Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל למה אפחד לא מגיב על איך יצא?? איזה רעים. וזה לא קטע של שטן טוב ושטן רע.. דיברתי עם אנשים אמרו לי לשים בד אקוסטי, היתרון שלו זה לא רק בהיותו טוב לסאונד, אלא כבר רשמו פה, הוא בד מאוד גמיש, הוא יושב על המגש כאילו זה חלק ממנו, חברים שלי הסתכלו אתמול על זה בלילה עושים לי וווואי איפה הרמקוליםםם, יצא בנזונהההה וזההה! ותאמינו לי זה היה שווה תהשקעה. ואני לא אבכה על 20 שקל.. מחיר קטן לתוצאה מדהימה לדעתי.. מי שורצה לחלוק שיחלוק..

20 שקל לא יקרעו כיס של אף אחד.

אבל עדיין לא שמעתי על בד שהוא טוב לסאונד!!! מצטער :oops: :oops:

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
20 שקל לא יקרעו כיס של אף אחד.

אבל עדיין לא שמעתי על בד שהוא טוב לסאונד!!! מצטער :oops: :oops:

טוב שנזכרת ופתחת ת'רד מלפני4-5 חודשים.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

לכל המפקפקים @

יש חשיבות לחומר המכסה את הרמקולים. (ולא משנה סוג הרמקול, המרחק, העוצמה, והחברה.)

לכל חומר יש נטיה לספוג תדרים מסויימים. (כמו ספוג, שטיח, סדין וכו) ולהוריד אותם בעוצמה מסויימת.

* יש חומרים שמסוגלים לבלוע תדר/ים מסויים ולהנחית (להנמיך) בצורה דרסתית. (לדוגמא, דינמט, וכל החומרים האלו.) הם מבצעים השתקה של הסאונד המגיע מהחלק החיצוני של הרכב.

אז הסיבה שמדברים על בד אקוסטי. זה חומר שלא בולע תדרים. ולא משנה את הסאונד של האלמנט שהוא מכסה.

או משנה במידה הכי קטנה שאפשר לשנות/לבלוע את הסאונד. ולכן יש חומרים שעושים את זה בצורה טוב יותר.

ולכן משלמים על זה יותר. (למה לשלם על דינמט? ולא על פז קר?, ולא להתיחס לשוואה בתור המלצה לחומר זה או אחר. )

ברמקולים מקצועיים. לוקחים גם את החומר המכסה (הכיסוי) בחשבון בבניה ובתכנון. (ובנוסף מכוונים את הרמקולים בכל פעם מחדש. על ידיד אקולייזר בהתאם למקום וחומרים בסביבה, ולאלמנטים השונים.

*במטרה אחת לתת גרף שטוח יחסית של סאונד, (או בהתאם לסאונד שרוצים להוציא)

אז להגיד, זה לא משנה החומר. זה קשקוש. החומר (וכל חומר) משנה אפילו טיפה את אופי הסאונד!

במיוחד בתדרי אמצע ומעלה.

ברמקול של בית תוציא את הבד. תסתכל דרכו, החומר יחסית שקוף. ולא דחוס. בשביל לתת לסאונד לעבוד דרכו ולא לשנות את האופי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...