Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

התחילו דיונים על רכב חדש. את האמת? מהנסיון שלנו עם אלמרה, שעליה אנחנו נוסעים עכשיו. ההתלבטויות וההשוואות לא היו נערכות כלל. היינו פשוט הולכים על ניסאן משפחתית וזהו.

אך מחיפושים באתר של "קרסו" הבנתי שהנציגה המשפחתית של ניסאן, בסוכנויות הרכב הישראליות תהיה נוט, שמגיעה בתצורת מיניוואן.

אנחנו רוצים ללכת על סדאן בלבד.

אז מי נשאר במשחק?: מאזדה 3 ,טויוטה קורולה והונדה סיוויק.

מסיבוב קצר בסוכנויות סיוויק השאירה את הרושם הטוב ביותר: מראה נוחות תא הנסיעה. היא יקרה אמנם ב10K וכאן מגיעות השאלות?

האם לדעתכם שווה את ההפרש?

האם סיוויק תהיה יקרה יותר מבחינת ביטוח?

הונדה עולה או יורדת באמינות מול מאזדה וקורולה?

תודה מראש.

רונין-רוכב ללא אופנוע

פורסם

לפי דעתי אתה זה שצריך להחליט אם היא שווה את ההפרש.

כמה שאני מכיר, הסיוויק תהיה יותר יקרה מבחינת ביטוח ורמת האמינות של היפניות הללו כמעט זהה.

אם היו לי 10K מיותרים היתי הולך על סיוויק :-)

פורסם

חבל לוותר על הנוט בגלל התצורה. הבגאז' שלה בוודאי נוח יותר להטענה משל האחרות, אפילו שהוא קטן יותר. כדאי שתעיפו עליה מבט בכל מקרה, כי מדובר במכונית טובה.

מבחינת ביטוח - הסיוויק הקודמת יקרה יחסית, כנראה גם החדשה. אבל גם ה-3 יקרה למדי.

מבחינת אמינות - שלושתן צפויות להיות טובות.

מבחינת איכות - כנראה שהסיוויק תהיה עדיפה עבורכם למרות המחיר היקר יותר. היא מרווחת יותר ומנועה חזק יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני הייתי הולך על הסיוויק אפילו בגלל 10K.

אמינות מצוינת, חזקה יחסית, יפה מאוד ( שלא לדבר על היופי שלה ... ), חדשנית, לא זוללת הרבה דלק, חברה עם שם טוב והדגם עצמו עם שוק ענק.

מומלץ בחום !

נ.ב

יש לה גם סטייל וספורטיביות ...

הקורולה היא מכונית אמינה אך מיושנת, לא כל כך יפיופה והמרווח לעומת הסיוויק זה כמו הירח וכדור הארץ ( הירח קטן יותר ).

המאזדה 3 עם צריכת דלק בסדר, די יפה, ביטוח יקר, לא מיושנת אך גם לא מודרנית כמו הסיוויק ורכב עם שוק אך לא גדול כמו השוק של סיוויק... ( אבל על זה אין הרבה מה לדבר כי ה-3 אין שנתון כמו הסיוויק הראשונה... הסיוויק היא מכונית ותיקה בניגוד ל-3.. )

מקוווה שעזרתי ואם אבדת אותי אז ממליץ על הסיוויק...

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

דווקא בגלל השאלות שלך בסוף ההודעה , משכנעות שאתה צריך ללכת על הניסאן.

הרכב יהיה אמין לפחות כמו ה 3 האחרות.

יהיה זול בביטוחים הרבה יותר מהשלוש האחרות, וסביר להניח שיתן את הפיתרון הטוב ביותר למשפחה כפי שתארת.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אם מדובר על דגמים החדשים 07

אז אני לא מבין למה אתה משווה בכלל סיוויק לאלמרה או לנטיס.

לדעתי הדגם היחיד שיכול להתחרות באלמרה זה קורולה.

תבדוק אותה.

ואם אתה מחפש קצת יותר מרכב משפחתי "אפור"

אז סיוויק שווה גם יותר מ10K

לגבי ביטוח לסיוויק שמעתי מבעל הסיוויק החדשה שהוא משלם 4K כולל נהג חדש.

לגבי אמינות, לא ניתן להגיד בדיוק לגבי דגמים החדשים, כי הם ממש"חדשים" ואין עדיין סטתיסטיקה לגבי זה,

אבל יש היסטורייה של הדגמים הקודמים.

Omnia mea mecum porto

פורסם

מבין שלושת המכוניות שהצעת, את הקורולה הייתי פוסל מיד.

היא מכונית מאוד משמממת ובנאלית. לדעתי היה צריך להיות מודבק על ההגה של הקורולה מדבקת אזהרה (כמו בסיגריות)-זהירות! רכב זה עלול להרדים אותך בנסיעה. תמיד שראיתי את הפירסומת של סיאט (מוות לשיעמום) חשבתי שהם מתכונים לקורולה. למעט מרווח פנים טוב, מנוע חזק וחסכוני הקורולה לא מתבלטת באף תחום.

אם הנאה מנהיגה ואחיזת כביש גבוהה מעניינת אותך, המאזדה היא הבחירה המומלצת (למעשה גם למול כל המתחרים האחרים בקטגוריה) היא גם מאובזרת יותר מהמתחרות (לזכותה 6 כריות אויר כסטנדרט!) מנוע סביר וגיר בעל אפשרות תיפעול ידני (היחיד מהרשימה שהבאת) משלימים רכב מאוד מהנה לנהיגה. החסרונות שלה הן:- מרווח פנימי (בעיקר מאחור) קטן, רכב קופצני ונוקשה, חומרים לא מרשימים (הם ממש לא רכים ונעימים), בידוד רעשים לקוי וכמובן, בכל חור ניתן לראות אותה.

בסיויק נסעתי ממש קצת (פחות משעה) אבל עדין היא הבחירה המשפחתית יותר, היא מאוד מרווחת, נראית פצצה (במונח הטוב של המילה :-) ), שקטה מאוד, בעלת עיצוב פנימי יחודי, היא הנוחה מבין שלושת המכוניות, לזכותה הציונים הטובים ביותר במבחני הריסוק (למרות שהיבואן מתקמצן ומביא את הרכב עם 4 כריות אויר בלבד) והמנוע שלה הוא החזק ביותר שלזכותה עומדת גם העובדה שהיא היחידה בקבוצה שמגיעה עם 5 הילוכים.

אם לא היתה את ההגבלה של חותמת יפן (לא מבין למה), ישנה בחירה עדיפה על כל שלושת המכוניות. פורד פוקוס 2.0. היא מהנה לנהיגה לא פחות מהמאזדה לעומת זאת, היא לא "מענישה" בנוחות נסיעה (כמו במאזדה) לקויה,מרווחת מאוד, מפוארת, איכותית ובעיקר הרבה יותר מאובזרת. המנוע שלה הוא החזק ביותר (מבין שלושת החלופות) והיא הבטוחה ביותר (עפ"י מבחני הריסוק).

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תוכן חדש...