Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום עשיתי טסט לרכב (בסמלון).

אז בהתחלה כשבאתי, שמו מן סנסור כזה באגזוז.

אח"כ ביקשו שאפתח את מכסה המנוע, ושמו מן מכשיר כזה לבן, שצורתו כמו גליל (בגודל בערך של פחית משקה) מה שראיתי מכיסא הנהג, היה שהבוחן מנסה למצוא מקום נוח לקבע את המכשיר הזה במשך הבדיקה.

אח"כ כמובן הוא השתמש במנורה קטנה להאיר לתא המנוע, ולראות אם ישנן נזילות וכו'.

רציתי לדעת מה שזה המכשיר הלבן הזה.

מישהו יודע?

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

בקשר לפתיחת מכסה המנוע, הם בודקים לרוב את המספר מנוע לראות שזה תואם לרשיון

אתה בטוח שהמכשיר הלבן שאתה מדבר עליו הוא לא המנורה שמסתכלים בשביל לראות נזילות, מסםר מנוע וכו?

פורסם
מד סל"ד . איך לדעתכם המחשב יודע שהמנוע בתחום העבודה הנדרש בעת בדיקת פליטת הגזים ?
בהדגמה שנתן לנו דני זומרשטיין במפגש פיאט הגדול, הוא הראה לנו עמדת בדיקה זהה לזו שבשימוש מכוני הבדיקה.

בעמדה של דני, מד הסל"ד מתחבר על קטבי המצבר, ובנוסף ישנו מד טמפרטורה אופטי שהבוחן מכוון ידית אל עבר צנרת המים של המנוע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יכול להיות שזה מד סל"ד.

אני חשבתי שהחיבור למצבר (שוב ממה שראיתי באוטו, מתוך תא הנהג) היה למדוד את המתח שהמצבר מוציא.

וכן, האוטו זה האוטו בסמלון. כמו אצל תומר גם לי הבוחן אמר להיות בתחום שבין 2000-2500

סל"ד.

תודה לעונים. השכלתי (ואפילו קיבלתי תעודת המאשרת שפליטת הגזים של האוטו תקינה...זה היה לי חדש כי שנה שעברה לא היה את זה).

הטסט עלה 86 שקלים (די הפתיע אותי האמת..)

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...