Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הזדמן לי לבדוק שוב שאולי אני טועה ומדובר בצירייה. אחרי מס' שמיניות וסיבובים אין זכר לנקישה (נעשה במגרש חנייה ישר בלי מהמורות).

עוד כיוון שהיום ניתן לי הוא מייסב שישנו במסרק ההגה (אולי יש 2 כאלה).

נדב: התוכל להסביר מה זה קרדן בתוספת ציור להמחשה ?

יגאל: את מה שהצעת, לבצע כאשר הרכב על ג'ק ? אחרת אינני מבין איך ניתן לעשות זאת.

תודה לכולם

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

תושבות מנוע נבדקו ביסודיות?

יש סוגים של תושבות שמייצרות רעש נקישה בעליה על בור כאשר הם פגומות או בלויות, ויצא לי כמה פעמים לאבחן רעש מתלים (לאו דווקא ברנו) שנגמר בסופו של דבר בהחלפת תושבת/ות מנוע.

פורסם

בכלל לא מחייב שציריה שחוקה תרעיש בסיבובים!!!

שלי לא הרעישה כלל... פשוט היה חופש, זה לא תמיד אותו הדבר!

אני ממליץ לך בחום לבדוק אותה...

הדרך הכי טובה, להרים את הצד שמרעיש על בוק, לשלב הילוך, לשים יד על המוט של הצירייה, ושמישהו ינסה לסובב את הגלגל קדימה ואחורה, במידה ויש חופש אזה הצירייה באמת גמורה.

לצערי גם זה לא מחייב... אבל קרוב לזה!

בברכה נדב

נ.ב. קרדן זה מה שמאפשר לצירייה להעביר כוח בזווית, במקרה זה הפעמון...

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
תושבות מנוע נבדקו ביסודיות?

יש סוגים של תושבות שמייצרות רעש נקישה בעליה על בור כאשר הם פגומות או בלויות, ויצא לי כמה פעמים לאבחן רעש מתלים (לאו דווקא ברנו) שנגמר בסופו של דבר בהחלפת תושבת/ות מנוע.

תושבות נבדקו כראוי ושלושתן בסדר גמור. תושבת גיר בכל מקרה תוחלף בקרוב לזאת של קליאו ספורט (יפסק החופש בידית הילוכים תחת האצה ובלימה היות והתושבת הנ"ל בעלת 4 כיווני תזוזה במקום קדימה אחורה שבאה מקורית במגאן).

100% לא תושבות.

Veni Vidi Vici

פורסם

בעיקר חוסר בנועל קפיצים אבל גם זמן.

המטרה שלי פה, פשוט לקבל כיוון כמה שיותר ספציפי ואז כבר לפרק.

גם במכון פרונט ועוד 2 מוסכים נאמר לי לסבול עד שזה יתגבר ואז יהיה יותר מובן.

2 מוסכים שונים בדקו (אחד מורשה) ואחרי שעה של נסיעות מבחן בכל אחד מהם לא הצליחו לעלות על הבעייה.

Veni Vidi Vici

פורסם

אממ היה לי מקרה דומה לאחר שקיבלתי מכה בגלגל הימני עם הג'אנט

לאחר שעשו לי איזון גלגלים(הורידו את שני הגלגלים ועשו להם איזון) נעלם לי הרעש והרעידות.

הרעידות היו מורגשות בהחלט במהירות גבוהה(100 קמ"ש)

פורסם

לא מדובר ברעש או רעידות. מדובר בנקישה שמורגשת בעת אחיזת גלגל ההגה ומעבר על מהמורה בתוספת הפנייה ימינה.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...