Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא היתי בטוח באיזה פורום לשים את זה אבל בכל מקרה הרבה הודעות באוף טופיק קשורות איכשהו ברכב (במיוחד לאחרונה) אז החלטתי להתיישב פה...

בכל אופן אני שמתי לב שהמון מהבעיות שמוזכרות בטכני ואחזקה קשורות לראלי (לא מעט גם על 306),

השאלה שלי היא למה בעלי הראלי פשוט לא מודים שהאוטו לא כל כך אמין ?!

ההרגשה כאילו יש אנשים שיהרגו בשביל הראלי שלהם כאילו זה רכב אספנות מדהים, בסך הכל מדובר בעוד רכב חצי ספורט מהיצרן הלא כל כך (מסתבר) אמין - פג'ו

אם אני טועה האירו נא את עיניי אני אחפש לי גם שלדה מטורפת

באהבה -(חשוב לציין) , יגאל

:mm_yeah:

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זהו, אני מודה.

אין לי ברירה, כולי בושה וכלימה.

אני מ-ו-ד-ה.

יש לי רכב חצי ספורט.

זהו אמרתי את זה.

אבן נגולה מליבי.

יום אחד, אני אקנה רכב שלושת רבעי ספורט, אחרי שאני אצבור עליו קצת ניסיון ואעבור כמה קורסי נהיגה, אולי אז ורק אז...

אני אקנה רכב ספורט שלם!

משהו כמו...

כמווווו...................

כמו שרייד. :idea:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

די אל תתחיל איתי, שרייד זה זבל על כמה גלגלים בסדר?

אני לא בניתי אותה אני רק נוהג בה זמנית עד שיהיה לי כסף למשהו יותר נחמד..

אני שאלתי ברצינות ואפילו כתבתי באהבה בסוף אז לא להיכנס בי 8)

פורסם

באמת שאין לי מושג מה אתה רוצה.

הייתי שמח לתרום לך מהניסיון שלי כבעל 106 ראלי אבל ממש לא הבנתי מה אתה שואל אותי.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

איפה שהוא יגאל צודק (איפה שהוא..), זה נאמר לפניי: הפורום הזה הולך ונהיה פורום צרפתיות קטנות שעונות על השם ראלי ומכונות כאן בבדיחה האישית החוזרת וחוזרת ונשנית: שלדה מטורפת ...

אז אני מבין שיש כאן בערך 1,987,484 ראלי בפורום אבל בבקשה תפסיקו להכניס את בדיחת השלדה המטורפת לכל ת'ראד ותתחילו לדבר על מכוניות גדולות יותר...

כמו יגאל גם אני באהבה ובלי לזלזל... :shock::o וכמוהו לעולם לא אמרתי ששלי טוב יותר... :?

פורסם

לא היתה לי שאלה ספציפית פשוט שמתי לב שאנשים פה חולים על הרכב הזה, אני לא מכיר בכלל את הראלי ורציתי לדעת באמת מה כל כך מיוחד בה, ניסיתי לעשות חיפוש אבל ראלי מופיע יותר מדי פעמים בכדי למצוא משהו מעניין.. - לעומת זאת שומעים (לא רק בפורום) על המון בעיות גם באוטו הספציפי ובפג'ו בכלל (אפילו ב307 החדשה) ועדיין מתים פה עליה :loco:

פורסם

לי יש אחת והיא בכלל לא עושה בעיות.

נוסעת דבש למרות שאני מאתגר אותה כל פעם מחדש.

אתה שוכח פרט מאוד חשוב, רכב ספורטיבי נוהג לפתח בלאי יותר גדול ולעיתים יותר תכופות מרכב רגיל וזה לגיטימי.

מה מיוחד בראלי????

יש לה שילדה מטורפת. :p

ברצינות, זו אחלה הוט-האצ' שמעניקה נטו חווית נהיגה וזהו.

אין בה לוקסוס ומי שקונה אחת סביר להניח שהוא גם לא מחפש.

ובקשר לבלאי, אוטו שמטופל במסירות ע"ע לירן :lol: לא יפתח יותר מידי בלאי וגם אם כן הבלאי יהיה זניח.

וזה תופס לגבי כל רכב, אין דבר כזה רכב שלא מפתח בלאי.

השאלה היא כמה אתה מטפל בבלאי.

רכבים ספורטיביים פשוט זקוקים ליותר תשומת לב וליותר טיפול מסור מרכב ליסינג :wink: .

הבנת את זה ברוך?! 8)

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

בקצרה.

מדובר בבעלי רכב אשר דואגים לרכב.נקודה.

הרכב נשמר בקפדנות ובאהבה ולכן מציפים את הפורום בשאלות מוזרות ככול שיהיו.

במטרה לשמור על הרכב במצב אופטימלי.

אני לא רואה את עצמי קונה שרייד ומטפל בה ומפנק אותה כמו שאני דואג לראלי.

מדובר באנשים שזה התחביב שלהם ואפילו יותר.

לראלי יש בסיס נהדר לשיפורים בניגוד לרכבים אחרים ולכן הפכה לתחביב ולעיסוק להרבה אנשים פה וזאת התוצאה.

נכון שלפעמים מגזימים, זה רק בגלל ההתלהבות והתענוג בלנהוג ולטפל ברכב הזה.

אייל

המהירות היא רוע השטן, הסיבובים הם אהבת האלוהים.

פורסם
לראלי יש בסיס נהדר לשיפורים בניגוד לרכבים אחרים ולכן הפכה לתחביב ולעיסוק להרבה אנשים פה וזאת התוצאה.

איזה בסיס נהדר לשיפורים יש לראלי בידיוק?

Rikshanoam-R

פורסם
זהו, אני מודה.

אין לי ברירה, כולי בושה וכלימה.

אני מ-ו-ד-ה.

יש לי רכב חצי ספורט.

זהו אמרתי את זה.

אבן נגולה מליבי.

יום אחד, אני אקנה רכב שלושת רבעי ספורט, אחרי שאני אצבור עליו קצת ניסיון ואעבור כמה קורסי נהיגה, אולי אז ורק אז...

אני אקנה רכב ספורט שלם!

משהו כמו...

כמווווו...................

כמו שרייד. :idea:

ישי קרעת אותי :lol::lol::lol:

אני עדיין לא נתקלתי בשום בעיה בראלי.

יגאל אולי ביום מין הימים תהיה לך ראלי ואז תבין את הסוד.

הראלי הוא רכב מאוד נדיר במדינתנו הקטנה וזה כנראה יותר מעוד רכב אספנות משנת מתוש"לח ולכן אנשים יהרגו אחד את השני בשביל הראלי שלהם.

רק המחשבה של להתחיל לחפש ראלי (דור 2) למכירה כבר מיאשת . אז תנסה להבין מה עובר על אחד שחיפש המון ובסוף מצא ועכשיו זה שלו.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

עזבו אתכם סתם חרא של אוטו.....

קניתי זבל כחול, אני לא יודע בכלל בשביל מה קניתי כזה חרא של רכב..

גרוטאה.

עגלה מתה.

מה אנשים תופסים מהחרא הזה אני לא יודע

סתם עוד זבל בצבע כחול, אני ינסע מחר לים ויזרוק אותו שם...

פורסם

סיפור על ראלי...

היום הייתי אצל חבר שלי בנתניה, יש לו סדנה לשיפורים חיצוניים בלה בלה בלה... לא זה הנושא...

הגיע לשם לקוח שלו, הוא הביא ראלי דור ראשון, יד שישית, 180+K, חבוטה כולה, שאסי מצד שמאל מקדימה הרכב נראה רע, כל המנוע נזילות שמן והזעות, לא הייתי קונה אותו גם לעראפת...

מחירון, לי ה שהמוכר אמר, 21.5K והוא מוכן למכור ב15K...

אמרתי לבחור השני שלא הייתי קונה את הרכב גם ב10K במצבו הנוכחי...

אז הוא ענה : "אבל זה ראלי..." :roll:

אז הסתובבתי ואמרתי לו שאני לא הייתי קונה שיעשה מה שהוא רוצה...

הוא לא קנה.

עשיתי מצווה.

:D

:-)

פורסם
סיפור על ראלי...

היום הייתי אצל חבר שלי בנתניה, יש לו סדנה לשיפורים חיצוניים בלה בלה בלה... לא זה הנושא...

הגיע לשם לקוח שלו, הוא הביא ראלי דור ראשון, יד שישית, 180+K, חבוטה כולה, שאסי מצד שמאל מקדימה הרכב נראה רע, כל המנוע נזילות שמן והזעות, לא הייתי קונה אותו גם לעראפת...

מחירון, לי ה שהמוכר אמר, 21.5K והוא מוכן למכור ב15K...

אמרתי לבחור השני שלא הייתי קונה את הרכב גם ב10K במצבו הנוכחי...

אז הוא ענה : "אבל זה ראלי..." :roll:

אז הסתובבתי ואמרתי לו שאני לא הייתי קונה שיהיה מה שהוא רוצה...

הוא לא קנה.

עשיתי מצווה.

:D

אל תדאג...עוד יגיע הפרייאר שישלם גם מעל המחירון.

Rikshanoam-R

פורסם

איזה בסיס נהדר לשיפורים יש לראלי בידיוק?

\/

אתה מסתלבט????????!!!!!!!!!!!! :twisted:

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

לאלו שלא הבינו אותי נכון - העלתי את הנושא כי עניין אותי לדעת מה כל כך מיוחד בשלדה המטורפת הזו.. 8)

אין לי יותר כבוד מאשר לאלו שמטפחים את הרכבים שלהם, גם אני עושה את זה לעיתים קרובות.. וזה נטו כיף אפילו עם שרייד - רסמי (תרגום לירושלמים : דוגרי)

נכנסתי לפני כמה זמן לפורום טכני וראיתי מספר נושאים רצופים עם בעיות ספציפית בראלי ולכן שאלתי את עצמי מה כבר הקטע איתה :mm_wink:

כנראה הנושא עלה כי אני אישית בשנה + שיש לי שרייד נתקלתי רק בבעיה אחת והיא שצריך למלא מדי פעם דלק (טפו טפו טפו )

אגב אני מצטרף לשאלה (כנראה שהוא כן הסתלבט) איזה כבר שיפורים אפשר לעשות לראלי ? :loco:

• תוכן חדש...