Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי היום מונו חיברתי הכל וגיליתי שלמונו החדש הפיוזים שרופים רציתי לבדוק אם הוא עובד הוצאתי פיוז אחד מה4 יציאות שלי הדלקתי הכל פעל לשניה ואז נכנס לפרוטקשן ואז נכבה הפיוז הראשי נשרף.

אחרי זה החלפתי פיוזים בכל המערכת הבאתי חדשים לכל המגברים ופיוז ראשי הדלקתי שוב(הכל מחובר כראוי וחשוב לציין שהמערכת עבדה כמה דקות קודם לכן עד החלפת המונו)פרוטקשן.כמה פעמים ואז שוב נשרף פיוז ראשי .

מה הבעיה יכולה להיות?

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

המונו חדש. תקין או לא אני לא יודע כי הוא לא חובר לפני.

המונו זה סוליד אודיו 900RMS ב1 אום 600 2 אום ו400 ב4 אום

המונו הקודם היה הג'י בי אל 300.1 שהוא 300 ב2 אום

ה4 יציאות הוא הג'י בי אל המפורסם.

הסאב הוא קיקר סולו L5

יכול להיות שהפיוז נשרף כי הוא חלש מידי למגבר החדש?לא שמעתי על הדבר הזה .

יכול להיות שמשהו לוחץ על הכבל של הפלוס ובגלל זה הוא מקצר?

פורסם

עם היה קצר. ברגע שהית מכניס את הפיוז הראשי הוא היה נשרף...

יש סיכוי שהפיוז הראשי נמוך. (אבל זה היה נשרף רק בווליום גבוה )

אופציה שאני חושב. תקלה במגבר.

תחבר את המגבר ישירות למצבר. עם כבלים קצרים. ועם פיוזים !!! חובה.

עם עובד. והכול בסדר. יש בעיה בחיווט.

עם נשרף תקלה במגבר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ariel_opel,

1. מה הערך של הפיוזים במונובלוק וכמה פיוזים יש שם?

2. מה הערך של הפיוז הראשי?

3. נתק את המונובלוק מהמתח, האם עדיין הפיוז הראשי נשרף? במידה והוא לא נשרף בדוק שמגבר ה - JBL פועל והמערכת מנגנת.

4. במידה ואכן מגבר ה - JBL פועל והמערכת מנגנת, נתק עכשיו את מגבר ה - JBL מהמתח וחבר בחזרה את המונובלוק למתח, נתק את הסאב מהמונובלוק ואת חיבורי ה - RCA. הדלק את המערכת. האם עדיין נשרף הפיוז הראשי? אם כן יש תקלה במונובלוק.

5. אם הפיוז הראשי לא נשרף, כאשר המונובלוק מחובר למתח והמערכת פועלת, חבר למונובלוק את הסאב בלבד והדלק מחדש את המערכת. אם הפיוז נשרף, יש לבדוק את תקינות הסאב והחוטים שלו. אם הסאב והחוטים שלו תקינים ב - 100% והפיוז עדיין נשרף, סביר להניח שיש תקלה במונובלוק.

6. אם כאשר המונובלוק מחובר למתח ולסאב, המערכת פועלת, והפיוז הראשי אינו נשרף, חבר את כניסות ה - RCA למונובלוק והפעל מחדש את המערכת. אם הפיוז נשרף, נתק את חיבורי ה - RCA מהמונובלוק וחבר במקומם למונובלוק דיסקמן או נגן MP3 הדלק את המערכת ותראה מה קורה, אם הפיוז נשרף, סביר להניח שהתקלה במונובלוק, אם הפיוז אינו נשרף והסאב מנגן, סביר להניח שיש בעיה בחיווט ה - RCA, או ביצאה של ה - HU.

7. אם כאשר המונובלוק מחובר למתח, לסאב ולחיבורי ה - RCA והמערכת פועלת, הסאב מנגן והפיוז הראשי אינו נשרף,חבר בחזרה למתח גם את מגבר ה - JBL והדלק מחדש את המערכת. אם הפיוז הראשי נשרף עכשיו סביר להניח שהוא חלש מידי.

.

אריאל,

אם תפעל על פי מה שכתבתי לך כאן, אני מאמין שתוכל לגלות את הגורם לבעיה. כאשר אתה מבצע את השינוי בחיבורים בכל פעם, יש לודא שה - HU במצב כבוי ולא מגיע מתח מהרימוט למגברים. אם תצטרך עזרה נוספת, אתה מוזמן ליפנות.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

תודה רבה לעוזרים

הבעיה נפתרה בקלות ניתקתי את המונו החדש חיברתי את המונו הישן והכל רץ חלק כמו מקודם.

מסקנות:בעייה במונו החדש - נשלח לתיקון.

פורסם
תודה רבה לעוזרים

הבעיה נפתרה בקלות ניתקתי את המונו החדש חיברתי את המונו הישן והכל רץ חלק כמו מקודם.

אם הוא חדש אז אני מקווה שהתבלבלת שרשמת תיקון ולא החלפה...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם
תודה רבה לעוזרים

מצטער - לא ככה פותרים בעיה.

כי אם מדובר רק בפיוז בעל ערך נמוך מהמצופה (תיאורטית,כן?) הרי שלא

פתרת שום בעיה, אלא פשוט הסקת שזה המגבר, מבלי לרדת לשורש הבעיה,

ובעצם... לפתור אותה.

בהצלחה עם המגבר הבא...

פורסם
מצטער - לא ככה פותרים בעיה.

כי אם מדובר רק בפיוז בעל ערך נמוך מהמצופה (תיאורטית,כן?) הרי שלא

פתרת שום בעיה, אלא פשוט הסקת שזה המגבר, מבלי לרדת לשורש הבעיה,

ובעצם... לפתור אותה.

בהצלחה עם המגבר הבא...

המגבר הוא קלאס D מה שאומר שהוא צורך חשמל באופן פחות מהמונו הקודם שישב לפניו ואם המונו שישב לפניו צרך יותר חשמל והפיוז עמד בזה יפה משמע שהמגבר תקול.

• תוכן חדש...