Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה תקף רק על כרטיסים חדשים עם תמונה חדשה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שאלה קלה גם לי. ב-20 לחודש אני טס לארה"ב ובין הייתר אני אצטרך לנהוג שם. מחר יש לי פגישה בממסי להוציא רישיון נהיגה בינלאומי, האם עדיף לי לוותר על זה וללכת למשרד הרישוי לחדש את הרישיון שלי לרישיון החדש הזה? או שהם לא יחדשו לי מכיוון שזה לא הזמן שלי?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

בכל מקרה כדאי שתוציא רשיון בינ"ל משום שעדיין יש חברוטת השכרה שיסרבו להשכיר לך רכב עם רשיון ישראלי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
זה תקף רק על כרטיסים חדשים עם תמונה חדשה
אני קיבלתי בחודש שעבר שאת הרשיון הפלסטיק שרשום לי driving licence זה אומר שאני לא צריך להצתלם מחדש?

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם
בכל מקרה כדאי שתוציא רשיון בינ"ל משום שעדיין יש חברוטת השכרה שיסרבו להשכיר לך רכב עם רשיון ישראלי.

המשכיר הוא אבא שלי, והוא חידש את הרישיון הבינלאומי שלו לפני כמה ימים.

אני תכל'ס הולך לנהוג לא על רכב שכור, אלא על רכב מסוכנות של מישהו מהמשפחה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

נחמד לדעת באמת, במיוחד היום שהלכתי לחדש את הרישיון שלי, No Longer נהג חדש. (אבל פחות 370 שקל בכיס).

שי. :wink:

שי אסרף - Team Kobi-Racing

• תוכן חדש...