Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עושים אני דואג למכוניות שלי יותר מאשר לי. למקלט האוטו שלי לא ניכנס . הפיאט 850 נמצאת אצל הפחח אבל אני לא בטוח ששם לא יפול איזה טיל. הפיאט 500 אצלי בחצר. המרצדס אני נוסע איתה עכשיו שהיא תהיה בתזוזה. הוולבו בחצר אצל חבר אחר. מה אפשר לעשות? כל בום אני מתפלל שזה לא פגע באחת המכוניות שלי

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש באפשרותי לארגן חניה תת קרקעית זמנית באזור המרכז חינם לבעלי רכבי אספנות שבקו נפילת הפצצות. אשמח לנסות לעזור ולדבר עם בעל החניות הללו במידה ויש התענינות, עד לסוף המילחמה.

למי שמעוניין שישלח לי הודעה פרטית. בתקווה שנוכל לעזור בשעת מצוקה.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

למה שלא תוריד אותן למרכז למקום בטוח? (את אלה שאפשר?)

אפשר גם על גרר

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

אפשר לנסות לבקש אישור לחנות באחד הקניונים בחניה התת קרקעית.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אפשר לנסות להסדיר תשלום עם כל חניה תת קרקעית באזור, או באזור שקרוב מעט יותר למרכז.

מי יתן וכבר יבוא שלום ושקט על ארצינו, רק בריאות. :)

פורסם

אם תיפול קטיושה בחצרך אני מאחל לך לדאוג רק למכוניות ששם.

שמור קודם עליך ואיבריך, ואח"כ על הברזלים שבחצר.

משכנתא זה קל

פורסם

תפסיקו לילל כמו זקנות.

המכוניות הזקנות שלנו לא מייללות אחרי כל נפילה רק המכוניות הצעירות מייללות. אז גם לנו אין מה לדאוג.

עברנו כבר המון מלחמות וסביר שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר. אין טעם להיות בלחץ .

במלחמת המפרץ הראשונה נפל סקד בבית סמוך לבית שלי,השברולט והטריומף שלי היו ליד נפילה הסקאד . כלום לא קרה.

בינתיים לצערי הרב יותר מכוניות ואופנועים ונהגים של רכבי אספנות נפגעו בכביש. אז מה נפסיק לצאת למפגשים וטיולים?

בהזדמנות זו נאחל רפואה שלמה לחברינו היקר כספי שפגע קשה כשרכב על אופנוע אספנות.

שלמה דן גדרון

פורסם

לירוי,

הגענו לארץ - העברנו את הפיאט 500 טסט מחדש אחרי שנה שלא היה על הכביש

ואז התחילו הקטיושות .... אז ברחנו לאילת.

כפרות על הרכבים, תברח מהקריות !

פורד פריפקט 1949 - מרצדס 280 SE 4.5 בסיאטל - נמכרה פיאט 500 1969 עדיין שלי בישראל. אתר של מבצעים מדהימים בארה"ב http://www.ineverpayretail.com

לפני שקונים בארה"ב משהו ... חובה להיכנס.

פורסם

לירוי אולי כדאי להעבירן לביירות, שם הכי בטוח מקטיושות...אופס שם אנחנו מפציצים :wink:

אירית

• תוכן חדש...