Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה-P6000 פחות מומלצים אם אתה רוצה צמיג ספורטיבי. למי שנוהג רגוע ולא צריך אחיזה יוצאת דופן הצמיג מספק. עם זאת, יש לו בעיה של התייבשות מהירה יחסית (מניסיון שלי + דיווחים).

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

אוקיי, תודה.

האוטו שלי לא בנוי לנסיעות רגועות :wink:

אם כך אני אלמד את הנושא קצת יותר לעומק לפני שאבצע את ההחלפה.

פורסם

החלטתי על דנלופ. השאלה היא, ב9000 יש קוד ZR שזה מהירות. אבל אין שום התיחסות למשקל! מה זה אומר לגבי??? [וד"א מדוע כמעט אין אינפורמציה בשום מקום על ה3000 ובכל הפנצ'ריות רק הוא זמין???]

פורסם

אני על P6000 ודווקא די מרוצה.

אם אתה לא מתגרזן פעמיים בשבוע על נס הרים, הם נותנים יופי של אחיזה, גם על רטוב.

אבל זה נכון - הם נגמרים מהר מאוד. שלי עם מעט יותר מ10K קילומטר, ונראים כאילו עברו 50K, במיוחד הקדמיים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הדאנלופ 3000 פחות "ספורטיבי" ולכן פחות פופולרי בסקירות שתמצא באינטרנט - הם בדרך כלל בודקים שם את הרציניים יותר.

תן גיחה ל-tirerack - יש שם חלוקה לקטגוריות:

http://www.tirerack.com/tires/surveyresults/index.jsp

ה-9000 הוא בקטגורית ה-max. הפירלי P6000 ממש לא.

רק צריך כמובן לזכור שצמיג ב-max ישחק הרבה יותר מהר מצמיג מקטגוריה נמוכה יותר - שיקול שלך.

ניר

פורסם

קניתי היום דנלופ 9000 אצל אנטון. 1050 לזוג. החלפתי גם את הזוג האחורי והוא זיכה אותי על 100 ש"ח לצמיג על המישלין אנרג'י 15000 ק"מ שהיו לי *3 צמיגים. היה כדאי כדי להיות עם 4 טובים וזהים.

1. הוא הראה ושם לי 1 מ2006, ואח"כ, ראה זה פלא היו לו רק בני 05 של כמעט 11 חודש. התיעצתי והחלטתי ללכת על זה. בלאו הכי אני עושה כ20000 לשנה כך שלא יחזיקו 4 שנים בכל מקרה.

2. באיזון הוא שם בצד הפנימי דיסקיות רגילות ובצד החיצוני מן מדבקות שהן משקולות מתכת. קצת ניכר כלפי חוץ למי שמתבונן דרך המגנזיום. לא יפה.

3. כנראה בגלל מעבר מאנרג'י לצמיג דביק פתאום התחושה כאילו אני נוסע עם צמיגים שחסר בהם אוויר ונדבקים מידי לכביש. מוזר אבל בטח אתרגל. [בדקתי אחרי ההתקנה לחץ אוויר והתאמתי למה שהיה צריך.].

4. בקילומטרים המהירים הראשונים היתה מן שריקה מהגלגלים. אחר כך נראה לי שהיא נעלמה.

אשמח לשמוע הארות\הערות על הנקודות שכתבתי. תודה.

פורסם

1. אתה לא מתכוון שיש לך עכשיו אחד מ-2006 ושלושה מ-2005, נכון? לא נשמע כל כך טוב...

2. לא יודע (יש לי ג'אנטים רגילים), אז לא אענה סתם

3. אם בדקת בעצמך, אז הלחץ צריך להיות בסדר (לא הסתמכת על המד במשאבות בתחנות דלק, נכון?)

4. צמיגים חדשים בדרך כלל מצופים בשכבת מגן, אולי השריקה מהם - בכל מקרה אם זה נעלם לא יעזור כלום (נעלמו הראיות :)) - רק אל תתפרע בקילומטרים הראשונים (היו שאמרו 500, אבל לא סגור על המספר).

נ.ב. אם שינית בסוף מידות - עברת כבר לשנות את זה במשרד הרישוי, נכון?

תתחדש, ותזהר (קח את הזמן ללמוד את הצמיגים החדשים),

ניר

פורסם
הבדל של חצי שנה ביצור של צמיגים חדשים נראה לך קריטי???

זה לא אני שרצה לשנות גודל גלגל.

לא אמרתי קריטי, אבל בשביל צמיג max performance שעולה לא מעט היית צריך להתעקש שיתנו לך צמיגים זהים.

קיבלת אותם מתנה? לא - שילמת, ואתה זכאי לדרוש את מה שמגיע לך.

ניר

פורסם

קנית אחלה צמיגים ובמחיר לא רע בכלל.

תבדוק שוב את הלחץ אויר בצמיגים להיות בטוח שהוא תקין.

ה9000 לא יצייצו לך יותר,אי אפשר להוציא מהם ציוץ גם בהתגרזנות רצינית,פשוט אחלה צמיג.

תן לצמיגים 200 קילומטר רגועים יחסית ותלמד אותם.

תתחדש

פורסם

אני אחרי קרוב ל200 ק"מ ובנתיים בפרובוקציות אגרסיביות הצמיגים מצייצים הרבה יותר ובקרת היציבות מהבהבת יותר מאשר עם האנרג'י???!!!

• תוכן חדש...