Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי PIRELLI P6000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן להחליף את 2 הצמיגים האחוריים (במידה P205/60R15), והפאנצ'רמאעכר המליץ על צמיגי פדרל (חברה סינית) או PIRELLI P6000 , את הצמיגים הסיניים אני לא אקנה כי זה לא מריח טוב, לא המחיר שלהם ולא מה ששמעתי עליהם. השאלה היא האם הפירלי הם צמיגים טובים ואיכותיים כמו שהמוניטין שלהם אומר?

האם למישהו בפורום יש ניסיון איתם?

נ.ב. תקציב לא מהווה שיקול בשבילי בקניית צמיגים.

פורסם

ממליץ לך לא להתקרב לפדרל.. אלה צמיגים מהסוג שאין מה לעשות איתם, אלא לשרוף אותם בהפגנות :wink:

לאיזה רכב אתה מחפש צמיגים, אתה צריך צמיג ספורטיבי טוב/ צמיג זול/ צמיג ירוק חסכוני?? ומה התקציב שלך?

פורסם

P6000 מזמן מזמן אינו בסטנדרט

גם בעבר כשהוא היה חדש, הוא לא הבריק

ובכל מקרה פירלי מתייבשים די מהר (איטלקי ?)

היו לי פעמיים סטים כאלו, ספורטיבים הם לא. גם אם אין לך רכב ספורט, צמיגים הם הדבר הכי חשוב ברכב מבחינת בטיחות והתנהגות ולדעתי אסור להתפשר או לחסוך, רק צמיגים מחברות מהשורה הראשונה (מישלין, קונטיננטל, בריגסטון, חלק מהדנלופים הספורטיבים, ועוד) ולא שום "חברת בת של..." או מותג דומה ל....

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

שלום

אצלי על הרכב מותקנים פירלי P3000, צמיגים טובים, בעלי אחיזה סבירה ושחיקה נמוכה.

קניתי את הרכב שהיו חדשים יחסית (3-4 חודשים) וכיום עדין מורכבים אומנם מעט יבשים אבל החזיקו 4+ שנים וכ-60,000 ק"מ בבאר-שבע הלוהטת!

לגבי הP6000 אין לי מושג אך אני מאמין שהוא לא נופל ורוב הסיכויים שעולה על הP3000...

יום קריר ונעים לכולנו

ישראל

Opel Astra 1.4L 1992

VW Passat TDI 2000

Ford Conncet TDCI 2004

Ford Mondeo 2.0L 2005

פורסם

היו לי P6000 על המגאן במידה 195/50/16 צמיגים סבירים+

מתיבשים מהר ורגישים למכות , הייתי צריך להחליף צמיג בגלל עיוות בדופן.

אחיזה ונוחות סבירים ומעלה.

STI 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...