Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב אני מחליף את הגאנטים של הרכב ל16"*6.5". ויחד איתם אני צריך צמיגים.

אני רוצה להרכיב צמיגים 205/55R16 במחיר כולל של עד 2000 שקל לרביעייה מה שאומר 500 שקל לצמיג כולל מע"מ. הצמיגים יהיו מורכבים על וולוו 940 (אוטו כבד) ורצוי שיחזיקו מספר שנים, עד היום היו מורכבים מישלין אנרגי 185/65R15 והם החזיקו 5 שנים. דרישות מינימום: צמיג בעל כושר העמסה של 88, אחיזת כביש טובה (לא ספורטיבית אבל לא פחות טובה מהמישלין אנרגי), צמיג לארבע עונות - שלא יהיו הבדלי אחיזה משמעותיים בין יבש לרטוב, כמה שפחות רעש בתא נוסעים.

עד עכשיו חשבתי על הצמיגים הנ"ל:

פאלקן: ZE-512 VR 91V

הנקוק: Z212 ZR 91W TL

אמשח לחוות דעת על הצמיגים האלו.

בנוסף האם כדאי לחכות למשכורת הבאה ולקנות צמיגים ב 600 שקל לאחד - 2400 לרביעייה? ואם כן איזה צמיגים כדאי?

בתודה מראש לכל העוזרים:

אור

פורסם

חיפוש!

אולי לאנשים נמאס לנהל פה את אותו הדיון 3 פעמים בשבוע.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

• תוכן חדש...