Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב אי הבנה נמחק ת'רד זה פעמיים מתנצל על אי ההבנה :cry:

(אני איטי בהבנה אבל מהיר בכביש... ועכשיו גם זה לא... :oops: )...

העתקתי מכתב שרשמתי לרפי לעזרה הוא הציע לי לשאול ולהתייעץ אם מישהו יודע משהו אני אשמח לעזרה, למי שזוכר היתה לי בעיה בגיר שהלך לי סינכרון של הילוך שני, אחרי יעוץ זריז וטוב כאן בפורום, (הייתם אחלה ממש תשובה מהירה) ניתן לי טלפון של "מאירמן מכללים" לביצוע השיפוץ של הגיר ומה שהיה היה כך:

הכל היה בסדר בהתחלה הבאתי אליו את הגיר מפורק והוא אמר לי שיתקן לי אותו קומפלט ב- 2.5K ש"ח, הייתי המום בהתחשב שסינכרון עולה 2.2K לפני מע"מ... מכאן לשם הסכמתי ואמרתי לו שיתחיל לעבוד... הוא התקשר אלי 3 שעות אחרי ואמר לי שקיבל מידע מוטעה מהחברה ושלא שווה לי לתקן, אמרתי לו בסדר שירכיב חזרה את הגיר כמו שהבאתי לו ואני אסתדר כבר, הוא אמר שזה יעלה לי 450 ש"ח!!! אחרי שהוא אמר שהבדיקה חינם...

בקיצור אחרי ויכוחים השגתי את כל החלקים חדשים מקוריים של רנו באריזה מקורית והכל במחיר טוב מאוד... שאלתי אותו כמה עבודה? אמר לי 1.5K.

הבאתי לו הכל אמרתי לו תרכיב.

שילמתי הכל מזומן ובטחתי בו הוא נראה מקצועי מאוד.

אחרי כמה ימים באתי הרכבתי את הגיר לקחתי את האוטו אפילו אמרתי לו שאני אמליץ עליו בפורומים שלנו... PSI, CF, SCALE וכ'ו...

מכאן התחילו הצרות, התחילה נזילה של שמן מהנשם גיר, חבר שלי גרישה אם אתה מכיר, עלה על זה שיש נזילה ממש רצינית, אחרי בדיקות נוספות ראינו שזה קורה רק בטורים גבוהים ושהגיר מתאמץ במיוחד, חזרתי אליו והוא אמר לי שמי שהתקין לי את הגיר בטח עשה משהו, שאלתי אותו מה זה קשור כי הרכבה של הגיר זה רק כמה ברגים זה לא קשור לנשם, הוא התעצבן ואמר לי שאני אלך ולא אציק לו.

מאוד נפגעתי ממנו... הלכתי ודיברתי עם גרישה שוב והוא אמר לי שאולי הורכב הנשם בצורה לא טובה בתוך הגיר, עם הצינורית הפנימית משהו לא בדיוק הבנתי, חזרתי אל המכון גירים, אמרתי לו שיש לי אחריות ואני דורש שיפתח שוב את הגיר, הוא אמר לי בסדר שאני שוב אפרק ואבוא אליו.

שוב פירקתי הפעם במוסך אחר ולא באותו מקום, מוסך השלושה בחדרה (לשעבר מוסך מורשה של פיז'ו סיטרואן).

הגיר פורק ובינתיים הוחלף גם קלאץ', הגיר הגיע אליו והוא אמר לי שהוא לא יודע מה לעשות והוא לא נתקל בזה בעבר ושהוא יחליף נשם חדש מקורי, ואמר שאם זה לא יעזור הוא יסתום את הנשם וזהו (!!! אני לא מאמין למשמע אזני!!!), הגיר חזר אלי באותו היום ונכנס לאוטו יום אחרי עם הקלאץ' החדש (מקורי מהחברה אגב 2.2K ש"ח!!!) הקלאץ' הוחלף בלי קשר לגיר.

היום כשאני נוסע אם אני מושך את ההילוכים יותר מ-5.5K סל"ד ואני פשוט לוחץ על הקלאץ' בלי לגעת בידית ההילוכים בכלל, אני שומע מכה ומעין חריכה של הגיר, קול מבהיל ומחריד, אני מפחד שהוא באמת סתם את הנשם ואין ללחץ לאן לצאת והוא עלול לגרום לנזק לגיר.

מה אני עושה? הוא אמר לי שאם זה לא יעזור הוא לא יכול לעזור לי יותר ושאני לא אפנה אליו יותר.

הוא אמר שגם ככה הוא הפסיד עליי כסף, למרות ששילמתי לו 1500 מזומן, שזה המון כסף ללא חלקים לשעתיים עבודה!!!

תודה לעונים מראש...

כמובן מי שיוכל לעזור לי לדעת מה זה הרעש המחריד הזה שמוריד לי שנה מהחיים כל פעם שאני עובר את הסל"ד הזה.

שוב תודה רבה לרפי, אתה ממש יצאת פה בסדר, וזה לא אשמתך אתה לא צריך להתנצל, אתה ממש עזרת לי ולעוד רבים לפי מה שראיתי.

כן ירבו אנשים כמוך, יישר כוחך.

תודה לעוזרים מראש.

כבר אין קליאו - אין 206 GTI - ואין R750 - יש איביזה ורוצה חזרה את הסוזוקי!!!! :twisted:

פורסם

שמע היות והזכרת את המוסך שאני מכיר אתן לך עצה. באזור התעשיה הדרומי בחדרה.

יש סוכנות פז'ו בעל העסק קוראים לו ציקי והוא אלוף בגירים אמריקאים הגיר שלך

זה כסף קטן בשבילו.והחשוב הוא אחלה בן אדם תנסה מה כבר יכול להיות?

פורסם

תודה אני אכנס אליו... אני חייב להשמיע לו את הרעש הזה... הוא יקלוט מה זה משמיעה לדעתך???

כבר אין קליאו - אין 206 GTI - ואין R750 - יש איביזה ורוצה חזרה את הסוזוקי!!!! :twisted:

פורסם

תנסה לנסוע כמה שפחות כי עם גירים לא משחקים.בעיקר גיר כמו שלך שעולה מעל 4k

מנסה לחסוך לך את הבלגן שאני עברתי :lol:

בכול מקרה נשם חייב לנשום אין דבר כזה לסתום אותו :???:

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם

תודה מיכאל, אני יודע מה עברת...

לפחות סוף סוף ה-106 הכי מהממת בארץ נוסעת שוב !!! ;)

• תוכן חדש...