Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש חוות דעת על צמיג - Bridgestone Potenza G3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

כבר 3 חודשים שאני מחכה ל Goodyear במידה שלי והחלטתי שנמאס לי.

בנוסף - לא הצלחתי להשיג אף אחד מהצמיגים שרשומים בthread הזה - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=76833

(לא טריים בכל אופן...)

הפנצ'ר מעכר הציע לי צמיגים מעולים לטענתו שמאוד קרובים לצמיגים המומלצים בthread הנ"ל מבחינת יכולות - Potenza EG3 (GIII)

מצאתי מעט מאוד מידע על הצמיגים הנ"ל ברשת - בעיקר ברוסיה, אוסטרליה ודרום אפריקה...

האם מישהו יודע משהו על הצמיגים הנ"ל?

איפה אפשר להשיג צמיגים טובים וטריים? נמאס לי לחפש.

תודה.

פורסם

איפה חיפשת כבר ?

פנצ'ריית מכסיכו בנתניה יוכלו אולי לעזור...

תדבר עם יענקלה - האיש מבין ולא מחרטט שיש דגם מסוים ואז כשאתה מגיע, הוא בכלל מנסה לדחוף לך משהו אחר (אנטון ביפו). המחירים לא הכי זולים אבל הצמיגים טריים.

Veni Vidi Vici

פורסם

אני מוכרח להגיד שהוא אכן מאוד נחמד אבל ניסה (די בכוח) לדחוף לי עוד בטלפון פירלי P6000...

לגבי איפה חיפשתי - פחות או יותר בכל פנצ'ריה שהוזכרה כאן בפורום...

פורסם

כן, העניין עם הפירלי גם לי מוכר. אני אישית קניתי לפני כחודש וחצי יוקוהמה C-DRIVE אצלהם.

למראית העין ואחיזה עד כה (עד כמה שניתן להגדיר אחיזה על פאסאט) הצמיג הפתיע אותי לטובה.

ניסית לדבר איתו על דגמים ספציפיים שאתה מעוניין בהם ?

(ניסיתי לעזור - לאנטון אני כנראה לא אחזור יותר היות ואין לי כוח להסביר 10 פעם ואז לגלות שאין ולקנות צמיג בן שנה).

Veni Vidi Vici

פורסם

ניסית לעזור ואני מודה לך :smile:

בכל מקרה -

כן, אמרתי לו מראש במה אני מעוניין, אני לא מבין בצמיגים, כל מה שאני עושה זה מדקלם את הרשימה של מוטי מהthread המדובר (כאשר אני מחסיר את הסמי-סליקס מראש עקב פחד מהצורך להחליף צמיגים כל חצי שנה...)

אגב - מישהו מכיר את הSP sport Maxx?? (מספר 1 בtirerack)

פורסם

גם את זה עשיתי... הזמן שלי שווה לי כסף ובאיזשהו שלב פשוט נמאס לי...

בכל מקרה - מהמעט שהצלחתי למצוא ברשת מדובר על צמיגים חדשים יחסית שאמורים להיות פחות או יותר ברמה של ה S-03 Pole position.

יכול להיות שזה שטויות, בכל מקרה - זה כבר too late. בפעם הבאה אני אלמד שיש להזמין Goodyear לפחות חצי שנה מראש.

פורסם

הם ממש לא בליגה של ה-03 (UHP ואחד הצמיגים הבכירים של ברידג'סטון).

גם לי הציעו אותם לפני שנה בערך, אני חושב שהם בדיוק יצאו אז. לפחות בשם הזה הם קיימים באמת רק במקומות כמו רוסיה ואוסטרליה.

מבחינת ברידג'סטון הם high performance.

לא ברמה של הצמיגים המובחרים שמוטי הציע בשרשור ההוא אבל כנראה צמיג לא רע. לא הצלחתי למצוא ביקורות עליו.

ניר

פורסם

האם חיפשת דנלופ SP9000 או קונטיננטל ספורט קונטקט 2?

הקונטי הוא הצמיג הנוכחי (והמקורי) שיש לי על האוטו - מעולה!! אבל קצת יקר (850 לצמיג פלוס מינוס. השגת בפחות - אשרייך).

דנלופ יותר זול והומלץ ע"י חברים. אבל כרגע בגלל המלחמה בצפון - ירדתי לעת עתה מקניית צמיגים ולא חיפשתי אחריו.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• תוכן חדש...