Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הייתי מרוצה מהגימור שעשיתי למערכת הבגאז' היה צפוף ולא אסטטי.

מאילוצים של עודף זמן פנוי(תושב צפון = אין עבודה עקב המלחמה) קניתי לי קצת MDF קצת פיבר והתחלתי לבנות את הכל עטפתי בסקיי והנה התוצאה

גם הסאב הוחלף לקיקר סולו באריק L5 ואני מבסוט עד הגג מהאיכות והדיוק שהשתנו לטובה.

באמצע העבודה נגמר לי הסקיי ולא נשאר לי מספיק לעטוף את השטיח של הגלגל ספייר שחתכתי אז עד שיהיה רגוע בטבריה זה יהיה בעיה ללכת לקנות.

DSC00314.JPG

DSC00315.JPG

DSC00316.JPG

DSC00317.JPG

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

עבודה יפה מאוד, המקום היחידי שקצת פספסת בו זה הריפוד של התיבה של הסאב - קצת משוחרר - התפר במקום מאוד בולט לעין וזה קצת מציק ונותן מראה טיפה חובבני (עדיין - אתה עושה עבודה יותר טובה ממני עד עכשיו...)

והכיסוי של הגלגל זה עיגול מספוג? לבד? איזה חומר זה?

סה"כ - התקנה יפה - התקנת תאורה בסביבת המגברים? - זה יהיה מאוד יפה בלילה

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה לנוס.

על התפרים אני הולך לעבוד עוד מעט שהשמש תרגע קצת.בגלל הזויות בלתי נמנע לעשות תפירות(עקב חוסר אלסטיות של הסקיי) רק צריך להשתדל שיהייו מדוייקות וככה זה יראה פחות חובבני.

העיגול הוא חלק מהשטיח שחתכתי אותו אני אצפה בספוג אקריליק כמו את כל מה שריפד את העף לפני הציפוי בסקיי(לתת לו מראה רך).

למגברים עצמם יש לדים כחולים אז הם זוהרים בלילה בגוון כחול.

אני לא רוצה להוסיף לדים למערכת החשמל כי אמרו לי שהם גורים לרעשי מנוע .

אז אני מפחד להסתכן.

פורסם

תודה רבה אורן.

דרך אגב אני שונא לעבוד עם פיבר הוא נעשה רק בשביל לתת עוד כמה ליטר לתיבה וגם שתכנס באופן מושלם לדופן ותנצל את כל המקום שיש בו

פורסם

רק נשאר לעבוד על כיוונים וחיתוכים והיום אני גם יעלה את התמונות של העבודה הגמורה

העיגול של הגלגל ספייר סויים ועברתי קצת על תפרים אני עוד מעט יצא לצלם

פורסם

הנה התמונות החדשות לאחר ההרכבה של הטוויטר והציפוי של הסקיי גל הגלגל ספייר:

DSC00335.JPG

DSC00336.JPG

DSC00334.JPG

DSC00328.JPG

DSC00329.JPG

פורסם

היה לו סקיי בכמה דרגות וזה היה הכי חזק ועבה ומכיוון שזה באגאז' ואני שם מאחורה דברים כלי עבודה וכל מיני כאלה צריך משהו עמיד שלא יקבל פנסים אז לקחתי מה שהיה ולדעתי זה גם יצא נחמד מבחינת הצבע

פורסם

ariel_opel,

עבודה יפה מאוד!!! כל הכבוד על ההשקעה.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...