Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ל-GL-10: צילינדר שלא מקבל הצתה מעביר את התערובת (הלא שרופה) לצנרת הפליטה ולאגזוז. שם ניתן להריח את אדי הדלק. מה לא ברור?...
צילנדר שלא מקבל הצתה, גורם מידית לירידה בסחיבה ובהספק כמובן, וזה בוודאי ברור לך, משום שהתרשמתי שאתה בחור נבון וחכם, ולא שמעתי מפותח השרשור תלונה על ירידה בתאוצה, אלא עליה בתצרוכת הדלק וריח של דלק צינור הפליטה, המעיד על תערובת עשירה , בעת התנעה, (חיישן טמפרטורה תקול למשל..).

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי יש לך איזשהיא נזילת דלק מתחת לאוטו ואתה חושב שזה מהאגזוז.

תמלא יותר מחצי מיכל דלק רצוי אפילו מיכל מלא,שים מתחת לאוטו קרטון גדול או סדין למשך הלילה,תדאג שיכסה את כל האיזור של המיכל דלק,בבוקר תחפש אם הוא ספוג בדלק או אפילו מסריח מריח של דלק.

זו התיאוריה שלי.

נ.ב יש לך באקפיירים? והאם הריח נמצא כל הזמן או רק בהתנעות בוקר?

פורסם

אני בחרתי בפינה קולדה, אתה יכול לספק לי?

הריח אכן בהתנעת בוקר,והוא קשור לחיישנים בלבד, יש לחבר את הרכב למחש/ סורק, כדי לקבל נתונים, לא ניתן דרך מחשב הביתי. לנתח ולאבחן ריחות דלק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם הריח היוצא מהאגזוז לא כמו שצביקה ביקש,אז רק אני יודע את הסיבה. :-D

במידה ואכן כל ארבעת הפלגים עובדים,הסיבה הודאית היא אחת משני החלקים הבאים:

א. בעיה בקווי הדלק,נזילות,נזק,סתימה חלקית,עיקול,מכשול.

ב. בעיה בסנסור (ECT) יש לבדוק התנגדות על הסנסור.

ב- 20 מעלות 3000 אום.

ב- 40 מעלות 1200 אום.

ב- 80 מעלות 400 אום.

בהצלחה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

צביקה מה אני אגיד זה פשוט קרה, ראיתי את האוטו נדלקתי ולמחרת הוא כבר היה שלי...

לגבי הריח מהאגזוז ניראה לי שאני אלך על ריח של בירה, אין כמו ריח של קורונה שזורם לך מהאגזוז!

לגבי נזילות - אין בכלל וזה בדוק.

לגבי תאוצת הרכב אני לא אוכל לענות על זה כי הריח נימצא מהרגע שקיבלתי את האוטו לידיים שלי אחרי שהוא נקנה וחזר ממוסך מורשה של יונדאי שבדקו אותו ותיקנו כל מה שצריך.

בכל מקרה אין תלונות על התאוצה :)

הריח הוא בשיא החריפות שלו כשהאוטו מניע ולא חשוב אם זה בבוקר או כמה פעמים אחת אחרי השניה, זה פשוט קורה כל פעם... וכשהאוטו בחניה והוא מונע יש הצפה של ריח חריף של דלק אפילו עם עומדים הרבה זמן זה לא נעלם, רק כשנוסעים לא מרגישים כי ככל הנראה הכל עף על זה שנוסע מאחור והוא אוכל את כל הריח.

אז כמו שהבנתי צריך ללכת שוב למוסך המורשה לחבר את הרכב למחשב ולבדוק את 4 הגזים?

יונדאי קופה 1997

פיאט פונטו איבו 2010

פורסם

רוב הבעיות של ריח של דלק נובעות משתי סיבות (או מקומות)

1 פתח מילוי הדלק ודא כי יש גומיה ,את תקינות הצינורות מתחת לכנף (במיוחד הצינור המקביל לצינור המילוי הנשם,ודא כי לא הותקן דלקן וקדחו חור בבית פתח המילוי (פח) כדי להעביר צמת חשמל למודול של הדלקן אם יש סיליקון וגמרנו,בדוק האם הכנף תוקנה אם כן יש סיכוי שצנרת המילוי פגומה או בית פתח המילוי לא נמרח בוסטיק כראוי בחיבור בין הבית לכנף

2 פתח משאבת הדלק ברצפת תא הנוסעים מתחת לכסא האחורי ,פרק אותו פח שחור אליפטי שעוברת דרכו הצמה למצוף ולמשאבת הדלק(אגב מקום זה חייב להיות אטום לחלוטין) ,בדוק את החיבורים

למשאבה פתח מתג הצתה ובדוק דליפות בדוק את הגומייה מסביב למצוף

האם הרכב נפגע מאחור? האם גומיית תא המטען אוטמת כראוי?

יגאל

פורסם

yigaljet,הבחור כותב לך: ריח של אדי דלק מהאגזוז.

אתה עונה לו על דליפות דלק מפתח משאבת הדלק ברצפת תא הנוסעים, ופתח מילוי הדלק .

תן מעט קרדיט לבחור,בהנחה שהוא בדק ולא סתם כתב "מהאגזוז".

בברכה דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לפותח השרשור,

קצת חבל שלא עידכנת אותנו בממצאים ובפיתרון הבעיה.

לאחר חיפוש הגעתי לנושא הזה, ובמקום לפתוח חדש יש לי גם שאלה בהקשר לריח של דלק.

בתדלוק האחרון, מילאתי את המיכל עד הסוף (כמו שאני עושה כל הזמן). לאחר התדלוק הבחנתי שיש ריח חזק מאוד של דלק בתוך האוטו (ולא מבחוץ).

ניסיתי להריח מסביב למכסה הדלק ואין שם ריח כלל וכלל.

היכן לדעתכם הבעיה ? מה הכיוון ?

תודה לכל העוזרים,

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

• תוכן חדש...