Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה אפשר לקנות ציפור ??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנימחפש לקנות לאבא שלי ציפור אחרי שהקודמת השוחתה ע"י חתול והומתה המתת חסד (ובוא לא נפתח עוד פעם בדיון מהשרשור הקודם )

בקיצור אני מחפש לקנות לו ציפור קטנה או שתיים משהו בסגנון של פינקים .

איפה ניתן לרכוש חיה כזו באיזור רחובות ?

ים long time no

פורסם

יש ברחובות ברחוב בנימין וטרינר תוכים וציפורים שפועל גם במצבי חירום בשבת אם צריך.

שעה וחצי נסיעה אה? ובמקרה הכי גרוע בראשון יש שם בית חולים וטרינרי, זה גם שעה נסיעה נכון

בבילו לא קונים ציפורים, מחזיקים אותם שם בתנאים גרועים.

החנות בקניון היא בקומה הכי למטה איפה שהדוכן של פלאפון

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בוא לגרובר - חוות דגים וציפורים במושב סגולה. (אני עובד שם)

יש שם שלל פינקים תוכונים ציפורי אהבה וכו....יש גם קוניור וחתם דיי חמוד...אבל זה לא קשור.

אם תרצה הוראות הגעה צור קשר

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

http://www.parrots.co.il/modules.php?name=NukeC&op=ViewCatg&id_catg=170

נסה למצוא כאן. תמיד עדיף לרכוש ממגדל.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אור,

במילואים האחרונים שלי שמרתי עם מרצה לביולגיה בפקולטה לחקלאות ברחובות שמתמחה בעופות אשר עוסק בזמנו החופשי בגידול תוכים וציפורים למכירה.

אם תרצה, אוכל לקשר בינכם (ועד כמה שזכור לי, הוא גם מהאיזור שלך).

אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אני ממליץ לרכוש אותה עם מקור ספייר

ואני ממליץ לקנות עורב. אז החתול יזדקק לעין ספייר. אפשרות אחרת זה יען, אבל אז אולי אביך יזדקק לעין ספייר.

הכי טוב עוף קפוא - גם עמיד בפני חתולים וגם שימושי בעת הצורך (אם כי כואב הלב לאכול עוף שגידלת לבד בפריזר משך חודשים).

נמרוד

• תוכן חדש...