Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה שיפורים יש ? לא יודע עם ממש הרבה אבל פורטינג ,קמשפט, יחס דחיסה, סעפת יניקה+פליטה,ראם אייר, הם רק חלק מהאפשרויות שאפשר לעשות(ויש עוד)

זה שיש שיפורים שונים בשבילה לא ואמר שהיא בסיס טוב לשיפורים .

גם לדייהו שלי אני יכול להזמין , להרכיב , לשנות את כל הדברים שהזכרת אז זה אומר שהדייהו שלי היא בסיס טוב לשיפורים?

אתה יכול להחליף את השילדה בדייהו שלך?!?!?!? :twisted:

את האמת לא ניסיתי אבל לך תדע .... :roll::D

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב...

חיכיתי שהבלגאן יסתיים.

לכל החדשים כאן - אהלן.קוראים לי תומר ויש לי ראלי.הראשונה בפורום.אני כותב גם בשביל חבר שלי דויד (כרגע בחו"ל) שחושב כמוני (כל מה שכתוב כאן דוסקס לעומק).

גבירותי ורבותי.

הראלי בהחלט אינה מושא להערצה מטורפת.

ל106 XSI יש שילדה דומה להחריד שבאמצעות כמות מינימאלית של משחקים הופכת לזהה ל106 ראלי כמעט לחלוטין.

מעבר לזאת - אם ברכבים סטנדרטיים עסקינן (וכן-הרוב כאן סטנדרטיים),תנו לי עכשיו 106 GTI או S16 ואני לוקח אותה על פני הראלי.זוטות כגון רול באר ניתנות לשינוי בחצי שעה עד שעה.

העירו לי כבר כמה פעמים (בזמן האחרון,בצורה כבר ממש מטרידה) שיצרתי תופעה (מעצבנת).

שיצרתי מצב שבו הראלי הפכה לאיזשהוא אייטם נחשק שהופך את בעליו מחנאנה לסופרמן מוטורי (לא ציטוט שלי,למרות שפוגע די מדוייק).

אני מאוד אוהב את האוטו שלי.

עד כדי כך שכרגע אני בהחלט שוקל השבתה לזמן ארוך (טוסטוס ותחבורה ציבורית) ולו בלבד שלא אצטרך לוותר עליו.

אבל זה בגלל שהאוטו באמת נבנה במיפרט שלפחות לי נראה מאוד ייחודי והביא את האוטו למצב ולהתנהגות שאני אוהב.ולא היה לי מושג שככה הוא יצא.באמת שלא.

היה לי חלום ללכת עם האוטו הזה עד גיל יותר מאוחר-אבל היום אני כבר באמת לא יודע אם זה משהו שאני רוצה.כי העיסוק הכמעט אובססיבי (אצלי זה גם עבודה) הזה במכוניות,מגזינים לרכב,אינטרנט לרכב, גורם לי לחשוש לחוסר חיים.(בגלל זה ירדתי מכל זה במידה מסויימת.).

והאוטו היה איזה ביטוי לכל זה.נמאס לי להיות "החבר שמבין במכוניות" (וקולנוע)-יש גם מעבר לזה.האוטו זה לא אני.

עם כל הכבוד... להשתפך שעות על 106 סטנדרטית (סליחה..פילטר ואגזוז זה "משופר") באמת נראה לי די מוגזם.

אחת הסיבות ששקלתי די ברצינות (ואני עדיין שוקל) את המכירה של האוטו ,היא שעם כל הכבוד,די הוציאו לי את הכיף מהבעלות על האוטו הזה.

פעם הוא היה ייחודי.

היום כל ילד שיושב על האינטרנט ב2 בבוקר במקום לישון או לזיין יודע שיהיה לו ראלי "עם שילדה בת זונה"-וכל הידע המדהים הזה בא כמובן בלי שיחווה אפילו פעם בחיים שלו החלקה אמיתית שהראלי מאפשרת.(ד"א - גם הרנוספורט מאפשרת,וגם אימפרזה וגם סקסו וגם 106GTI או כל רכב אחר).

מישהו כתב לי שלמכור אותה יהיה כאילו שמישהו אחר מזיין את חברה שלי...

וואלה!?!? אם זה המצב,שאת האוטו משווים לחברה,אז כנראה עדיף שהוא יימכר-כי צר לי,אבל אם זה היה סדר העדיפויות שלי בחיים,היתי מתבייש בעצמי.

ג'רמי צודק.אולי זה נובע מריכוז גבוה של המכוניות האלה-אבל האמת העגומה היא שהאוטו באמת לא כזה מדהים.

נכון-הוא טוב.

אפילו מאוד טוב.

אבל אם ,נאמר,תסתכלו בכתבות מהתקופה תגלו הרבה התלהבות-אבל לא,נאמר,ברמה של 106 GTI או התלהבות בסגנון הכתבות של שנות ה 80 על הGTI (פולקסוואגן בשנות ה 70 ופיז'ו בשנות ה 80).

האוטו לא מהווה פלטפורמה טובה לשיפורים.אם משפרים אותו הוא מתפורר לרסיסים.אם נוהגים עליו חזק,הוא מעניש.מי כמוני יודע.אין חלק שלא שברתי.

רוצים פלטפורמה טובה לשיפור? קנו גולף.האוטו סובל 400 כ"ס בלי לצייץ.אבל לזבל את השכל על שהראלי פלטפורמה טובה? שטויות....

היא מתנהגת בן זונה-אבל ביננו- ראלי עם 150 כ"ס לא מהווה בכלל תחרות לרנוספורט משופרת היטב.

את כל מה שעשיתי עשיתי כי זה האוטו שאני אוהב.

הלכתי על בסיס ניסוי,תהיה,טעיה,טעיה,אביב,בני,כסף,כסף ולמידה.

זה הכל.

לא שילדה בת זונה ולא איזה קופסה בצבע לבן שעושה אותי סופרמן ברגע שאני חוגר את החגורה.

אני לא חושב שגם פרארי יכולה לעשות את זה,כי ברגע שאני אצא אני אהיה שוב פעם תומר,כולל חרא עור פנים וחוש הומור מעוות.זה הכל.

וכן - אני מת על האוטו שלי.מאוד.אבל אני מת עליו בפרופורציה.תבינו את זה כבר!

אני לא בא להגיד שהראלי טובה או לא.

נהגתי על סטנדרטיות ולא ראיתי את האטרקציה הגדולה במכונית.באמת שלא.לא רוצה חלילה להעליב,אבל זה לא משהו! לא בגלל ששלי משופרת.לא קשור.אני גם נהגתי על אינטגרלה סטנדרטית וחשבתי שהיא מדהימה-למרות שגם נהגתי על משופרת (כבר לחלוטין לא מאוזן) .

אני לא בא להגן על כבודה של הראלי-כבודה במקומה מונח-אחלה אוטו.אבל נשבר לי הזין מזה שכל שאלה על איזה שמן שמים בראלי הופכת לדיון רב משמעות על השילדה המטורפת ואם בניתי את האוטו בסדר או לא.

די! אני בניתי את האוטו הזה! ואפילו אני כבר נגעל מכל זה!

די.נמאס.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אבל למה אתה לוקח את זה אישית?

גם אני שההיתי בפורום בהתחלה פתחתי שרשור על מה מיוחד בה כ"כ,

והתשובה הייתה - תמורה למחיר.

זה הכל, אז מה אם יש פה כמה שמתלהבים מזה, זה לא צריך לגרום לך

למאוס בדבר שהשקעת בו כ"כ ואתה אוהב. (לא כמו חברה, מחבב, בסדר?)

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

1 אני לא מואס בדבר שאני אוהב.הדבר שאני אוהב מומאס עלי.אומנם הרכב שלי יהיה תמיד מיוחד בשבילי,אבל עדיין -זה מבאס.זה לא דבר שיש טעם לקחת אישית (ר' מה שאמרתי על פרופורציה וכמה אפשר לחיות סביב נושא יחיד) -אבל עדיין-עד היום מעירים לי שזה איזשהוא "בייבי" שלי שדי נפל לידיים הלא נכונות.

2 שים לב לחתימה שלך ותבין לבד.

3 ד"א - בעלי הראלי הבאמת מיוחדות לא כותבים כאן או ממעטים לכתוב אם בכלל.

4 כותרת טובה (רק עכשיו שמתי לב) - אסקפיזם? ללא ספק.

5 בזמנו יצרו איתי קשר מפיז'ו (ונדהמו שאני עובד בפיאט) ורצו לדעת איך "שיווקתי" דגם יחיד שלהם בצורה כל כך טובה (כן.זה הזמן לספר.יצרו איתי קשר מהשיווק של לובינסקי).היום אני יודע,"שיווקתי" היטב.אבל יותר מדי היטב.כשאני עושה משהו אז אני עושה אותו עם כל הלב ועם כל המאמץ והנכונות-ואני שמח שהדבר חילחל-אבל כשכותבים לך שהראלי מהווה תמורה מצויינת כותבים את זה לרוב מתוך עיוורון-כי יש בישראל עוד בערך 10 מכוניות שעונות בדיוק על הקריטריונים האלה.אמין,זול וכו וכו.אפשר לעשות בדיוק את אותו דבר על פולו 16 לצורך העיניין.לערן היתה אחת ששופרה בדיוק איפה שצריך והיתה יותר אמינה מהאוטו שלי.

אז באמת טפיחה על השכם על מאמצי השיווק הבלתי מודעים שלי,אבל בזמן האחרון זה אחד הדברים שגורמים לי די להתבאס מכל הקטע.

פורסם

תומר אני חייב לציין שכל מה שאמרת הוא מצדיק לחלוטין. גם אני חושב על הראלי שלי שזה

"כולה 106" ואין צורך כמו הרבה פה להתלהב מה106 בצורה כזאת לא אנושית כאילו זאת

מכונית על. אני באמת שלא מבין מה ההתלהבות מאוטו שבחול הוא רק איזה הוט האצ נחמד

ולא יותר מזה .באנגליה למשל בכלל לא נדהמים מהאוטו הזה. טוב להם יש הרבה GTI,וVTS :wink:

בכל מקרה רק בדבר אחד אני לא מסכים איתך והוא שהאוטו שלך נשאר יחודי והוא ישאר :!:

פורסם

היא מתנהגת בן זונה-אבל ביננו- ראלי עם 150 כ"ס לא מהווה בכלל תחרות לרנוספורט משופרת היטב.

שאלה: זה נתון שמדדת עם דיינו?

ועוד משהו: "רנוספורט" קליאו RSI?

פורסם

1 כן. למעשה יצא 147.5 בדיינו היחיד שאני סומך עליו-באשקלון.וזה היה עם פלאגים מפוייחים לחלוטין אחרי יום דיינו שלם.היא ממש כבר קירטעה בגלל שמשאבת הדלק התעייפה כבר והפלאגים שהוצאנו היו שחורים (אם המשאבה היתה קרה והפלאגים היו בסדר היו יוצאים עוד 3-4 כ"ס) אבל אני מעדיף לפנטז שזה 150....

האוטו כבר היה גם בבדיקת קניה (אני ברגע האחרון התמלאתי בנוסטלגיה וסירבתי למכור אותו והחזרתי את הכסף של הבדיקה עם כמעט דמעות בעיניים) והוציא על הדיינו של מממ נתון שנגע ב160 כ"ס (אחרי חישוב איבודי TRANSMISSION ותירגום מקילוואט) אבל זה נראה לי תלוש מהמציאות - והאידיוט כמעט עף מהדיינו בגלל החלקת גלגלים ולכן מדד רק "עד6500 סל"ד" (יש עוד בדיוק 1000 להמשיך)

2 רנוספורט קליאו.הכוונה לקליאו 172.לא RSI. בכל מיני מדינות (לדוגמה איטליה) היא גם נמכרת כקליאו RS-אבל אל תבלבל עם RSI.

פורסם

למעשה הקליאו פשוט הכי נופלת (נכון להיום) למשבצת של הפלטפורמה המוכרת של קומפקטית חמה,מנוע חזק ושילדה טובה.

אם אתה חושב שזה מוזר,קרא את כל הכתבות שמשוות בין הקליאו172 לGTI 1900 שכבר סוגרת עוד מעט 20 שנה או לגולף GTI של 76 שסוגרת עוד מעט 30 שנה בגבורה.

פורסם
למעשה הקליאו פשוט הכי נופלת (נכון להיום) למשבצת של הפלטפורמה המוכרת של קומפקטית חמה,מנוע חזק ושילדה טובה.

אם אתה חושב שזה מוזר,קרא את כל הכתבות שמשוות בין הקליאו172 לGTI 1900 שכבר סוגרת עוד מעט 20 שנה או לגולף GTI של 76 שסוגרת עוד מעט 30 שנה בגבורה.

בכל זאת אני לא חושב שיש אנשים שברצינות מכניסים את הראלי למשבצת של ה-172, והג'י טי אייות (פג'ו ופלוץ)

זה כבר מעבר להתלהבות מהרכב, זה הגזמה

פורסם

אני נוטה להאמין שלבעלי הראלי יש פרופיל מסויים.

כמו שלירן כתב, הרכב זול ומהנה ברמה אחת מעל לממוצע.כלומר את הראלי מחזיקים אנשים שרוצים רכב מהנה לנהיגה, פשוט, אמין וזול.

אני הקצבתי לי תקציב מסויים וחפשתי רכב מהנה לנהיגה.מצאתי XSI קרועות, לא יודע למה רובן פשוט גמורות מכאנית, תופעה שכזאת.

GTI שגוססות לאט לאט.

מאיביזה ירדתי מהר מאוד.

לגולף שנתון מתקדם לא היה לי כסף.

חשבתי על פורד, אבל גם היה בעיה למצוא אחת נורמלית.

סיטרואן ZX היתה גדולה מידיי, חיפשתי 3 דלותות ולא מצאתי.

ועוד הרבה.

במהלך החיפושים נתקלתי בכתבה קצרה מלוח העיר שמידי פעם מפרסמים על כל מיני רכבים כמו פרטים, היסטוריה ואמינות במוסכים.

למזלי קראתי על ה- 106 ראלי. באותו יום לקחתי מחבר שני גליונות של אוטו משנת 94 ושנת 96 וקראתי על הראלי.

בדקתי מחירון וזה מתאים בול.

בדרך לבדיקת המחירון באינטרנט נכנסתי לפורום YNET והיתה שם חגיגה מבלי שאני ידעתי.

ראלי פה ראלי שם. שיפורים, מידע על הרכב, אנשים כמו תומר, ערן, רוני ועוד הרבה.

החלטתי לבדוק את הרכב, ראיתי כמה רכבים והחלטתי ללכת על הדור השני, בגלל שהיה לי מספיק כסף.

פגשתי מישהוא שהיה מטורף על הרכב שלו והציע אותו למכירה, הוא עשה לי סיבוב לא נורמלי והוריד לי את הלב לריצפה. זאת היתה הכנה למה שתומר עשה לי עם הרכב שלי.

מאז אני איתה והיא איתי, באש ובמים.

היא משופרת במקצת, בהתאם לתקציב כמובן.ואני מאושר עד הגג.

נכון שיש הרבה מכוניות יותר מתקדמות ממנה ומהנות יותר לנהיגה אבל היא פשוט עושה את העבודה ובגדול ובזול.

את הבחור שמכר לי את הרכב פגשתי באחד המפגשים בר"ג, הוא קנה קליאו ספורט צהובה.

אני לא נהגתי על קליאו ספורט ואני מאמין שזאת חוויה, אבל הוא אמר לי במפורש שהוא

מתגעגע לראלי, לסיבובים למיצוי המוחלט של הרכב לקלות שאפשר להוציא ממנו חיוך מטופש.

נכון להיום מצאתי עבודה חדשה, מתוקף העבודה קיבלתי ISUZU מפלצתי, כבר שבועיים שלא נהגתי על הראלי כי ההיתי מהעבודה באילת.

אני מתגעגע לרכב הזה, להתנהגות העצבנית, לחוצפה שלו, למבטים ברחוב ולצעקות אם אני מוכר.

דרך אגב, בפעם הראשונה מישהוא נהג על הראלי בלעדיי ולטבריה, אח שלי הגדול לקח את רכב כשההיתי באילת.הוא היה מבסוט עד השמיים. הרכב פשוט עושה את זה.

הוא חיי ונושם, הוא מתקשר מצויין ונותן הרגשה שבתוך הרכב אתה המלך והוא העבד.

אין כרגע הרבה מכוניות שעונות לכל הקריטריונים האלו ובטח שלא בתקציב הזה.

מה שכן יש שרבה אנשים שמתאימים לפרופיל של בעלי הראלי ולדעתי זה מה שמוביל לכל "ההיסטריה" שיש בתקופה האחרונה.

נכון לעכשיו אני משבית את הראלי למספר חודשים, מטעמים כלכלים בלבד.

אני יודע שזה נוגד את כל מה שרשמתי עכשיו, אבל יש אילוצים הרבה יותר חזקים מעל לההרגשה הנפלאה הזאת.

אני ממליץ לכל אחד שרוצה למכור בגלל שאין לו כסף להחזיק את הרכב, לנסות ולהשבית את הרכב לתקופה מסויימת ואולי כן תהיה אפשרות להחזיק אותו.

החיים מתגלגלים ומשתנים מהר מאוד, הכל יכול להיות.

אייל

דרך אגב, לראלי יש שילדה מטורפפפפפפפתתתתתתתתת.

המהירות היא רוע השטן, הסיבובים הם אהבת האלוהים.

פורסם

כמו שלירן כתב, הרכב זול ומהנה ברמה אחת מעל לממוצע.כלומר את הראלי מחזיקים אנשים שרוצים רכב מהנה לנהיגה, פשוט, אמין וזול.

.

.

.

.

.

אייל

ברגע זה ממש החליטו עוד 3 ילדודס חמודים לרכוש לעצמם רכב עם שילדה מטורפת, ואם אפשר אז גם לשלם עליו בין 7 ל12 מעל :D . עשית עבודתך נאמנה .

וברצינות, מרגישים לפי הכתיבה שלך שאתה באמת אוהב את האוטו - מאחל לך שתחזיר אותו לפעולה במהרה בימינו :p

פורסם

.

.

.

.

.

אייל

ברגע זה ממש החליטו עוד 3 ילדודס חמודים לרכוש לעצמם רכב עם שילדה מטורפת, ואם אפשר אז גם לשלם עליו בין 7 ל12 מעל :D . עשית עבודתך נאמנה .

וברצינות, מרגישים לפי הכתיבה שלך שאתה באמת אוהב את האוטו - מאחל לך שתחזיר אותו לפעולה במהרה בימינו :p

תודה, אני באמת אוהב אותה מאוד.

בקשר לשילדה מטורפפפפתתתתתתתתתתתתתתת, זה היה בצחוק. שכחתי איזה ICON בסוף. כמו :wink::p:o:D:loco:

אייל

המהירות היא רוע השטן, הסיבובים הם אהבת האלוהים.

• תוכן חדש...