Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שישי האחרון התחדשתי בפיג'ו 306 XN 1,600 שנת 94'.

הרכב נוסע נהדר ועבר בדיקה כללית במוסך, התוצאות היו טובות בכללי חוץ מכמה דברים שאליהם אני אבקש את הצעותכם והמלצותיכם.

אז ככה...

היום אחרי נסיעה של חצי שעה, עצרתי לדקה ואחרי זה כאשר לחצתי גז האוטו לא זז מהמקום והשמיעה פתאום רעש כאילו איזה אבן עוצרת את הגלגלים ואוטו לא זז.. כמובן נכבה המנוע ..

אחרי כמה דקות האוטו התחיל לזוז בלי בעיות, עשיתי סיבוב ועצרתי שוב, ושוב זה קרה אבל הפעם האוטו זז אחרי דקה, האם אתם יכולים לשאר מה היא הבעיה??

 

דבר נוסף, במוסך אמר לי המכונאי שצריך להחליף את הטרמוסטת ברכב, הייתה נזילה קטנה מהפקק שסוגר אותו (ניתקו את הצינור שמוביל לרדיאטור חימום בגלל תקלה), כמה יכול לעלות טרמוסטת חדש??

 

אודה לכם מאוד אל העזרה.

 

בברכה , דוד

פורסם

מה זאת אומרת ?," ועבר בדיקה כללית במוסך, התוצאות היו טובות בכללי".

הבדיקה לא כללה סיבוב ? למה לא איתרו את התקלה בבדיקה,הגיר הוא אוטומט ?.

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

פז'ו 1600 ב-94 הוא ידני. האוט' היה רק ב-1.8 באותן שנים.

תרמוסטט עולה כמה עשרות שקלים,רק שלדעתי אמרו לך להחליף את הפלנג' (כמה עשרות שקלים נוספים).

האם בדקת את החימום ? החלפתו עלולה לעלות ביוקר , פלוס מינוס 1500 (בדוק בפורום).

 

האם אתה בטוח שלא שילבת להילוך שלישי בטעות במקום לראשון ? לא ממש הצלחתי להבין את התופעה שבה נתקלת.

פורסם

בבדיקה צויינה הבעיה אם הטרמוסטט, זה לא הפריע לי בקנייה כי עדיין מדובר בעלות תיקון לא גבוהה, בבדיקה עשו סיבוב אל האוטו ולא הייתה שום בעיה, מה גם שכל הסופ"ש נסעתי ברכב ולא הייתה שום בעיה, רק אתמול בערב זה התחיל להתקע, אגב אחרי המקרה נסעתי שוב פעם כמה זמן ולא קרה כלום... יש לי הרגשה שזה בא דווקא מהבלמים, יכול להיות??

 

אגב הגיר הוא אכן רגיל כפי שאמר השמר !

×
×
  • תוכן חדש...