Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המצמד בסדר גמור....

מה שכן הבנתי שקליאו עוברת טיפול כל 100 אלף ק"מ או 5 שנים מה שאומר שהרכב צריך לעבור טיפול כי עברו 5 שנים השאלה אם זאת יכולה להיות הסיבה? ואם זה יכול לגרום לירידה משמעותית בהספק?

לא הבנתי, מה ז"א טיפול כל 5 שנים או 100K ק"מ?

טיפול נעשה כל שנה או כל 10-15K ק"מ (תלוי באוטו).

יש היסטוריית טיפולים?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש...

לפי מה שסיפרו לי בעלי קליאו צריך לעשות טיפול כל 100 אלף ק"מ או לחילופין 5 שנים

GUNS DONT KILL PEOPLE

PEOPLE KILL PEOPLE

פורסם
יש...

לפי מה שסיפרו לי בעלי קליאו צריך לעשות טיפול כל 100 אלף ק"מ או לחילופין 5 שנים

טיפול כל 100K או 5 שנים??? :?:drinking::screwy:

לא יודע על איזה בעלי קליאו אתה בדיוק מדבר אבל זה פשוט לא יכול להיות.

פורסם
טיפול כל 100K או 5 שנים??? :?:drinking::screwy:

לא יודע על איזה בעלי קליאו אתה בדיוק מדבר אבל זה פשוט לא יכול להיות.

מדובר על טיפול טיימינג ואם לדייק מנתונים שהוצגו פה בעבר ע"י בעלי קליאו ספורט דור ראשון אזי;

מצתים כל 120K

טיימינג כל 90K או 5 שנים, הקודם מבינהם.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
מדובר על טיפול טיימינג ואם לדייק מנתונים שהוצגו פה בעבר ע"י בעלי קליאו ספורט דור ראשון אזי;

מצתים כל 120K

טיימינג כל 90K או 5 שנים, הקודם מבינהם.

איציק

הוא לא ציין שזה טיפול טיימינג :roll:
פורסם

טיימינג מומלץ אפילו לפני.

לא מכיר (יכול להיות שיש) קליאו שעברה בבדיקה בקומפיוטסט את ה-120 כ"ס. אתה יכול להיות רגוע. את שלי קניתי עם " 115 כוח סוס ".

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

טיפולים בקליאו ספורט:

טיפול רגיל: כל שנה או 20K, לפי המוקדם.

טיימינג (מאוד יקר): כל 5 שנים או 120K, לפי המוקדם.

יש מספר פעולות שלא מבוצעות כל טיפול אלא כל טיפול שני או שלישי, כמו רצועת אביזרים וכו' - לפי ספר הטיפולים.

פלאגים (יקרים, בערך אלפיה לסט): כל 120K ללא הגבלת זמן. (מיוחדים, אירידיום, לכן מחזיקים כ"כ הרבה)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אם הייתה בעיה בטיימינג, הם היו אומרים את זה בבדיקה...

קשה להסיק מסקנות מבדיקת ההספק שעושים שם, כי אם זה יוצא טוב (סביבת ה-10-15% פחות) אז זה בסדר, אבל אם מתחת לזה אז יש בעיה כלשהי, וקשה לעלות עליה במקום אם אין ריג'קטים מיוחדים שעולים בשאר הבדיקה...

פורסם

בבדיקה אמרו "להחליף רצועת זימון לפי יצרן"

דבר שני תודה לכולם שמנסים לעזור אבל בבקשה לדבר לנושא מה יכול לגרום לירידה משמעותית בהספק?ולא לפרט לי את הספר טיפולים מתי צריך לעשות מה...

תודה

GUNS DONT KILL PEOPLE

PEOPLE KILL PEOPLE

פורסם

יש המון דברים שיכולים לגרום לפגיעה בהספק, אבל לפני שאתה חושב שהאוטו דפוק, מצא לך מישהו עם היכרות עם הקליאו ספורט ובקש ממנו לעשות סיבוב. אני משוכנע שהוא יגיד לך מיד אם האוטו חלש או לא.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בבדיקה אמרו "להחליף רצועת תיזמון לפי יצרן"

תודה

הרי לך בעיה בטיימינג, וזה יכול להיות הגורם להספק נמוך, בדגש על יכול (אני לא מומחה ככה שאני לא יכול לקבוע בוודאות...)

זה טיפול יקר, ככה שאתה יכול להוריד מהמחיר שבעל הרכב מבקש סכום נכבד...

פורסם

זה לא אומר שיש שום בעייה בטיימינג, הדבר רשום שם בלי קשר לכלום (כסת"ח), זה רק מכוון אותך לבדוק אם נעשתה החלפת רצועת התיזמון לפי ההוראות של היצרן (מס' שנים, ק"מ)

תבדוק את הנושא אם הבעלים של האוטו

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
יש המון דברים שיכולים לגרום לפגיעה בהספק, אבל לפני שאתה חושב שהאוטו דפוק, מצא לך מישהו עם היכרות עם הקליאו ספורט ובקש ממנו לעשות סיבוב. אני משוכנע שהוא יגיד לך מיד אם האוטו חלש או לא.

רוני

לא הייתי מצפה מבוגר מדעים מדוייקים לתשובה כזאת :shock:

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

שלום.

כשאני קניתי את הקליאו שלי תוצאות הבדיקה הראו 140 כ"ס.

אני גם בדקתי בקומפיוטסט ממש לא מזמן.

באיזה אזור עשית את הבדיקה?

איזה שנה הקליאו שבדקת?

פורסם
כשאני קניתי את הקליאו שלי תוצאות הבדיקה הראו 140 כ"ס.

אם כך כדאי שתתקן את החתימה שלך, לא? נראה שכמה סוסים ברחו לך מהאורווה.

• תוכן חדש...