Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MOTOROLA E1000 VS SONY K700I

erez
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אמור לקחת 6 מכשירים, ולבחור אחד משני הדגמים הנ"ל, המוטורולה ניתן בחינם, והסוני ב5 שקל לחודש.

הסוני טיפה יותר חדש, מנסיונכם, ספרו בבקשה על שני המכשירים, מאחר ואני חדש במכשירים שאינם נוקיה.

למוטורולה מסך ענק.

פורסם

הסוני אחלה של מכשיר - יש לי אותו חודש בערך ואני מאוד מרוצה. הוא נוח, קטן ויעיל

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

כמעט בכל אספקט - הסוני עולה על המוטורולה.

מניסיון, המוטורולה "זוכה" לממשק איטי מאוד. הג'ויסטיק לא ממוקם בצורה נוחה (לפחות על פי דעתי), רמת הוידיאו לא גבוהה, הבטריה שלו מאוד (!) חלשה, כלומר היא לא מחזיקה זמן רב. זה אספקט חשוב מאוד. הבטריה נוטה להתחמם על יתר המידה. כמו כן, הוא גדול מימדים ומסורבל מאוד.

ללא ספק, הסוני הוא הפייבוריט.

פורסם

הבנתי, תודה, ומה לגבי גודל המסך והאיכות? בכל מצב כל טלפון יהווה שיפור ממה שיש לי היום, 3220, למוטורולה מסך בהחלט ענק, 300 ומשהו על 200 ומשהו,

נקודה שנגעת בה ובהחלט מפריעה ביותר, היא האיטיות של מערכת ההפעלה, אני לא מסוגל להתמודד עם מערכת איטית, כשאתה אומר איטי, אתה מתכוון לאיטי כמו נוקיה 6100?

פורסם

יש לי את המוטורולה, מכשיר נחמד. הסוללה לא מהווה לי בעיה מכיוון שאני מחבר אותו לטעינה כל זמן שאני בבית.

מסך גדול, ממשק די נוח. לג'וסטיק מתרגלים. זיכרון גדול(64 כרטיס[ניתן להרחבה] + 16 במכשיר), בצלמה די טובה, מסופק עם אוזניות איכותיות(mp3) יש לו גם רמת קרינה נמוכה נידמה לי.

אני לא יודע למה אתה משווה, אבל המהירות לא מציקה לי, הוא עובד בסדר גמור.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

בדיוק רציתי לשאול היום על מכשיר, אז ארז - מתנצל שאני מתעלק. :p

מה דעתכם לגבי NEC 411 שברשת סלקום? יש לי אפשרות לקנות אחד כזה ב600 שקל (חדש מהחנות) עם סים - פרי.

המפרט שלו די טוב, המחיר מפתה, מצלמה 1.3MP, פלש, 64 פולי, MP3 - אבל רק 25MB בלי הרחבה. אין ספיקר (חיסרון).

שמעתי שהממשק לא ממש נוח - עד כמה?

בקיצור, בסכום דומה (אני לא אוהב להשקיע מליונים על פלאפונים), זה מספיק?

ראיתי גם את הV3 במבצע באורנג' 29 ש"ח לחודש, אבל הוא די נשי לדעתי משום מה...

אשמח לעוד הצעות ודעות לגבי הNEC והמוטורולה.

תודה.

פורסם
יש לי את המוטורולה, מכשיר נחמד. הסוללה לא מהווה לי בעיה מכיוון שאני מחבר אותו לטעינה כל זמן שאני בבית.

מסך גדול, ממשק די נוח. לג'וסטיק מתרגלים. זיכרון גדול(64 כרטיס[ניתן להרחבה] + 16 במכשיר), בצלמה די טובה, מסופק עם אוזניות איכותיות(mp3) יש לו גם רמת קרינה נמוכה נידמה לי.

אני לא יודע למה אתה משווה, אבל המהירות לא מציקה לי, הוא עובד בסדר גמור.

עצה קטנה ממני אלייך, אל תטעין אותו כאשר אתה נמצא כל פעם בביתך. תתפלא, באיזו מהירות הסוללה תיהרס.

לגבי שאלתך, Volvo 240 : המסך במוטורולה אכן גדול מאוד, אך לא מספיק חד לדעתי. המצלמה לא מספקת איכות מעולה, וסביר להניח שגם כאן, הסוני יראה יכולת טובה יותר.

ה-Nec לדעתי הוא לא טלפון מספיק טוב. בלי הרחבה של כרטיס, אתה מוגבל מאוד. ספיקר הוא סטנדרט בשוק הפלאפונים כיום, ופשוט חבל שאין לNec את האופציה הזו. הממשק של Nec דורש הסתגלות. Nec היא לא חברה מצויינת לייצור טלפונים.

בכוונתי לממשק איטי במוטורולה E1000, אני מתכוון שאפילו יותר איטי מה-6100. כאשר הטלפון מלא בחומרה (שירים, תמונות) - הממשק איטי עד למצב בלתי נסבל. תוכנות הפלאפון (נגן הMP3) איטיות מאוד, ונוטות להתקע בכל פעם.

ה-V3 כבר מיושן, למרות שהוא נראה מצויין. איכות מצלמה דיי בינונית, אין נגן MP3, אין מספיק זיכרון. היופי, מכפר על הכל - אבל זה לא מספיק.

פורסם

המכשיר E1000 סה"כ עובד מהר חוץ ממה שקשור לתמונות, לוקח די הרבה זמן עד שהוא פותח תמונה אבל חוץ מיזה הוא עובד מהר.(ספר טלפונים,הודעות,יומן..)

למה שהסוללה תהרס? לכל מי שיש דיבורית ברכב גם דופק את הסוללה אז?

פורסם

ה-E1000 נחשב למכשיר בינוני ביותר. סוללה חלשה, תקלות רבות בטעינה והוא גדול פיזית. יחד עם זאת יש לו מצלמה טובה, מסך מדהים, BT, ספיקר טוב מאוד ,דור 3 (שיחות וידאו וגלישה מהירה) והוא זול יחסית.

ה-K700 הוא מכשיר ישן של סוניאריקסון (הוא הושק בעולם לפני ה-E1000). מכשיר חביב מאוד עם מצלמה בסיסית, תיפעול ספיקר לא נוח, BT וממשק משתמש טוב יותר מהמוטורולה.

היה לי K750 לחצי שנה והוא היה מדהים!

מהירות?

שניהם די דומים ל-6100.

המכשיר הכי מהיר (מהדור הנורמלי של מסך צבעוני, MP3 וכו') שאני מכיר הוא ה-6230.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
למה שהסוללה תהרס? לכל מי שיש דיבורית ברכב גם דופק את הסוללה אז?
יצרני הטלפונים הסלולריים מדגישים, שטעינה נכונה היא כאשר הסוללה מרוקנת.

כן, דיבורית אשר מטעינה את המכשיר, משבשת את אורך חיי הסוללה.

פורסם

טוב, כל המכשירים שהיו לי עד עכשיו הטענתי ככה, וחוץ ממוטורולה יאנג(היסטוריה) ששם נראה לי הסוללות היו דפוקות גם ככה, לא קרה כלום.http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=191390&sid=127

פורסם
ה-V3 כבר מיושן, למרות שהוא נראה מצויין. איכות מצלמה דיי בינונית, אין נגן MP3, אין מספיק זיכרון. היופי, מכפר על הכל - אבל זה לא מספיק.

מה?!?!?!

ה-V3 שבמבצע זה ה-V3X וזהוא כולל מצלמה 2.0! מגה פיקסל, נגן MP3 וזיכרון מובנה של 64MB, תגיד לי, מה יותר מזה?!

פורסם

אתם עושים צחוק? אומרים לי שמדובר בV3(!) ואני אמור לנחש לבד שמדובר בV3X?

דעתי על הV3X : מכשיר שנפל בציפיות. היה אמור להיות יפה כמו קודמו (הV3) אבל יש לו מראה דיי שמן לטעמי. הוא דיי גדול מימדים. אני לא אהבתי אותו, אבל איש איש ודעותיו.

אני מציין בזאת כי לא התנסיתי עם הפלאפון הנ"ל, זוהי דעתי מהתבוננות בלבד.

פורסם

הV3X הוא מכשיר מעולה ,מתקדם ומעוצב במחיר שפוי(כרגע הטכנולוגיה עוד לא מאפשרת להכניס את כל התכונות שלו לאריזה של V3 בתור מוצר המוני-עוד כמה שנים זה יקרה) השאלה רק אם אתה באמת צריך את כל השיכלולים.

אין עוד מכשירים שהציעו לך? כמו בכל דבר תגדיר את הדרישות ואז נוכל לעזור יותר טוב-מה חשוב גודל,מסך.סוללה, וכו

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...