Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. לגבי הטיימינג - בכל טפסי הבדיקה תמיד כתוב "להחליף טיימינג לפי הוראות היצרן" - כי אי אפשר לדעת בבדיקה אם החליפו לפני שבוע או 7 שנים.

2. לפחות בקליאו ספורט - אם יש בעיה בטיימינג (קפיצת שן וכו') - האוטו לא יניע ויש מצב לנזק למנוע, לא ייתכן מצב של אוטו שנוסע "חלש" בגלל בעיית טיימינג.

יש אלף ואחד דברים אחרים שיכולים לגרום לאוטו לא לסחוב (כמו למשל התקנת חישוקי 17"...)

3. רק אני בדקתי אצל קומפי ולא זכיתי לתענוג של בדיקת הספק?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
1. לגבי הטיימינג - בכל טפסי הבדיקה תמיד כתוב "להחליף טיימינג לפי הוראות היצרן" - כי אי אפשר לדעת בבדיקה אם החליפו לפני שבוע או 7 שנים.

2. לפחות בקליאו ספורט - אם יש בעיה בטיימינג (קפיצת שן וכו') - האוטו לא יניע ויש מצב לנזק למנוע, לא ייתכן מצב של אוטו שנוסע "חלש" בגלל בעיית טיימינג.

יש אלף ואחד דברים אחרים שיכולים לגרום לאוטו לא לסחוב (כמו למשל התקנת חישוקי 17"...)

3. רק אני בדקתי אצל קומפי ולא זכיתי לתענוג של בדיקת הספק?

מה מונע מהמנוע להתניע בקפיצת שן אחת? יש איזה שהוא חיישן הגנה מפני זה במכונית המיוחדת הזאת?

האם אתה בטוח שיהיה נזק מקפיצת שן אחת בלבד?

והאם אתה בטוח שאין מצב שהאוטו יסע חלש בגלל קפיצת שן ברצועת תזמון?

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

להבנתי (לאחר הסבר מה"קוסם" ידידינו) גל הזיזים הוא כ"כ קיצוני שאפילו קפיצת שן אחת תוביל למפגש בוכנה-שסתום ונזק לראש מנוע.

אין חיישנים מיוחדים למיטב ידיעתי.

לגבי רכב אחר (שאינו קליאו ספורט) - בהחלט יש דגמים בהם בקפיצת שן בודדת המנוע יעבוד אך יזייף. (ללא נזק לטווח הקצר)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תראה ההצעה שעלתה-לקחת בחור שיש לו קליאו ספורט כדי שיבחן אותה היא עצה טובה מאד.

אני בנוסף חושב שאם אתה הולך להוציא סדר גודל של 60K תבדוק עוד קליאו ספורט-גם במצב נסיעה כשאתה נוהג על הרכב ומושך הילוכים,כדי שתקבל איזשהו אומדן או מקור השוואה.כשתמצא עוד אחת שבאה בחשבון קח אותה לאותו מכוון בדיקה,ואז תוכל להשוות את נתון ההספק בצורה יעילה.

אל תחסוך בעלות בדיקה נוספת-נכון זה יקר,אבל כמו שכבר הבנת תיקונים/טיפולים לא זולים בקליאו ספורט,ולכן אסור לך למהר.

בנוסף ציין כמה ידיים הרכב עבר ואולי מיזה איזור הרכב,באיזה צבע-לא חסרים בעלי קליאו ספורט כאן בפורום,ורובם מכירים את עמיתיהם,ואולי יוכלו לתת לך קצת פרטים על הרכב המודבר/היסטוריה שלו.

נ.ב יש כרגע למכירה כאן בלוח הפורום שתי קליאו ספורט למכירה-שרוב היסטוריית הטיפולים/בעיות/ תיקונים,מפורטת כאן בפרום.

בהצלחה.

פורסם
לא הייתי מצפה מבוגר מדעים מדוייקים לתשובה כזאת :shock:

אני לא בוגר מדעים מדויקים, אני שנה ראשונה באוני'... ואני באמת לא מבין מה לא בסדר בתשובה שלי. כיוון שמלבד לקחת את האוטו למוסך ולהעביר אותו בדיקה מקיפה ויקרה (דבר שהוא בטח לא רוצה לעשות), הדרך היחידה לבדוק אם האוטו מספק כוח ברמה נורמלית היא - לנהוג עליו. על בדיקות הדיינו אני בטח שלא סומך, כי הן פשוט לא מדויקות מספיק, אז מישהו שמבין ויודע בוודאי יוכל לעזור הרבה יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הבדיקות של הדיינו בארץ לא מספיק מדוייקות , אמת בדברייך ,אבל אני נוכח לראות שבפורומים בחו"ל אנשים מריצים בדיקות דיינו :

(rolling rod)

ומתפארים בתוצאות שהושגו , למה פה זה אחרת ?

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
רק אני בדקתי אצל קומפי ולא זכיתי לתענוג של בדיקת הספק?

גמאני לא! :-)

ד"א בהחלט יש שתי קליאו ספורט למכירה פה בפורום.. שווה בדיקה [(בלחישה)לך על הכסופה... :wink:] :lol:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
הבדיקות של הדיינו בארץ לא מספיק מדוייקות , אמת בדברייך ,אבל אני נוכח לראות שבפורומים בחו"ל אנשים מריצים בדיקות דיינו : (rolling rod) ומתפארים בתוצאות שהושגו , למה פה זה אחרת ?

כי הרולינג רואד שהם עושים הוא איכותי משמעותית מה"דיינו" שיש במכוני בדיקה שונים בארץ. בנוסף אני מניח שהם עושים את הבדיקות במקומות מקצועיים שמתמחים בזה, שכן להפעלת מכונה כזו דרוש ידע וניסיון, ולא תמיד (יותר נכון - כמעט תמיד לא) מכון בדיקה בארץ יודע בדיוק איך וכיצד לבדוק את הרכב הספציפי שלך (במילים אחרות - בדוק את האוטו פעמיים ויש סיכוי שתקבל תוצאות שונות לגמרי).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

טוב תודה רבה לכל מי שעזר..

למרות שלא קיבלתי דעה חד משמעית...

אם מישהו יוכל לסכם בקצרה מהן הסיבות שיכולות לגרום לכך אודה לו מאד

בתודה מראש לכולם

GUNS DONT KILL PEOPLE

PEOPLE KILL PEOPLE

• תוכן חדש...