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אייל :wave: , אתה שכללת :mm_yeah: את הרעיון. :idea:

המחיר האמיתי הוא לא המחיר המבוקש, אלא המחיר שבו נסגרה העסקה.

אם אנשים יגיבו בהודעת המכירה שלהם, ויעדכנו את המחיר שבו הרכב נמכר בפועל - זו האינדיקציה האמיתית למצב השוק. (ניתן ללמוד גם מה היה פרק הזמן מהפרסום ועד המכירה, ובכמה "התגמש" המוכר, אם בכלל).

אגב, התקבלה כמות טלפונים חסרת תקדים... כולה קורולה... אמנם נראית כאילו יצאה מהחברה מבפנים ומבחוץ אבל עדיין... מאוד מפתיע.

המודעה שלי בYAD2 נחשפה מעל 1000 פעמים תוך יממה.

עם זאת, רק מרגע שהוסר המחיר במודעה, הגיע מבול הטלפונים,לפני כן היו רק טפטופים.

לאחר שמכרתי לפני זמן מה ,בלאנו במצב דומה ב5.5 מעל המחירון, אני שוקל לעשות הסבה ממהנדס אלקטרוניקה, לסוחר רכב ....:lol:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...