Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קרה לך הוא עוד נסע ב"רגוע" כי הוא רק עשה 15 שיעורים אחרי 28 שזה כאילו המינימום הוא כבר יכול לנסוע יותר מהר. שלא לדבר אחרי שיש לו רישיון...

נראה אם אחד כזה שנוסע בלי רישיון יזיז לו בכלל שהוא קיבל פסילה מקבלת רישיון נהיגה במשך שנה, או שהוא ימשיך לנהוג בלי רישיון. זה כמו נהגים שתופסים אותם נוהגים בשלילה ואז במשפט השופט גוזר עליהם... כן,כן... שלילה!!! כי אם שללו לו פעמיים רישיון (שכבר נשלל) אז זו שלילה כפולה ואז הוא יבין את הרמז ולא ינהג יותר. או שכן.

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע, כמה נהגים כבר ראית ששללו להם את הרשיון אחרי שתפסו אותם נוהגים בזמן שלילה...?:?

- מוכר?

- לא

- כמה? כמה אתה רוצה עליו?

:?

פורסם

לאנשים שכתבו פה על הגדר:

זה אקט של פחדנות תמיד להפיל דברים על מישהו/משהו אחר.

תמיד קל להגיד שהגדר/העמוד/הכביש אשמים.

אבל יותר קשה להודות באשמה.

פורסם

לא קשור. התשתית אמורה להיות סלחנית. היא הקו האחרון של ההגנה, ובמקרה הזה, הקו הזה כשל. מישהו צריך לתת את הדין (אם אכן היה כשל). אין קשר בין איכות התשתית לאשמת הנהג.

אם הנהג היה אשם, התשתית לא צריכה להגן עליו, אבל אם הוא כן אשם, אז מתכנני הכביש פטורים מאחריות?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מתכנני הכביש לא פטורים מאחריות, אבל אי אפשר לכתוב דברים בסגנון " הגדר הרגה אותו" או "התכנון הלקוי של הגדר/כביש הרג אותו".

מה שהרג אותו, זה החבר המטומטם שלו, לא פחות ולא יותר.

יכול להיות שתכון יותר טוב של הגדר היה מציל את חייו, אבל הוא בהחלט לא זה שגרם למותו.

פורסם

אם אנחנו נתפסים לקטנות, אז טכנית, זה היה המעקה שהרג אותו. אבל ניחא.

ברור שזה לא היה צריך לקרות. ברור שהחבר יענש - וכבר נענש, למעשה - אבל ההתעלמות מהתשתית תמשיך לגבות את חייהם של אחרים.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

אוקיי, כמו שאתם כבר מכירים אותי התגובות שלי בד"כ לא עדינות, אז גם זו.

לא, המדינה, לא ההורים, לא העירייה, לא האו"ם לא אף אחד, אף אחד לא אשם במותו של הנער חוץ ממנו ומהחברים שלו!

הם לא היו רחוקים גם מלהרוג את מי שישב הרכב שבא מולם, הנערים הללו שעושים רייסים על הכבישים הם לא פחות ממחבלים ועם כמה שכואב לי על הילד שנהרג, היה כואב יותר אם היה לוקח איתו חיים של משפחה שלמה או אפילו אדם אחד חף מפשע.

ומה שעוד יותר נורא זו המנטליות, בחדשות אתמול הראו תיעוד מצולם של רייס כזה, ילד אחד במזדה 6 ליסינג של אבא והשני בסיוויק. עכשיו ששאר ילדי ישראל ראו זאת בטלוויזיה, במקום להתחיל לנהוג כמו בני אדם הם רק קיבלו רעיונות חדשים לדאווין, ורייסים כאלה פתאום יצוצו בכל פינה (שעדיין לא הגיעו אליה)... כי מסוכן = מגניב.

וזה מאוד מעודד.

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

הכל טוב ויפה, אבל אין שום קשר בין מי עשה ומה עשה ומי אשם לבין תפקוד התשתית במקרה הזה, בהנחה שבאמת היה פגם תשתיתי.

אם הוא היה נוסע כחוק ומתפוצץ לו צמיג, וכתוצאה מכך הוא היה גומר באותה צורה - זה לא רלוונטי. התשתית לא עשתה את העבודה שלה.

זה פשוט עוד עניין כאן, על מישור שונה לחלוטין מהתאונה הזו והגורמים לה.

פורסם

אז כך ליאור ועומר (הנהג) הם חברים מהשיכבה שלי ולעומרי היה סיאט איביזה טורבו משופרת, עומרי היה אוהב לעשות תחרויות ולהיתגרות בגורל שלו

אני לא יודע איך ליאור היה קשור לעומרי אך כניראה עומרי ניסה לעשות פוזה והרג את החבר שלו

תמונה של ליאור צד ימין

http://zal.up.co.il/

פורסם

(סוס, גמל ולמה נכנסו ליער ויצאו שלושה)

Igor_STI - אולי זה אקט של פחדנות להפיל דברים כאלו על אנשים, אבל עד כמה שזכור לי, יש פה בינינו אחד שהודה בזה שהוא פחדן - וזה למעשה מה שהשאיר אותו בחיים.

הלוואי שכולנו נהיה פחדנים כאלה בשביל לא לעשות שטויות כמו החבר הזה של ליאור ז"ל.

kolokito - לא ראיתי חדשות אתמול, אבל אני בטוח שרוב הילדים שכן ראו באמת חושבים כמו שכתבת.

עצוב אבל ריאלסטי ביותר, ואני גם די בטוח שהילדים לא קראו את הכתבה שהייתה פעם על הבטיחות של המכוניות האלו... (עד כמה שזכור לי, מאזדה 6 והסיוויק החדשה עמידות בהתנגשות חזיתית, אבל בכל הנוגע לפגיעות מהצד - :( ...

וכתבו פה המון על בעית התשתיות בארץ (אני לא קורא פה יותר מידי, אבל הספקתי לשים לב לזה...)

זה לא יעזור להמשיך להתלונן עליהם, צריך לעשות גם משהו בעניין.

הייתי מתחיל עכשיו עצומה בכיף, אם רק הייתי יודע מאיפה להתחיל.

- מוכר?

- לא

- כמה? כמה אתה רוצה עליו?

:?

פורסם

הבנתי - למה.

תודה.

לגבי הגדר שנבנתה בצורה רשלנית - לא ראיתי שום אזכור לכך בשום מקום.

אבל לדעתי, עם נהג הרכב צריך למצות את הדין כאילו לא הייתה גדר ועם האחראי לבניית הגדר צריך למצות את הדין בנושא שלו.

דווקא לאחרונה נשמעו קולות שהעבירו ביקורת על תפקוד מע"צ - מוזר שהפעם הם נדמו.

פורסם

פגם בתשטית - זה כאשר בגלל בור בכביש אתה שובר ציריה ועף מהכביש.

הפגם היחידי שהיה כאן - הוא בתשטית של המוח של הנהג.

גם לנהוג ב160 יש דרכים - ונתיב נגדי הוא לא אחד מהן.

במילים אחרות - אם אתה אידיוט, גם הכביש הכי בטיחותי בעולם לא יעזור.

הייתי ממליץ לנהג לקחת קורס נהיגה מתקדמת. בקורס ישנו תרגיל שנקרא

"התחמקות ממכשול". אולי זה היה מציל את ליאור. אבל זה כבר לא רלוונטי.

יש מקרים שאני ממש מתבאס שאני לא שופט...

הייתי דואג לזמבר לנהג הזה את הצורה. כואב לו שהוא הרג חבר?

מצויין. שיכאב לו בבית כלא. עדיף שיכאב לו כמה שיותר - 10-15 שנה נשמע לי סביר.

רצוי לבד בתא עם פוסטר של ליאור על הקיר.

כל הציוד למכירה!

Clarion | Morel | JL Audio | Helix | Custom Crossovers | Custom Silver RCAs

<< FF

• תוכן חדש...