Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי בדיקה מהירה שלי, ה-FR היא התמורה הטובה ביותר שתוכל לקבל עבור הכסף שלך מבחינת רכב חדש. יש לה את אותם ביצועים כמו לפולו GTI לדוגמא, והיא זולה ב-20K ממנה (וגם נראית טוב יותר לטעמי).

יש עוד, סוזוקי איגניס ספורט (אבל אל תתפוס אותי במילה, מקסימום תרים טלפון לסוזוקי לשאול אם נשארה שנת דגם 2006), תעלה בסביבות ה-110K, לגבי היאריס ספורט החדשה, בירור קטן עם סוכנות טויוטה לגבי ההגעה של ה-TS החדשה יועיל לך יותר.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

האיגניס ספורט כבר לא למכירה... הייתי בסוזוקי אתמול..

הC2 הזמנתי נסיעת מבחן לעוד שבועיים... לפי מראה ראשון היא נראית ממש רכב ג'ימיקאנות... קטנה במיוחד ובעלת מנוע אטמוספרי שלא יהרוס את הסיבובים.

אחרי הנסיעת מבחן כנראה שאני ילך לבדוק את האיביזה..מעניין אם יש שינוי בדגם 2007.

לגבי היאריס TS נראה לי שלא תגיע בזמן הקרוב לארץ

פורסם

גם אם האיגניס כן הייתה למכירה, תאמין לי שאתה לא רוצה.

ומה הקשר בין סוג המנוע לסיבובים? מה גם שב-C2 בהחלט יש משהו שיכול להרוס את הסיבובים - הגה חשמלי.

עדיין לא נהגתי עליה, אבל אעשה זאת בקרוב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בטח שיש הבדל.. אם זה היה מנוע עם טורבו.. האמ איביזה לדוגמא יש לה בעיות של תת היגוי בגלל הכוח שלה בסל"ד נמוך

פורסם
גם אם האיגניס כן הייתה למכירה, תאמין לי שאתה לא רוצה.

ומה הקשר בין סוג המנוע לסיבובים? מה גם שב-C2 בהחלט יש משהו שיכול להרוס את הסיבובים - הגה חשמלי.

עדיין לא נהגתי עליה, אבל אעשה זאת בקרוב.

רוני

רוני, נסעת על האיגניס ספורט שאתה קובע את הטענה הזאת? (אני שואל ברצינות)

אני חייב להודות שאני לא נסעתי על הרכב המדובר (בדר"כ אני לא מגיב לת'רדים ששואלים על מכוניות שלא נסעתי בהן) אבל מקריאה של עיתונים בבריטניה, הרי שמדובר על אוטו שבהחלט ניתן לחשוב עליו כאופ' (במידה והיה משווק). ברשותי מבחן דרכים של ירחון EVO בו הוא ערך השוואה בין האיגניס ספורט לבין ה-C2 והמכונית שניצחה את המבחן הייתה האיגניס ספורט. מהסיטרואן הם ממש לא התלהבו.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
בטח שיש הבדל.. אם זה היה מנוע עם טורבו.. האמ איביזה לדוגמא יש לה בעיות של תת היגוי בגלל הכוח שלה בסל"ד נמוך

יש לה בעיות של תת היגוי בגלל שיש לה כיול שלדה מחורבן, לא בגלל שהיא חזקה בסל"ד נמוך. אין קשר בין סוג המנוע להתנהגות השלדה, מלבד בעיות בדגמים מסוימים של השהיית טורבו.

רוני, נסעת על האיגניס ספורט שאתה קובע את הטענה הזאת? (אני שואל ברצינות)

נסעתי מעט מדי, אבל מספיק בשביל לזכור שהאיגניס היא מכונית מיושנת, בעלת קוקפיט מכוער, מתוכנן גרוע ובאיכות חומרים והרכבה של לאדה משנות השמונים.

מול ה-C2 עדיין אינני יודע כי לא נהגתי על הסיטרואן הקטנה עדיין, אבל הייתי בוחר בה כנראה ולו בגלל מקדם המשיכה העדיף משמעותית (איכות, כוח, עיצוב)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נסעתי מעט מדי, אבל מספיק בשביל לזכור שהאיגניס היא מכונית מיושנת, בעלת קוקפיט מכוער, מתוכנן גרוע ובאיכות חומרים והרכבה של לאדה משנות השמונים.

רוני

רוני,

חשבתי שכשניגשים לבחון רכב לא בודקים את איכות הסלון אלא שילוב מנוע גיר והתנהגות.

הרי היו לנו אינסוף ויכוחים על כך שהראלי עם סלון באיכות של לאדות משנות ה50 אבל נוסעת מעולה...

אבל בלי קשר, לדעתי האיגניס אוטו מכוער מכל אספקט , לא נהגתי בגרסת ה"ספורט" אבל היא נראית כמו בדיחה על הכביש כאילו איזה ערס שם עליה כמה מדבקות :-D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קוקפיט, זה מושג שאול ממטוסים ושם זהו המרחב בו נמצא הטייס ומערכות המשנה שלו בהן הוא משתמש כל הזמן.

לגבי מכוניות זה מרחב הנהג וכולל בתוכו את לוח השעונים, הגה, קונסולה מרכזית, גיר וכיוצב..

פורסם
אבל אפשר לדעת מה זה "קוקפיט"?

התרגום של cockpit זה זירת קרב תרנגולים.

כאן מצאתי סקירה משעשעת על התפתחות המושג מאז המאה ה16 ועד ימינו.

באחד הגילגולים הקודמים הביטוי הושאל לתא ההגאי ביאכטות בגלל שדמה בגודלו וצורתו לזירת קרבות התרנגולים - ומשם למטוסים (ולמכוניות...)

פורסם

ח'ברה עברתי ליד הסוכנות אתמול... ונכנסתי לראות את הC2 עוד פעם..

נראה לי שאני אוותר עליה , קטנה מידי אי אפשר לשבת מאחורה כל כך (לא ישבתי בעצמי אז לא בטוח :|)

הבגז' קטן נורא!! מזוודה בלחץ נכנסת.. בקיצור כמה שיש פונטנציאל לרכב הזה להיות ספורטיבי הוא לא פרקטי בכלל.

אני עכשיו יותר לכיוון של הסיאט איביזה טורבו אבל מתבאס על צריכת הדלק הגבוהה שצפויה ממנה ובגלל מחירי הדלק הגבוהים במיוחד שיש היום.

שמתי לב שיש גרסאת ספורט מנוע 1.4 100 כ"ס ידני כמובן שידוע לי שהאוטו הזה הוא לא ספורטיבי אלה רק בעל איבזור חיצוני ספורטיבי... השאלה שלי היא מה מקבלים בתור איבזור פנים ? כסאות הגה וידית הילוכים ספורט ?

תודה.

פורסם

לא משנה מה תקנה , רק אל תקנה אחת עם הגה חשמלי זה קטסטרופה

(שקול קניית אימפרזה 4*4 2 ליטר החדשה , היא באה עם חבילה מרשימה )

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

• תוכן חדש...