Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מתוך נסיון.

הראנקס:

בהחלט רכב מצויין, לדעתי אם תקנה מאזדה יהיה לך בעיה להתפטר ממנה כי יש מליונים בשוק והיא מאבדת ערך מהר יותר מהטויוטה ונימכרת תמיד מתחת למחירון, לגבי אמינות אני חושב שהולך לטובת הראנקס, לגבי נוחות? אני חושב שהם פחות או יותר קופצניות קשיחות באותה רמה אולי המאזדה טיפ טיפה פחות נוחה, עיצוב? הראנקס מעוצבת בכלל לא רע ונראת מאוד אקטואלית המאזדה שלוש נראת טוב אבל נימאס לי לראות יותר מדיי כאלה על הכביש ככה שאני לא יתלהב ממנה וטכלס עיצוב המאזדה כמה אחוזים טוב משל הטויוטה, איכות חומרים שווה בשניהם (זה פלסטיק כסוף וזה שחור) הפנים של המאזדה ניראה לא רע אבל איכות החומרים סטנדרטית לחלוטין בלבד ! מנוע וגיר? בהחלט של הטויוטה. צריכת דלק? בהחלט של הטויוטה.

לכן הפרמטרים מראים כמעט שוויון עם יתרון קל לטויוטה ולכן אני הייתי הולך על הראנקס. אגב מאזדה 3 חמש דלתות לדעתי עדיפה על ה 4 דלתות אם אתה כבר הולך על מאזדה..

הבעיה היא הרבה יותר בקטע של המחיר... RUNX זה עוד הבדל של 20000 נראה לי וגם היצור באנגליה ולא יפני... ואבא שלי מפחד מהקטע הזה...

פורסם

חחח תהיה בראש שקט, גם כשהיצור היה בטורקיה הרכבים נחשבים אמינים.

אגב שתדע ההפרש הוא סה"כ 6-7 אלף שקל ,היא עולה סה"כ 128 אלף שקל הראנקס בגרסאת GLI שזה גרסא מפוארת איך הגעתה ל 20 אלף ?

בכל מיקרה שתדע שזה לא משנה איפה המפעל קיים מכיוון ש 90 אחוז מהרכב מייצרים מכונות באופן אוטומטי וניפרד ככה שאין לפועלים חלק גדול ביצור. מה שכן המנוע של הראנקס שזה עיקר הרכב הוא מיוצר ביפן ורק השילדה וכו' בחו"ל. דווקא ייצור אנגלי נישמע טוב לאוזן אם כבר מדברים.

בכל אופן אני הייתי הולך עליה ללא ספק סה"כ הפרש של כמה אלפים.

dreams dreams dreams do not come true

פורסם
חחח תהיה בראש שקט, גם כשהיצור היה בטורקיה הרכבים נחשבים אמינים.

אגב שתדע ההפרש הוא סה"כ 6-7 אלף שקל ,היא עולה סה"כ 128 אלף שקל הראנקס בגרסאת GLI שזה גרסא מפוארת איך הגעתה ל 20 אלף ?

בכל מיקרה שתדע שזה לא משנה איפה המפעל קיים מכיוון ש 90 אחוז מהרכב מייצרים מכונות באופן אוטומטי וניפרד ככה שאין לפועלים חלק גדול ביצור. מה שכן המנוע של הראנקס שזה עיקר הרכב הוא מיוצר ביפן ורק השילדה וכו' בחו"ל. דווקא ייצור אנגלי נישמע טוב לאוזן אם כבר מדברים.

בכל אופן אני הייתי הולך עליה ללא ספק סה"כ הפרש של כמה אלפים.

אוףףףףףףףף

אתה סתם מכניס אותי לסרטים עכשיו בגלל הטויוטה..

אגב... אבא שלי מחזיק אוטו לפחות 12 שנה ככה שהערך יורד לא נראה לי שזה יפריע לו...

פורסם

מצטרף ל- TITO

אכן שווה להוסיף עוד כמה אלפים בודדים וללכת על ה- RUNX.

המזדה 3 מפוזרת "כמו זבל" בציי רכב, דבר שבטווח המיידי יוצר תחושה של חוסר ייחודיות ובטווח הארוך יותר כפי שציינו כבר יגרור ירידות ערך גבוהות יותר וביקוש נמוך יותר.

לעומתה ה- RUNX אינה נמכרת כמעט לציי רכב (ציי רכב רוכשים את גרסת הסדאן הבסיסית בגימור SUN).

אם בכל זאת אתם מתעקשים על מזדה 3 אז ללכת על דגם ה- 5 דלתות ורצוי עם צבע כהה בו הרכב נראה ממש טוב.

בברכה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

מניוס, אתה אוכל סרטים סתם.

אתה רוצה MP3? קנה לך מערכת MP3 ב1000 שקל ותתקין אותה במקום המערכת במאזדה.

קשה?

פעם ראשונה שאני שומע שבגלל מערכת מישהו מוותר על אוטו.

אם היית יודע איך אני שומע מוסיקה באוטו היית מבין!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
מניוס, אתה אוכל סרטים סתם.

אתה רוצה MP3? קנה לך מערכת MP3 ב1000 שקל ותתקין אותה במקום המערכת במאזדה.

קשה?

פעם ראשונה שאני שומע שבגלל מערכת מישהו מוותר על אוטו.

אם היית יודע איך אני שומע מוסיקה באוטו היית מבין!

אבל אי אפשררררררררר זה בנוי בתוך הדש בורד

היא הציעה לי לשים ציינג'ר MP3 ב 2500 שקל שווה???????

אגב אני הולך על מזדה 3 5 דלתות כמו שאמרתם

פורסם

אני אמרתי ראנקס :)

אגב הראנקס טובה יותר בכל פרמטר אולי טיפ טיפה פחות יפה אבל טובה יותר , אגב ציינתי שאם אתה בכל זאת רוצה את ה 3 תלך על גרסאת ה 5 דלתות שנראת פחות מסחרית. הם הלכתה עליה בכל מיקרה(וחבל) אז שיהיה לך מזל טוב ונהג בזהירות.

פורסם
אני אמרתי ראנקס :)

אגב הראנקס טובה יותר בכל פרמטר אולי טיפ טיפה פחות יפה אבל טובה יותר , אגב ציינתי שאם אתה בכל זאת רוצה את ה 3 תלך על גרסאת ה 5 דלתות שנראת פחות מסחרית. הם הלכתה עליה בכל מיקרה(וחבל) אז שיהיה לך מזל טוב ונהג בזהירות.

הולכים על המזדה 5 דלתות כמו שאמרת... לא רוצים טיוטה.. שבוע הבא אני יקבל נסיעת מבחן ונראה איך היא... אבל בינתיים אבא שלי היום נדלק על ההונדה JAZZ אז אני בבעיה...

שווה בכלל הההונדה JAZZ הזאת? לעומת המזדה כמובן...

פורסם

ההונדה לא באותה קטגוריה בכלל: היא סופר מיני ואילו ה3 היא משפחתית קומפקטית.

לגביי המערכת אני מבין שאתה לא קורא את התגובות בשרשור.

אתה טועה.

אפשר או לבטל את המערכת הקיימת ולהתקין במקומה רדיו דיסק רגיל עם MP3,

תתקשר לסוכנות מאזדה תשאל אם אתה רוצה להיות 100% בטוח.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אממ לי יש ג'אז :)

אני מאוד מרוצה ממנה לאחר התלבטות קשה מאוד

הרכב יותר מרווח ממאזדה 3, הרכב זריז ומאיץ תוך 11.7 שניות למאה, יש לה גיר טוב. היא חסכונית מאוד! מאוד מרווחת! יש לה תפעול מההגה , עיצוב פנים מושלם ואיכות חומרים מעולה.

את האמת אחריי שקניתי אותה הבנתי שאין סיבה לקנות משפחתית רגילה כאשר הג'אז נותנת לך את כל מה שיש במשפחתיתי רגילה ביותר חסכוניות יותר מרווח ויותר ניצול. לדעתי הייתי הולך על הג'אז אם אתה מכניס אותה לאופציה למרות שהיא מקטגוריה אחרת אבל לדעתי היא צריכה להיות בקטגורית המשפחתיות הקטנות מרוב שהיא מרווחת.

אני יכול להמליץ עליה בחום אם תלך עליה. יש כאלה שיגידו לך שהיא יקרה לדעתי הם טועים מ-2 סיבות. המתחרת כמו YARIS שעולה 116 אלף, והיסריון 98 אלף, וכל חברותיהן יותר קטנות מהג'אז ופחות מרווחות ממנה, אין להם גיר 7 הילוכים עם תפעול ממהגה(שאם תוסיף את זה במכוניות אחרות כתוסף זה יעלה לך 3-3.5 אלף לבד),יש לה מערכת ABS+EBD שאינן מצויות בחלק ממכוניות המיני שגם זה שווה אלפיים שקל ככה אם שתאזן את זה תגיע לסכום שווה. הג'אז לדעתי היא הנוחה מבין המיני ומרגישה זריזה מבין כולם (אחרי שנסעתי עליהן) בקיצור מומלצת למרות שהיא מקטגוריה אחרת (ולא מרגישים בזה בפנים הרכב כלל! ולא במנוע כי הרכב קל ובעל גיר מצוין) אגב זה הרכב הכי חסכוני בקטגוריה שלו.

את השיקולים לגבי הקטגוריות והכדאיות אתה תעשה לבד עם אביך, אני ממליץ לכם להזמין נסיעת מבחן ולהחליט אם הרכב מספק אותכם בתור מישפחה או לצרכים שלכם ולהחליט.

פורסם
ההונדה לא באותה קטגוריה בכלל: היא סופר מיני ואילו ה3 היא משפחתית קומפקטית.

לגביי המערכת אני מבין שאתה לא קורא את התגובות בשרשור.

תתקשר לסוכנות מאזדה תשאל אם אתה רוצה להיות 100% בטוח.

צודק אחי.. לא שמתי לב.... אני עושה כל 10 דקות REFRESH לראות מה שהגבתם וכנראה לא שמתי לב... סורי... (ממש בלחץ ממה לקנות. חחח.)

בכל מקרה אני לא רוצה לבטל את המערכתתתת אני רוצה שליטה מההגה !!!

פורסם

כפי שאמרתי בהתחלה אני יצתרך את האוטו הרבה לנסיעה מחוץ לעיר חיפה-כרמיאל

מנוע כמו של ה JAZZ יספק אותי עם עוד 4 נוסעים??? זאת השאלה...

פורסם

אתה בטוח שאתה בפורום הנכון ?

כאן "יעוץ ברכישת רכב",

אתה מחפש פורום שנמצא שלוש שורות למטה "אודיו לרכב".

עכשיו ברצינות , אני לא מאמין שמערכת זה שיקול בקניית רכב חדש .

אין מה למהר כי אין לאן להגיע

פורסם

הג'אז יכולה לספק אותך ועוד 4 נוסעים בלי שום בעיה, דווקא הג'אז כפי שציינתי מרווחת יותר משמעותית ממאזדה 3 ! ויש לה מנוע שמאיץ כמו כל מנוע אחר בקטגוריה 11.6 למאה, פשוט קח עליה נסיעת מבחן היא מומלצת! ואל תתיחס לקטגוריות אלא למה שאתה צריך, וסתכל מה רשמתי בתגובה הקודמת שלי לגבי הג'אז. כפי שאמרתי לדעתי היא גם הרבה יותר נוחה בנהיגה.

• תוכן חדש...