Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על תרומת איברים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תפסיקו ליהיות מגעילים לא יפה....

מה שלא מתנהג יפה, נוציא לו איזה כליה או שתיים.

זכותו להגיד מה שהוא רוצה...גם אם זה משהו שמנוגד לדעתם.

זה לא יפה כל פעם שמישהו אומר משהו טיפה נגד הזרם, כולם עולים עליו ותוקפים אותו.

סובלנות, שמעתם על זה?

איזה נשנש בריטי אחד או משהו (וולטר) אמר: אני לא מסכים עם שום מילה שאתה אומר, אבל אני מוכן למות כדי להגן על זכותך להביע אותה.

יעני אל תתקפו סתם, תתנו לו להביע את דעתו כמו שניתנת לכם האפשרות.

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם
אין שום סיבה. פשוט אני אישית לא מכון לתרום לערבים ולא לקבל מהם.

זכותך,

הבעייה שלי עם מה שאתה אומר שאתה כנראה לא מבחין שאתה מדבר כמו גזען אמיתי, או שכן (?)

כן לתרום איברים או לא לתרום איברים היא זכותו של כל אדם באשר הוא.

אבל להגיד שאני לא מוכן לתרום לערבים כי אין סיבה. זה פשוט ... אימרה עיוורת בלי שום חשיבה מקדימה, נשמע כאילו אתה אפילו לא יודע למה, פשוט לימדו אותך שערבי זה רע.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

בתגובה ל EXPLOTION :"זה לא יפה כל פעם שמישהו אומר משהו טיפה נגד הזרם, כולם עולים עליו ותוקפים אותו.סובלנות, שמעתם על זה?"

אני לא שולל מאף אחד זכות דיבור או הבעת דיעה.

דרך אגב, מצחיק שאתה משתמש במילה סובלנות דווקא בתגובה כלפי הדברים שלי ושל שמר.

סובלני פרושו להיות אנושי כלפי זרים (גם כלפי ערבים) ולקבל אותם באשר הם.

סתם שתדע...

אסף

פורסם
אין שום סיבה. פשוט אני אישית לא מכון לתרום לערבים ולא לקבל מהם.

.

לא מוכן לקבל מהם כלום ? או רק איברים ?

ואותי כן מעניין לדעת למה יש לך דיעה כזו .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

כמו שכתבתי, לפליקס קל להגיד את הדברים האלה כל עוד הוא צעיר ובריא.

אם חו"ח הוא יצטרך תרומת איברים, והמתרים היחיד יהיה ערבי, הוא יהפוך לחבר הכי טוב של הערבים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...