Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר אוט' בפיז'ו 406

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

אני מתכוון לקנות פיז'ו 406 1.8 2002, אתמול ערכתי נסיעת מבחן על אחת חבל"זית אבל יש משהו שלא מסתדר לי - כשאני מוריד את הרגל מהגז הרכב בולם די חזק עם המנוע ולא מעביר לניוטרל, לפי נסיוני עם רכבי אוט' אחרים ברגע שמורידים את הרגל מהגז הטורים צריכים לרדת באופן משמעותי, האם יש בעיה בגיר לדעתכם?

תודה

פולו

פורסם

כך מתנהג הגיר הזה. הוא מדמה נהיגה בתיבה ידנית, והורדת רגל מדוושת התאוצה מייצרת בלימת מנוע. הוא גם לא ממהר להעלות הילוך כמו גיר רגיל, אלא נותר בהילוך בו היית כשהתחלת להאיט.

מי שגדל על גיר אוטומטי, עלול לקלל.

מי שגדל על גיר ידני, יתפעל.

פורסם

16 שסתומים - והרכב באמת קצת כבד לו.

מכוניות שתוחזקו טוב וננהגו טוב - יתנהלו בצורה סבירה ביותר עבור משפחה ממוצעת. מכוניות שתוחזקו רע יהיו "עגלות" רצחניות.

ה 2.0 עדיפה ויש הרבה אקסמפלרים במצב טוב בשוק (האוטו נשמר טוב), צריך רק לחפש.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה על התגובות, אתם אחלה!

התרשמתי מאוד לטובה מהרכב (וזה עוד ביחס לפוקוס 2006 שאני רגיל אליו)

הוא כמעט בן 5 עבר רק 37,000 ק"מ ונראה שטופל באופן יסודי, יש בכל זאת משהו שעלי לשים לב אליו ולדעת לפני שאני קונה אותו?

פולו

פורסם

בגדול, למעט עניין הגיר, לא.

אחת המכוניות המוצלחות ביותר שהיו לפג'ו - מכל הבחינות.

נוחות מעולה, איכות תא נוסעים מצויינת, מרווחת ונראית מצויין (לדעתי).

האמינות היא מהטובות בקונצרן PSA, הן בצד האלקטרוני והן בצד המכאני.

אל תצפה לאמינות-קורולה, אבל סביר להניח שאם מצאת אוטו שמור - לא תתבאס גם *אם* תהיה פה ושם תקלה קטנה.

שוב, להזכירך; גרסת ה 2.0 ל' עדיפה.

ה 406 (דור שני) היא בהחלט המכונית החביבה עליי מבית פג'ו (ולא צריך הרבה בשביל לשים לב לזה :p ) - אני ממליץ.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...