Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
משלוח ישיר מהמעבדה איפה שבונים מיטעני חבלה משם הם הגיעו בדיוק כרגע סיימו להרכיב אותם
אוקיי, העיקר אותך לא דפקו במחיר ולא עשו עליך קופה.

ו LNATIS אם אתה רוצה טלפון של הבן אדם שמוכר במחיר שאמרתי שלח בפרטי.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה היית אצלו? אתה ראית אותם? לא!

אז למה אתה סתם מדבר?..

מה אתה חושב שאני היחיד שקונה אצלו? יש לו עשרות אנשים שקונים יוםיום אצלו ואף אחד עוד לא חזר וטען שזה זיוף.

בגלל שאצלו הכל בכ 200 ש"ח יותר זול מהשוק אומר שזה זיוף?

פורסם

הציוד של ציון הוא לא מזוייף וקניתי ממנו הרבה ציוד

מה שכן,הרדיו דיסקים למשל שהם לא עוזי רדיו,הם מחודשים.

פורסם

stas

תברר בכמה קונה משווק את הפולס מהמפעל!! ואז תבין למה זה לא הגיוני...

מה שכן יכול להיות אולי אלה רמקולים מחודשיים(אם יש דבר כזה).

ליאור

פורסם

איך אתה יכול לדעת בכמה המפעל מוכר לו? אתה יודע איזה קשרים יש לו שם?

והמחירים הזולים לעומת חנויות זה בגלל שהמיסים (מס הכנסה, מיסים לרשויות וכו'...) על באסטות הם ב כ 70-80% פחות מאשר חנויות. לכן הוא גם יכול להרשות לעצמו למכור בזול יותר.

פורסם

טוב, רבותיי, נא לא להציף את התר'ד בקשקושים מיותרים.

כמו שציינתי - לא ביקשתי לדעת איפה זול יותר, אלא להביע תרעומת על מגמה חדשה במדינה:

העלאת מחירים לפי גודל הביקוש (מגמה חדשה בעולם האודיו לרכב - לא עולם אודיו או בכלל)

אתם מוזמנים להגיב לנושא הנ"ל בלבד.

תודה

פורסם

אני אהיה נחמד וארשום פה לכל אנשי הפורם את העלות האמיתית של מוצרי מורל,כמה הם עולים לחנות(מחירים אלו נכונים עד לפני שבוע):

מורל פולס: 410 ש"ח כולל מע"מ.

מורל דוטק: 840 ש"ח כולל מע"מ.

מורל הייבריד:1670 ש"ח כולל מע"מ.

עכשיו תעשו את השיקולים שלכם אם לקנות או לא ביחס למחירים הללו,בבקשה לא ליפול עלי עם בקשות ושאלות היכן ניתן לקנות במחיר הזה,כי במחיר הזה אף חנות שמכבדת את עצמה לא תמכור לכם את הרמקולים במחיר כזה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לא העלו מחירים לפי ביקוש. עד כמה שידוע לי לפני מספר שנים השיווק של מורל היה אמור לעבור לחברת UZEB. למרות זאת חנויות אשר נהגו לעבוד עם סוכן מסויים של מורל המשיכו לעשות זאת והוא מכר להם במחירים נמוכים יותר ממה שהם יכלו לקנות דרך UZEB. זה יצר מצב שחלק מהחנויות קנו את המוצרים במחיר זול יותר (ובגלל זה כנראה היו פערים גדולים במחיר בין חנויות שונות).

לפני מספר חודשים הפסיק הסוכן לעבוד במורל והם סידרו את כל עניין השיווק כך שבאמת יהיה דרך UZEB בלבד. שוב, זה ממה שידוע לי אני לא מתחייב שהכל מדוייק ב100%.

בתכלס, הפסד של הקונים.

פורסם

אז אם זה כך, יש לי שאלה, שיכולה גם לענות על הסוגייה שהעליתי מלכתחילה:

האם היצרן מוכר היום (במחירים אלו שציינת) בעלות גבוהה יותר ממה שהיה בעבר?

ולכן בעצם נאלצו גם בעלי החנויות/המפיצים למכור במחיר גבוה יותר בכדי לעשות רווח שווה ערך כבעבר?

(עריכה - השאלה הופנתה למיצובישי לפני התשובה של אייל)

פורסם

אני לא ראיתי עלייה ממש גבוהה במחירים של החנויות,לדוגמא: מחיר של פולס בעבר היה בין ה 370-390 ש"ח לחנות והיום זה 410 אני לא רואה שום סיבה שהרמקולים אמורים לעלות יותר מ 550 ש"ח לצרכן היום או אי פעם בעבר.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
אני לא ראיתי עלייה ממש גבוהה במחירים של החנויות,לדוגמא: מחיר של פולס בעבר היה בין ה 370-390 ש"ח לחנות והיום זה 410 אני לא רואה שום סיבה שהרמקולים אמורים לעלות יותר מ 550 ש"ח לצרכן היום או אי פעם בעבר.

איך מה שאמרת קשור למציאות הזו?

http://tapuz.zap.co.il/model.asp?model_id=23401

• תוכן חדש...