Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם שניה בחודשיים וחצי שנשרף לי הטויטר בקומפוננט הסט המדובר הוא מורל דוטק

מה יכול להיות הבעיה הבנתי שכנראה הבעיה היא בהתקנה אבל מה בהתקנה דרך אגב בשתי הפעמים הטויטר הימני נשרף הגיין לא גבוה והמגבר הוא הJBL 75.4

HU-premier 770 AMP1-jbl gto 75.4

AMP2-lightning-audio 150.2 SUB-KICKER COMP 12

REAR- infinity refrence COMPONENT-morel dotek

פורסם

דיברתי עם המתקין הוא אומר שכנראה הקרוס דפוק הוא יחליף לי את הקרוס מה נסגר עם הדוטק האלה שווים לתחת, ים בעיות אני לא מבין למה כולם ממליצים עליהם במחיר הזה וגם הJBL 75.4 שווה לתחת הוא מתחמם כמו לא יודע מה העיקר הוא חוגג בראש רשימת ההמלצות של האתר חברה תתחילו להמליץ על דברים אחרים כי אני מאוכזב מההמלצות שקיבלתי

HU-premier 770 AMP1-jbl gto 75.4

AMP2-lightning-audio 150.2 SUB-KICKER COMP 12

REAR- infinity refrence COMPONENT-morel dotek

פורסם

לגבי הג'יביאל אני מסכים שיש איתו בעיות בעיקר בעיות חום

שוב לגבי הטודק המתקין לפי דעתי מנסה להוריד מאצמו אחריות

מה אתה חושב שהוא יגיד לך שהוא חיבר את זה כמו חמור?

הוא אומר לך זה הקרוס זה הזה העיקר לא הוא הבעיה

LIFE IS GOOD IF YOU HAVE VW

למכירה סאב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139659

פורסם

לפעמים גם מהמפעל יוצאים דברים לא מושלמים

כל עוד הוא נותן לך טוויטר על חשבונו הכל טוב

רק בבקשה תבדוק אם יש לך משולש על הטוויטר מתחת לרשת

פורסם

הדוטק הוא קומפוננט באיכות די ירודה לטעמי, ההיבריד הוא שתי רמות מעליו גם מבחינת איכות חומרים וגם מבחינת איכות בנייה וחבל לא להשקיע קצת יותר ולקנות אותו

פורסם
דיברתי עם המתקין הוא אומר שכנראה הקרוס דפוק הוא יחליף לי את הקרוס מה נסגר עם הדוטק האלה שווים לתחת, ים בעיות אני לא מבין למה כולם ממליצים עליהם במחיר הזה וגם הJBL 75.4 שווה לתחת הוא מתחמם כמו לא יודע מה העיקר הוא חוגג בראש רשימת ההמלצות של האתר חברה תתחילו להמליץ על דברים אחרים כי אני מאוכזב מההמלצות שקיבלתי

אני איתך בכל מה שרשמת פה.

לא פעם ולא פעמיים שמעתי מאנשים שרק מוכרים, (לא מתקינים) שהמגבר הזה דרעק ששורף ומטגן כל טויטר שתחבר עליו, וגם הטויטרים של דותק שרגישים לעיווטים נמוכים יחסית,

והנה אצלך יש את שניהם :) מה ההיסתברות שישרף בפעם שלישית?? 100%.

לילה טוב.

פורסם
לך למתקין ותראה לו

ואז תן לו טוויטר בראש על זה שהוא קורה לעצמו מתקין

אם הייתי המתקין ,הייתי שוקל תביעת דיבה נגד השטויות שאתה מדבר.

המתקין יכול להתקין כמו שצריך לכוון נהדר,אבל מספיק שהרמת ווליום מעל לעיוות של המכשיר,

ואז המגבר מגביר אות מעוות -תוצאה -טויטר שרוף ברוב המקרים.

הסט הזה מעט עדין, צריך לקחת בחשבון.

אגב , רק בגלל מקרים כאלה צריך לקנות עם אחריות.

אבל מי שקונה בזול (כמו הרבה מהחברים שמחפשים "מציאות" בתחנה מרכזית ועוד כל מיני

מקומות מפוקפקים )ואין לו אחריות נדפק מהמקרים הללו.

בהצלחה.

ZZR

פורסם

בכל מקרה, יש כבר דוטק חדש עם טוויטר חדש: MT-12 וקרוס משודרג.

אולי זה מה שיעזור לתוחלת החיים המצומצמת של הMT-11. או (בסיכוי גבוה בהרבה) אולי רק חינוך מחדש של המתקינים והמשתמשים יוכל לעזור.

סתם בשביל הסבבה הוספתי תמונות של הסט קומפוננט החדש "סופרימו" והמחליף של הפולס - ה"טמפו" וגם של האלייט 3WAY המשודרג עם המיד החדש וקטן המימדים CDM-88

dotech.JPG

supermo.JPG

tempo.JPG

elate.JPG

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

למיטב ידיעתי מדובר בטוויטר חדש לגמרי, קרוס משודרג ושידרוג המיד-באס. תכלס, ניתן להתיחס אליו כאילו מדובר בסט חדש.

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

פורסם

הפרטים שנתתי הם מה שאני יודע על הסט, פרטים טכניים נוספים לא יעזרו לדעת כיצד הסט ישמע.

צרפתי פרטים טכניים נוספים. ניתן כמובן לצפות לעליה במחיר הסט - היגיון עסקי בסיסי, הערכה שלי שהוא ימכר באיזור ה 750-850 שקל בארץ.

מוצר מעניין נוסף של מורל הוא קיט הוספת מיד-וופר. פיתרון מעניין לכל מי שחסר לו מיד-באס ולא רוצה להוסיף דרייבר יעודי.

tempo2.JPG

data.JPG

admw.JPG

פורסם

סרגיי שתהייה לי בריא...

בערך 1,000 הודעות (אומנם רובם הגדול סתם מבזבזות שטח אחסון בשרת) ואיזה חצי שנה בפורום ועדיין לא הפנמת שאין קורלציה משמעותית בין נתונים מספריים לבין אופי ואיכות הצליל הסופית מסט רמקולים?

הסטים של פוקל, למשל, מוצהרים עם FR צנוע יותר בתחום התדר הנמוך אך מפיקים מיד-באס אגריסיבי בהרבה מהסטים של מורל...

• תוכן חדש...