Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מצאתי תמונה ברורה יותר של ה-ARROWS המוזרה הזו , אז מי שמוצא מוזמן לתקן את שלי .

לגבי הטירל P-34 , אחת מהמכוניות המדהימות שיש , אבל נשאיר אותה להפתעה אחרת ...

דובי

jos_arrows_vleugels2.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

העניין הוא (בעיקר בפורמולה1) לנסות ולהוציא מכונית מקסימלית מבחינת ביצועים ולכן היו לאורך ההיסטוריה כל מיני הכלאות כמו הלוטוס הראשונה שהשתמשה בכנפיים שנרו יותר כמו מדפים במחסני חשמל, הטירל עם ה- 6 גלגלים, הייתה גם וויליאמס עם 6 גלגלים (2 צירים אחוריים. לא מכיר אבל ראיתי תמונות שלה כשחיפשתי תמונות של הטירל) והיה גם את הדבר הזה של ברבאהם במיוחד לימי הקיץ החמים כששמו אותו על מצב 3:

114578525_2098864028_o.jpg

עוד על המכונית:

http://www.gadgetopia.com/post/4159

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם

ליגת הטורינג קארס הארגנטינאית משתפת רכבים עפ"י הכיעור שלהם:

Occhionero-10-1.jpg

אבל הספורט המוטורי מאוד מאוד מפותח שם אז מי אנחנו שנלין על כך :roll:

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם
אין לי מושג בכלל מה זה, אבל תראה איזו הוכחה שזאת מכונית מרוץ.

אז ככה. למען האמת אין לי הוכחה, אבל מצאתי עוד קבוצה גדולה של מכוניות בעלות ספויילר קדמי דומה מאוד, ועוד עזרים אוירודנמיים חריגים עד כדי כך, ובאופן כ"כ לא אסטטי, עד שחייב להיות להם צידוק פונקציונאלי, כלומר איזשהו זן מופרע ומעוות של ספורט מוטורי - ומכאן שאילו מכוניות מירוץ.

אני מצרף תמונות נוספות של זוועות מזן זה, בתקווה שמישהו כאן יוכל לשפוך קצת אור על אופי הפעילות הסוטה שבה לבטח מעורבים רכבי הפריק-שואו דלעיל: (הצפייה לא מומלצת לחולי לב ונשים בהריון.)

48.jpg

שימו לב לרדיאטור שתקוע בספויילר. הוא מותקן באופן זה אצל מספר מכוניות (אם אפשר לקרוא להן מכוניות) מזן זה.

44.jpg

51.jpg

54.jpg

18.jpg

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

אוקיי עכשיו כשהעלת עוד תמונות רואים בברור שזה איזשהו מפגש מכוניות, שום מכונית מרוץ לא תכביד על עצמה באגזוזים שישפשפו גשרים נמוכים...ככה שזה לא רלוונטי לשרשור.

מה שכן אם תמצא פרטים על ה"מודה" הזאת, זה יהיה נחמד לקרוא על כך בפורום כללי.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...