Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר כמה שעות מחפש חוברת הוראות של מכונת תפירה משנות ה-80 בערך

קצת בעייתי אבל אין לי את הדגם של המכונה

כל מה שיש לי זה את השם של החברה שזה של Brother

וכתוב עלייה De Luxe zig zag Machine

חוץ מזה לא כתוב כלום.

חיפשתי קצת באיי ביי ומצאתי תמונה כמו של המכונה שמצאתי במחסן של החברה..

אז אני מעלה תמונה..

אתם בטח שואלים את עצמכם למה אני צריך את החוברת הפעלה שלה.

אז אני צריך את זה בשביל להתחיל לתפור ריפודים לחיפושית שלי, ואני לא מצליח להתחיל לתפור בה מכיוון שאין הוראות..

אז תודה לכל מי שיוכל לעזור לי, מחכה לתשובות

אביתר

BRR6.jpg

פורסם

אספנות עד הסוף...

תאמת יש לי מכונת תפירה אבל לא מקצועית כמו המכונה הזאת..

יש סיכויי למצוא חוברת להפעלה של המכונה?

או מישהו שמכיר שיכול להדריך אותי איך להכין אותה לתפירה?

זאת המכונה שלי.. שאגב תפרתי איתה ריפודים כבר...

תמונה 00.jpg

פורסם

היא נראית כמעט זהה ל-PFAFF שמשום מה (אה... MADE IN GERMANY) עדיין עובדת אצל הוריי.

מהחיפושים עד כה, נראה שכל חוברות ההפעלה הן בתשלום :x אבל לפחות יש לך כיוון.

http://www.sewusa.com/Sewing_Machine_Manuals/Pfaff_Manuals/360_261_Instruction_Manual.htm

ההוראות שיש לי בבית הן בגרמנית, כך שזה לא יעזור לך במיוחד.

ואלה הוראות של מכונות PFAFF טיפה יותר מודרניות.

http://www.sewbid.com/cgi-bin/auction/auction.pl?category=PFAF2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני מתאר לעצמי שאין מי יודע מה סודות והבדלים היסטריים בין המכונות השונות מאותו דור מבחינת אופציות ותוצרים, אלא יותר הבדלים קטנים בצורה בה מפעילים את האופציות האלו (לחצן במקום כפתור הזזה וכו').

נראה לי שאם תתפוס קרובת משפחה או שכנה מבוגרת עם נסיון בתפירה וקצת לוגיקה טכנית ותשב איתה על חתיכת בד נסיון תצליחו לפענח צ'יק צ'ק את ההפעלה של רוב האופציות של המכונה הזו.

פורסם

זה לא על האופציות של המכונה..

זה כבר לא ממש בעיה אחרי שאתה לומד איך להפעיל אותה.

הבעיה היא שיש את החוט התחתון שמתחת למחט הוא יושב בתוך בית כזה שנכנס לתוך המכונה ואיתו אני מסתבך והמכונה לא מתחילה לתפור בכלל..

את החוט העליון סידרתי זה לא בעיה.

פורסם

באחד מהלינקים שהבאתי מתואר ב-2 מכונות שונות כיצד לסדר את החלק התחתון.

אמנם אלו מכונות אחרות, אבל מי יודע, אולי הספק של החלקים האלה זהה. :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שמע, אני יודע קצת לתפור :) סבא לימד אותי.

אם הבעיה שלך זה החוט התחתון, מה שאתה עושה זה שם את ה"פקעת" עם החוטים בתוך המתקן,ומוציא במקום המתאים קצת מהחוט ואז אתה דוחף את זה פנימה לתוך המכונה למטה.

ואז אתה פשוט מתחיל לתפור על ריק עד שהחוט למטה ניתפס בחוט עם המחט העליון ואז אתה מושך אותם ומתחיל לתפור כרגיל.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

יכול להיות שהמכונה לא תקינה. תבדוק ביד שהחוט יוצא בקלות ולא צריך להתאמץ בשביל לשלוף.

ותבדוק שהחוט הוכנס במקום המתאים. אם יש לך מצלמה דיגיטלית שתוכל לצלם זה יעזור

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...