Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משטרה הזויה?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם לי יש רף עצבים, בהתחלה ניסיתי להבין את המטרה ותאמין לי שניסיתי את כל האופציות -

תיקונים בכביש, איזה ראש ממשלה שעובר לפני, אולי השוטר בודק פרטים של הרכב במסוף, אבל אחרי רבע שעה כזו, זה היה פשוט ברור שזה היה פשוט סתם!!!!!

אז שוב אני אומר, יש עבודות כבר יותר מחודש בערך 10 ק"מ לפני הכניסה לאיילון. כנראה שלא שמת לב.

וכעצה טובה, אין לך מה לנסות להבין. לא מתפקידך להבין, והאטת התנועה בטוח לא נעשתה כדי להפיג שיעמום של איזה שוטר.

אגב, אם היה רוצה לבדוק רכב במסוף, היה עוצר אותו. זה בשגרה שלהם והם לא עושים את זה תוך כדי תנועה.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ייתכן והוא קלט שאת נוסעת מהר, וניסה "לחנך" אותך על ידי האטת המהירות שלך ל-70 קמ"ש לרבע שעה.

כיוון שלא הורה לך ליסוע על 70 קמ"ש, אלא "לא לעקוף אותו ולהישאר בשמאל", יכלת להאט... מעניין מה היה עושה השוטר אז...

הכלל למקרי הטרדה כאלה הוא, שמרגע שמשחקים לך על הזמן, יש לך את כל הזמן שבעולם.

dirty old man

need love too

פורסם
כרגיל כולם צועקים ומקללים.

כפי שאמרו לפני, רוב הסיכויים שהשוטר רצה לעכב את התנועה בגלל העבודות, אבל לא הייתה עוד ניידת באזור, אז הוא השתמש בך.

רוב הסיכויים שהוא עשה את זה למען ביטחונך וביטחון שאר הנהגים בכביש.

עם כל הכבוד להתלהמות כאן ולמומחים מטעם עצמם בעניני משטרה (כולל פותחת השרשור), אני גם מצטרף לאלה האומרים שיתכן שהיתה סיבה ל"התנהגות" השוטר.סתם לשפוך על אדם המבצע את עבודתו בלי לברר לעומק למה...נו, באמת.
אני בד"כ בפורום אספנות, אבל הדיון הזה צד את עיני.

התגובות האלו מרגיזות אותי.

נהגים עם רכבם הפרטי, אינם "כלי" עבודה.

לא מנסרים עץ עם פטיש ולא חוצבים קיר עם מספריים. לכל משימה יש את הכלי המתאים לביצועה.

יתרה מכן, אם זו אכן מטרת ההאטה, שימוש בקרן וברכבה לווסת את התנועה, נעשתה כאן עבירה כפולה ומכופלת (ואף משולשת!).

אנחנו לא חיים בסרט הוליוודי, בו השוטר שולף אותך מרכבך ופותח במרדף סוער עם קפיצות במורדות סאן פרנסיסקו. לאף אחד אין את הזכות לעשות ברכב פרטי של אזרח שימוש להסדרי תנועה.

לצורך הכוונת תנועה יש צורך בשוטר או באדם שהוסמך לבטיחות בכבישים והוא בעל תעודה להסדרי בטיחות בכבישים או תעודה להסדרי תנועה.

אני יודע זאת, כי זו העבודה הלילית שלי (ביום סטודנט בלילה בכבישים).

השוטר כפה עליה לעבור עברת תנועה (חסימת הנתיב השמאלי ושימוש בנתיב השמאלי שלא למטרת עקיפה).

השוטר עשה ברכבה שימוש ככלי להכוונת תנועה. אסור בתכלית האיסור.

כאשר אני מכווין תנועה בלילה, אני לבוש בבגדים מתאימים (על פי תקן), נוהג ברכב עם תאורת אזהרה (על פי תקן) וגורר מאחורי עגלה עם שילוט והכוונה בשווי 20,000 יורו (כן, נכון... גם על פי תקן). בנוסף יש לי אישור להסדרי תנועה (קורס של כחודשיים).

אז, אם זו הייתה מטרת ההאטה, הוא (השוטר) לא תרם לבטיחות של אף אחד, סיכן את פותחת הדיון, גרם לה לעבור עברת תנועה ואילץ אותה להסדיר את התנועה, כאשר היא ורכבה אינם מוכשרים ואינם רשאים לבצע מטלה זו.

אם אלו פני הדברים, עלייך להגיש תלונה חריפה ולא רק במשטרה, גם במשרד מבקר המדינה.

אגב, פניה לאחת מתוכניות התחקירים (רדיו או טלביזיה), עשויה להיות בעלת תוצאות מעניינות.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
אז שוב אני אומר, יש עבודות כבר יותר מחודש בערך 10 ק"מ לפני הכניסה לאיילון. כנראה שלא שמת לב.

וכעצה טובה, אין לך מה לנסות להבין. לא מתפקידך להבין, והאטת התנועה בטוח לא נעשתה כדי להפיג שיעמום של איזה שוטר.

אגב, אם היה רוצה לבדוק רכב במסוף, היה עוצר אותו. זה בשגרה שלהם והם לא עושים את זה תוך כדי תנועה.

הייתי אחרי האיילון, מת"א לכיוון ירושליים, בדיוק עברתי את מחלף שפירים (משטרת בית דגן),

ושוב אזכיר לכל אלה שמנסים לומר שהוא ניסה "לחנך" אותי! השוטר השתלב לכביש מספר 1 כחצי ק"מ עד ק"מ לפני (אם הוא ק"מ לפני, איך הוא יכול לראות כמה אני נוסעת?)

ראיתי אותו מרחוק , וכשהתקרבתי אליו הייתי בין 100 ל110 (כביש מס'1 - 100 קמ"ש!!)

אז על מה הוא מנסה לחנך אותי בדיוק? כשאני רואה משטרה לפני אני תמיד מורידה מהירות, מנמיכה מוזיקה, בקיצור, מתנהגת יפה :-) הרי הם אוהבים לעצור אלפות תמיד ללא סיבה (אלפא!! תעצור בצד - זה מנגינה שיש לי תמיד בראש...)

זה לא ה"חתיכת פח", זה איך שהיא גורמת לי להרגיש!!!

פורסם

אז על מה הוא מנסה לחנך אותי בדיוק? כשאני רואה משטרה לפני אני תמיד מורידה 2הילוכים, מנמיכה מרכב, בקיצור, בלגאנים

12345:-D

חפיף.

האמת- שלפעמים הם באמת מתעלקים.

ספציפית בכביש הזה, לפני חודש ומשהו חזרתי לת"א, גם כן עם מכונית ספורטיבית, מסעתי 100 בימין, כי אני באמת לא צריך צרות עם מכונית שלא שלי. סקודה לבנה חדשה מה"יענו" לא מסומנות התחילה לעקוב אחרי (כאילו...מי עוד קונה סקודה חדשה?!? לא יכולתם לקנות טויוטות? משהו נפוץ?!? גם איזה פאדיחה זה לשוטרים...."איבו. עצור בצד או שארדוף אחריך עם הסקודה!!!"). אני קולט כבר במראה שזה שוטר.אפשר לראות את הצ'קלאקות שמחוברות לתקרה.

אז פשוט עצרתי בצד, הוצאתי את האפוד הזוהר וישבתי באוטו דקה.

הקטע המצחיק, שאחרי ק"מ וחצי הוא חיכה לי בצד, נסע אחרי, עצר אותי בצד ואמר לי שאסור לעצור בצד בכביש מס' 1. הסברתי לו שלרגע הרגשתי לא טוב - וזה הכל. לא הבאתי לו פירפורים, החלקות והיגוי יתר מטורףףף

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

ממש מצחיק.

חזרתי אתמול מי-ם וגם לא הבנתי מה לעזעזל השוטר הזה עושה.

אני חושב שראיתי שהוא הוציא יד עם פנס אדום מהחלון (או משהו כזה). זו היית את?

פורסם

הוא יודע לספור עד 5! וואי איזה תותח אתה, למד אותי גם

קרן מספיק שטויות, את לא ילדה קטנה ועם רכב כמו שלך יש ציפיה מסויימת מאדם כמוך דווקא לפחות השתוללות בשביל "פוזה" "רוח" "צילצולים" "ותמרות עשן", ובאמת שאם יוצא עשן כנסי למוסך ותקני את העגלה אחרת באמצע בריחה משוטר ילך המנוע ואז יתפסו אותך חזק וחבל שתעלי הודעה שהשוטר עשה ככה וככה ועישנת לו את החיים אחרי זה.

וקרן, מי שבאמת יש לו גב כמו שאת מספרת שיש לך, יושב בשקט בצד ונותן את המכה מתי שצריך בלי הרבה "רוח" "צילצולים" "ותמרות עשן"

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אני בד"כ בפורום אספנות, אבל הדיון הזה צד את עיני.

התגובות האלו מרגיזות אותי.

נהגים עם רכבם הפרטי, אינם "כלי" עבודה.

לא מנסרים עץ עם פטיש ולא חוצבים קיר עם מספריים. לכל משימה יש את הכלי המתאים לביצועה.

יתרה מכן, אם זו אכן מטרת ההאטה, שימוש בקרן וברכבה לווסת את התנועה, נעשתה כאן עבירה כפולה ומכופלת (ואף משולשת!).

אנחנו לא חיים בסרט הוליוודי, בו השוטר שולף אותך מרכבך ופותח במרדף סוער עם קפיצות במורדות סאן פרנסיסקו. לאף אחד אין את הזכות לעשות ברכב פרטי של אזרח שימוש להסדרי תנועה.

לצורך הכוונת תנועה יש צורך בשוטר או באדם שהוסמך לבטיחות בכבישים והוא בעל תעודה להסדרי בטיחות בכבישים או תעודה להסדרי תנועה.

אני יודע זאת, כי זו העבודה הלילית שלי (ביום סטודנט בלילה בכבישים).

השוטר כפה עליה לעבור עברת תנועה (חסימת הנתיב השמאלי ושימוש בנתיב השמאלי שלא למטרת עקיפה).

השוטר עשה ברכבה שימוש ככלי להכוונת תנועה. אסור בתכלית האיסור.

כאשר אני מכווין תנועה בלילה, אני לבוש בבגדים מתאימים (על פי תקן), נוהג ברכב עם תאורת אזהרה (על פי תקן) וגורר מאחורי עגלה עם שילוט והכוונה בשווי 20,000 יורו (כן, נכון... גם על פי תקן). בנוסף יש לי אישור להסדרי תנועה (קורס של כחודשיים).

אז, אם זו הייתה מטרת ההאטה, הוא (השוטר) לא תרם לבטיחות של אף אחד, סיכן את פותחת הדיון, גרם לה לעבור עברת תנועה ואילץ אותה להסדיר את התנועה, כאשר היא ורכבה אינם מוכשרים ואינם רשאים לבצע מטלה זו.

אם אלו פני הדברים, עלייך להגיש תלונה חריפה ולא רק במשטרה, גם במשרד מבקר המדינה.

אגב, פניה לאחת מתוכניות התחקירים (רדיו או טלביזיה), עשויה להיות בעלת תוצאות מעניינות.

אז הצטרפת לאלה שמעלים תילי תילים של השערות, בפורום ציבורי ומצטרף לאלה שמעלים תילי תילים של "השערות" באותו פורום, מבלי לדעת באמת מה קרה שם מצד המשטרה.

אני מתרעם על הפסיכולוגיה בגרוש של כמה אנשים כאן. הרי כששוטר עוצר אותם הם מוכרחים להשמיע לו את הצד שלהם. ומה שלא שמענו כאן זה את הצד של השוטר. אבל זה לא מפריע מכמעט כולם שם לנתח אותו ב"פסיכולוגיה בגרוש".

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
עם כל הכבוד להתלהמות כאן ולמומחים מטעם עצמם בעניני משטרה (כולל פותחת השרשור), אני גם מצטרף לאלה האומרים שיתכן שהיתה סיבה ל"התנהגות" השוטר.סתם לשפוך על אדם המבצע את עבודתו בלי לברר לעומק למה...נו, באמת.
בני ידידי, אתה יודע שאני מלא הערכה אליך ואל פועלך, אבל...

הפוסל במומו פוסל.

השערתי טובה כהשערתך, אבל סיבה, אין. הסיבה כנראה נשארת עם השוטר וכאן אתה צודק, עד שנשמע את דבריו, לא נוכל לדעת מדוע פעל כפי שפעל.

בכל מקרה ולא משנה מה הוא, נעשתה כאן עבירה מצד השוטר ועל כך מובעת תרעומתי.

בעוונותי אני מתנדב במשטרה (תרגעו, לא בתנועה, כי אם במג"ב - סיור כפרי), אחד העקרונות המנחים בתדריכים לפני יציאה לסיור, הוא שמירה על בטחונו ובטיחותו של האזרח.

אנחנו עוסקים הרבה במחסומים למניעת גניבות רכב וגניבות חקלאיות, ככלל, אסור לנו לעשות שימוש ברכב של אזרח להאטת / הסטת או עצירת התנועה. אסור לסכנו. יש לעצור רכב רק במקום בטוח בו הוא לא יהיה בסכנה ולא יסכן את שאר המשתמשים בדרך. לעיתים אפילו מוותרים על בדיקתו של רכב "חשוד" משום שעצירתו עלולה לגרום לתאונה.

אז, אני חוזר ואומר (ומנסה להמנע מפיתוח "תיאוריות הקשר" והשערות למינהן), כי לא משנה מדוע עשה את שעשה, יש פגם בדבר.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
בני ידידי, אתה יודע שאני מלא הערכה אליך ואל פועלך, אבל...

הפוסל במומו פוסל.

השערתי טובה כהשערתך, אבל סיבה, אין. הסיבה כנראה נשארת עם השוטר וכאן אתה צודק, עד שנשמע את דבריו, לא נוכל לדעת מדוע פעל כפי שפעל.

בכל מקרה ולא משנה מה הוא, נעשתה כאן עבירה מצד השוטר ועל כך מובעת תרעומתי.

בעוונותי אני מתנדב במשטרה (תרגעו, לא בתנועה, כי אם במג"ב - סיור כפרי), אחד העקרונות המנחים בתדריכים לפני יציאה לסיור, הוא שמירה על בטחונו ובטיחותו של האזרח.

אנחנו עוסקים הרבה במחסומים למניעת גניבות רכב וגניבות חקלאיות, ככלל, אסור לנו לעשות שימוש ברכב של אזרח להאטת / הסטת או עצירת התנועה. אסור לסכנו. יש לעצור רכב רק במקום בטוח בו הוא לא יהיה בסכנה ולא יסכן את שאר המשתמשים בדרך. לעיתים אפילו מוותרים על בדיקתו של רכב "חשוד" משום שעצירתו עלולה לגרום לתאונה.

אז, אני חוזר ואומר (ומנסה להמנע מפיתוח "תיאוריות הקשר" והשערות למינהן), כי לא משנה מדוע עשה את שעשה, יש פגם בדבר.

לתשומת לבך, לא הבעתי שום דיעה ענינית....

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
עצרתי בצד, הוצאתי את האפוד הזוהר וישבתי באוטו דקה.

הקטע המצחיק, שאחרי ק"מ וחצי הוא חיכה לי בצד, נסע אחרי, עצר אותי בצד ואמר לי שאסור לעצור בצד בכביש מס' 1. הסברתי לו שלרגע הרגשתי לא טוב - וזה הכל.

אני במקומו הייתי לוקח אותך לבדיקת אלכוהול + סמים.
פורסם
אני במקומו הייתי לוקח אותך לבדיקת אלכוהול + סמים.
הוא לא הספיק, הורדתי 3 הילוכים, גדשתי לשמיים, שיחררתי את הכפתור של הנוס ונעלמתי בתמרות עשן, שינסה לתפוס אותי, יש לי פרוטקציות אצל הדרדסים. בר כוח ואני אחוקים.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

חייב להודות - לא התייחסתי ברצינות לשרשור הזה עד שאח שלי סיפר לי שקרה לו מקרה אפילו יותר מוזר לפני כשבועיים.

הוא נסע באיילון באזור מחלף השלום. ארבעה נתיבים. ניידת בנתיב הימני פתאום קראה בכריזה לכל המכוניות בנתיבים השמאליים שלא לעקוף אותה, ונסעה 40 קמ"ש (!) במשך מספר דקות כאשר היא חוזרת וקוראת למכוניות שלא לעקוף. ואז - היא פשוט ירדה במחלף הבא וכולם נתנו גז. לא היו שום עבודות בכביש ושום הפרעה לתנועה מלפנים.

נראה לי שמדובר בטרנד חדש של המשטרה, משהו שאולי שווה לברר קצת יותר לעומק...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...