Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

504 CC

שלומי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

BENEZI אכן היה הראשון שראה אותה, כי הוא פארש ויצא מהבית של בני זהר מוקדם.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש אחת בחיפה, ירוקה, למכירה, אני אנסה לברר לך את הפרטים... המוכר מעמיד אותה ליד התחנה המרכזית, ממש בפינת הרחוב במפרצון חנייה, עם שלט למכירה. אם יש חיפאי שמעיז לצאת מהמקלט, אולי הוא יוכל לעשות סיבוב ולקחת את המספר...

מבקשים עליה משהו כמו 30K-35K

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

קיימת אחת לא במצב מזהיר, עם גג די מרופט ורעוע ברחוב מקביל ליהודה המכבי בת"א. אני פשוט נוסע שם די הרבה באזור כי חבר טוב גר שם. הרכב הוא במקרה למכירה וצלמתי אותו בפלאפון ממזמן (התמונה נמצאת איפשהו על המחשב וכשאמצא אותה אני אעלה אותה). בפעם הבאה שאעבור שם אצלם אותה בשנית, בתקווה שהיא עדיין למכירה, אם זכרוני אינו מטעני היא בצבע ירוק לא במצב הכי טוב בעולם.

אם אתה מעוניין - שלח לי ה"פ ואבדוק לך את העניין בשמחה.

נ.ב - אם אתה מאזור ת"א אני יכול להגיד לך את השם של הרחוב הצדדי שהיא חונה בו בדיוק ותקפוץ לאזור להעיף מבט.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

ה 404 מחיפה זה בחור צרפתי ולא ערבי ויש להם גם 280S משנת 70.

נמצאים בסטלה מאריס בחיפה, הייתי עובד שם בפז, היה מתדלק אצלי מידי פעם, הרבה במצב מקורי מדהים שמור בצורה חדשה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
יש אחת בחיפה, ירוקה, למכירה, אני אנסה לברר לך את הפרטים... המוכר מעמיד אותה ליד התחנה המרכזית, ממש בפינת הרחוב במפרצון חנייה, עם שלט למכירה. אם יש חיפאי שמעיז לצאת מהמקלט, אולי הוא יוכל לעשות סיבוב ולקחת את המספר...

ליאור.

ליאור תן לי פרטים מדויקים בפרטי, איזה תחנה מרכזית, יש ישנה וחדשה (תחנת אוטבוס חוף הכרמל או תחנת אוטבוס שם בקרית אליעזר) ואיפה המפרצון הזה נמצא.

אני אעשה מצווה ואביא את המספר באחת הגיחות בשעות הלילה המאוחרות, :viking:.

פורסם

לתשומת לבך:

בתחילת הקיץ הנוכחי (שבמציאות זה יוצא לא כל כך מזמן) ראיתי 504CC יפהפיה שחנתה במפרץ החניה מול הכניסה לחוף "השרון" בהרצליה - צבע חום ובמצב חיצוני מושלם למעשה (עם מספר ישראלי כמובן).

פורסם

עלו עליי, אם אפשר את שמר ויאשה שיבואו יעשו עליי חיפוש גופני זה יהיה מצוין!

ועכשיו ברצינות- אני לא מחפש 505 קבריו', לא מחפש בכלל רכב כרגע, רק רציתי לעזור לשלומי, זה הכל.

אם תרצו אני אוכל לעבור ליד האוטו ולהביא מספר, אם ליאור ברוך רוצה לעבור כאן לבד, קפוץ לביקור, ניתן לך לעשות את העבודה של שמר ויאשה.

פורסם
לתשומת לבך:

בתחילת הקיץ הנוכחי (שבמציאות זה יוצא לא כל כך מזמן) ראיתי 504CC יפהפיה שחנתה במפרץ החניה מול הכניסה לחוף "השרון" בהרצליה - צבע חום ובמצב חיצוני מושלם למעשה (עם מספר ישראלי כמובן).

אני יודע שיש אחת חומד (מדהימה) בבעלות חבר מועדון. הוא מגיע איתה למפגשים לפעמים, בהחלט רכב מיוחד.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ליאור.

ליאור - קבל מס' תיקונים:

א. בחיפה אין כבר תחנה מרכזית. יש שתיים, אחת בחוף הכרמל ואחת בלב המפרץ. היכן בדיוק נמצא הרכב?

ב. לאיזה דגם אתה מתכוון? 204? 304? 404? 504?

ג. החיפאים לא במקלטים כי: א. אין כאן מקלטים ו-ב. אין כאן גם חיפאים...

(נכתב מאיזור א')

מיקי.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
ה 404 מחיפה זה בחור צרפתי ולא ערבי ויש להם גם 280S משנת 70.

נמצאים בסטלה מאריס בחיפה, הייתי עובד שם בפז, היה מתדלק אצלי מידי פעם, הרבה במצב מקורי מדהים שמור בצורה חדשה.

הם ערבים, ראס-בן-אמו ערבים. אמנם נוצרים, אבל ערבים אחושלוקי, הבנת אבויה?

אלור, הם אולי מדברים פרנסיז, אבל הם צרפתים קומסי קומסה, כמו שאני מאלמאן (גרמניה).

וברצינות - המדובר במשפחת כיאט. לא שם צרפתי במיוחד, נכון?

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...