Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך אתה יכול לדעת בכמה המפעל מוכר לו? אתה יודע איזה קשרים יש לו שם?

והמחירים הזולים לעומת חנויות זה בגלל שהמיסים (מס הכנסה, מיסים לרשויות וכו'...) על באסטות הם ב כ 70-80% פחות מאשר חנויות. לכן הוא גם יכול להרשות לעצמו למכור בזול יותר.

תן לי לנחש..הוא גם מוציא לך קבלה או חשבונית נכון?:shock:

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מאמין שמוכרים בתחנה המרכזית המהוללת מוצרים מקוריים או לחילופין הם מוכרים מוצרים שמקורם מוטל בספק.

מורל היא חברה רצינית ומכובדת. קשה לי להאמין שהם בכלל יודעים שהמוצרים שלהם נמכרים "כמו זבל" בבאסטות בתחנה המרכזית.

כשהסתובבתי בתאילנד, באחד הקניונים בבנגקוק היתה מין חנות-באסטה כזאת ובצבצו שם כמה קרטונים שחורים עם הכיתוב pulse 6X9 עליהם. לא בדיוק פתחתי את הקרטונים ובחנתי אותם מקרוב, אך משהו בתוכי רמז שמדובר בזיוף.

אני מזכיר לכם שבמזרח הם פשוט אלופים בזיוף של דברים ובאותו טיול בתאילנד זכיתי לראות זיוף ודאי של רוקפורד 4004 ו JL 300/4.

אני לא הייתי מממן את בעלי החנויות "הצדיקים" בתחנה. שבוע הבא אני מבטיח להביא תשובות נחרצות לגבי מקור המוצרים בתחנה המרכזית.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
היה ניתן לרכוש את הרמקולים במחיר נמוך משמעותית.
נכון אייל אתה צודק היה ניתן לקנות אותם גם ב 320 וב 340 מחיר לחנות אני מדבר על העליית מחירים בחצי שנה האחרונה.

וגל בקשר למחירים שיש בפומפה אני לא יכול לשפוט את החנויות הללו,מכיוון שכל חנות נמצאת במקום שונה ומשלמת ארנונה ושכירות בשונה מחנות אחרת,לכן כל חנות קובעת את המחירים שלה ביחס להוצאות חודשיות.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אם תבדקו תראו שהמחירם שנמכרים מוצרי מורל בארץ הם כ 40%-60% ממחירם בארה"ב למשל. המחיר הנמוך בו נמכרים המוצרים בארץ מאפשר לבצע ארביטראג' על מוצרי מורל ע"י רכישתם בארץ ומכירתם בחו"ל.

לי נראה שכמות מוצרי מורל שהופיעו בEBAY בחודשים האחרונים במחירי מציאה (יחסית לחו"ל) כמו דוטק ב179-189 דולר והיבריד ב359-379 היוו תמריץ למורל להתחיל להעלות מחירים בארץ כדי לצמצם את כדאיות הארביטראג'ים

בנוסף, עליית מחירי האנרגיה וחומרי גלם כמו מתכות הם ככל הנראה חלק מהסיבות להעלאת המחירים. עדין, המחירים של מורץ בארץ הם נמוכים מאוד יחסית לעולם.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

מחיר לצרכן או מחיר לחנות?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
זו לא בקשה לעזרה, אלא פשוט תרעומת קטנה שיש לי.

כבר זמן רב שאני לא פעיל בתחום (עסוק בחיים...קורה) ונוכחתי לתדהמתי לגלות, שהמחירים של

הקומפ' של מורל, עלו שחקים!

מורל פולס, עד לפני כמה חודשים, עלו כ 450 ש"ח, היום 600 ש"ח!

מורל דוטק, שניתן היה לקנות בין 900 ש"ח ל 1000 ש"ח, היום עולה 1200 ש"ח!

מחירי ההייבריד לא "עברו מעקב" שלי, לכן איננים יודע.

בכל מקרה, זו שערורייה לדעתי.

כבר ראיתי את המקרה הזה עם הקומפוננט של מאגנט, שעלו 299 ש"ח, ומאז שהמלצנו עליהם

בסיטונות, המחרים זינקו בשל הביקוש הרב לכ 450 ש"ח.

כעת, ניתן לראות מקרה דומה עם הביקוש הרב לקומפוננטים של מורל...

לעזאזל

גל

תגיד למה על המחיר של הדלק אתה לא בוכה ? ועל ג'ינס שעולה 500 ש"ח(יותר ממחיר של קומפוננט) או אולי על בקבוק של קולה שעולה בקיוסק 10 שקלים ולא 4.90 כמו בסופר !!!!!

אין גבול לבכי שלכם !!!!

נקודה למחשבה.

פורסם
נכון אייל אתה צודק היה ניתן לקנות אותם גם ב 320 וב 340 מחיר לחנות אני מדבר על העליית מחירים בחצי שנה האחרונה.

וגל בקשר למחירים שיש בפומפה אני לא יכול לשפוט את החנויות הללו,מכיוון שכל חנות נמצאת במקום שונה ומשלמת ארנונה ושכירות בשונה מחנות אחרת,לכן כל חנות קובעת את המחירים שלה ביחס להוצאות חודשיות.

ידידי,

חנויות אינטרנט לא משלמות ארנונה של בית עסק, כי העסק שלהם לרוב בבית,

ואין להם שום מחסן לנהל, ושום שכירות.

לכן, לרוב - הקניות הזולות ביותר הן באינטרנט, בשל העובדה הזו שציינתי.

אז שנראה מחירים כאלו באינטרנט, זו עליית מדרגה בחוצפה של החנויות.

בכל אופן, התחום הזה לא יתקדם כ"כ מהר (לחנויות) כל עוד הן מבריחות

את הקונים לחו"ל עם המחירים המגוחכים שלהם.

וזה לא מנחם אותי שמורל נמכרים יקר יותר בחו"ל, למי שטרח לציין זאת.

אם היו צוכרים את הפולס בארה"ב ב 1000 ש"ח, וכאן ב 750 ש"ח, זה היה

מנחם אותך? אז תתחדש - כי הרגע הזה קרוב יותר ממה שחשבנו כנראה.

אני? אמשיך לקנות בחו"ל, במחירים נוחים...

פורסם

גל בקשר לקישור שלך לא שמתי לב שאלו חנויות אינטרנט,אז נכון שזה קצת מוגזם אבל עדיין אין לנו מה לעשות בקשר לזה.

פורסם
תגיד למה על המחיר של הדלק אתה לא בוכה ? ועל ג'ינס שעולה 500 ש"ח(יותר ממחיר של קומפוננט) או אולי על בקבוק של קולה שעולה בקיוסק 10 שקלים ולא 4.90 כמו בסופר !!!!!

אין גבול לבכי שלכם !!!!

יש לי הצעה למנהלי הפורום לשנות את השם של האתר במקום CARSFORUM ל- CRYSFORUM זה גם דיי דומה וגם פנוי לרישום.

נקודה למחשבה.

נקודה למחשבה תומר, הודעה ראשונה שלך בפורום - ואתה מתלונן.

אחלה תדמית בנית לעצמך, כבוד! :lol:

פורסם
לא חשוב

אחד מהם.

מחיר לצרכן נע בין ה 3000-3200 ש"ח.
פורסם
נקודה למחשבה תומר, הודעה ראשונה שלך בפורום - ואתה מתלונן.

אחלה תדמית בנית לעצמך, כבוד! :lol:

אני אומר את האמת נקודה .

האמת כואבת מה לעשות אנחנו עם של בכיינים.

למה אתה לא רושם שלפני 5 שנים אנשים היו קונים רדיו דיסק של אלפיין בלי MP3 ביכלל החל מ-3000 ש"ח ומעלה שאלפיין היה נחשב לרדיו דיסק לעשירים בלבד והיום כל אחד יכול לקנות במחיר מצחיק של פחות מ-1000 ש"ח (מה לעשות תמיד מסתכלים על הרע ולא על הטוב) .

עוד נקודה למחשבה.

• תוכן חדש...