Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה ישלי את הREF 1250W ואני בפירוש לא מרוצה ממנו! דרך אגב אם אפשר את המחירים שלו בשוק תודה..

ישלי קומפוננט ששומעים ממנו פגז אבל ממש ממש טוב! והסאב פשוט הורס!

אני מחפש סאב שנותן תדפיקה שלו בזמן [עם דגש על הזמן] כמו כן שלא ימרך ויהיה נקי.....

ניסיתי את SoundStream הוא דפק פצצה אבל הצליל של הסאב שלהם שונה לגמרי מהקומפוננט וזה נשמע נוראי כמו כן הקיקר נותן לי תחושה שכאילו אני סוחט לו תמיץ והוא הולך להשרף כשהוא ברבע שלו מין צליל כזה שאני לא יודע איך להסביר...

הספק? בסיבות ה300RMS כדי שיתאים למגבר... אם אתם אומרים שאצטרך מגבר חדש בשבילו אבל אם ממש ממש מוכרחים תודיעו

תקציב? 900 שקל בינתיים ואני מוכן להשקיע אפילו עוד בתמורה למחיר

בקשר לכיוונים..... ניסינו את כל הכיוונים האפשריים ושום דבר לא היה נשמע כמו שצריך

הרכב הוא סובארו אימפרזה ככה שמבחינת אקוסטיות לא צריכה לההיות בעיה.. דבר נוסף הוא שלא התיחסתי לצליל פח ואני יודע להבחין ביניהם וזאתי לא הבעיה.

אשמח לשמוע את הצעותכם וכן את המחיר של הREF.

בברכה,

מור מאיש

כרגע כלום =[

פורסם

קודם כל, איזה קיקר שמעת? אני מנחש שאת הCOMP12. תשמע את הCOMP VR ותראה איך הוא. אני בטוח שהוא ישמע לך כבר אחרת.

חוץ מזה, תנסה לשמוע את הרוקפורד, P2 שלהם.

סם.

פורסם
קודם כל, איזה קיקר שמעת? אני מנחש שאת הCOMP12. תשמע את הCOMP VR ותראה איך הוא. אני בטוח שהוא ישמע לך כבר אחרת.

סם.

יצא לי לראות כמה P1 נשרפים כמו גפרורים... לא נראה לי שאלך עליו אלא אם כן זאתי האופציה האחרונה

תודה בכל אופן

עריכה:

עוצמה נקיה 200RMS

כרגע כלום =[

פורסם

אתה מוזמן להגיע למפגש.

יהיה שם מבחר גדול של סאבים שתוכל לשמוע.

אני יכול להמליץ לך על האהבה שלי-הרץ.

בברכה, שי.

פורסם

מה הכוונה בזמן??

ישלך טיים קורקשן במכשיר!! תכוון אותו.

ולפני שאתה חושב לשדרג את הסאב.

תחבר את הסאב שהוא 300W RMS נטו! למגבר אמיתי! שיתן לסאב לפחות 300W RMS נטו.

ועם כיוון נכון. אתה לא תאמין איזה סאב זה.

מנסיון עם כמה סאבים של אינפיניטי.

ויש לאיניפיניטי. (ולכל אלמנט.) שהוא יקבל הגברה בריאה. הוא יהיה מדוייק יותר. (גם בווליום נמוך.)

זה לא קשור לאלמנט לבד. זה קשור לעובדה שהמגבר נותן את מה שיש לו. והאלמנט לא מגיע לסוף היכולת שלו. מבחינת ניצול. ואז הוא לא מספיק לנצל את הכוח. והוא לא מדוייק מספיק.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

סם.

הCVR ישמע טוב עם מגבר שמוציא 300 RMS?

כי אני יודע שההספק של הCVR הוא 400RMS

פורסם

300RMS הזנה לCVR זה בסדר גמור ,הוא יתפקד יפה מאד[לא ב100אחוז ניצול אבל עדין 300RMS לא הולכים ברגל] הווריאציה האהובה עליי -תיבה אטומה בנפח של בין 1.2CF-1.5CF[שזה 33.6L-42L].

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אין בעיה בתיבה ניסיתי 4 תיבות... אטומה 29 אטומה 35 פתוחה 39 נדמה לי ובכולם אותו סיפור

הקאפה פרפקט? המגבר לא יזיז אותו...

אגיע לשמוע במפגש זה נראה לי האופציה הכי טובה...

עכשיו לשאלה השניה.. כמה עולה בשוק הסאב שנמצא ברשותי

REF 1250W אינפיניטי?

כרגע כלום =[

פורסם

מצטער שאני מתפרץ ככה לנושא...אבל חבל לפתוח סתם נושא חדש

יש לי המגבר של JBL המפורסם...:-D

אני מתלבט איזה סאב לקנות את הקיקר קומפ או הCVR

המגבר שלי מוציא בגישור 284 RMS

הוא יזיז את הCVR?

כי חבל לי סתם לקנות את הקומפ שהוא 150 RMS....

• תוכן חדש...