Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מתרחשת כאן תופעת עדר ומין סטיגמה שדבקה באלפיין שהוא העלית של המכשירים ואין בכלל מה להשוות אותו לשום מכשיר אחר. אין תופעת עדר , לאלפיין יש קרוס אקטיבי מובנה והיה לו עד היום את הטיים קורקשיין שלא היה לפיוניר . מה עוד שבפורומים בחו"ל של מקצועני SQ הם טענו שלאלפיין יש סאונד הרבה יותר נעים מפיוניר

כמו שלאלפיין יש דגמים פשוטים וזולים, כך גם יש דגמים פשוטים וזולים לפיוניר, קנווד, סוני וכל שאר החברות המוכרות.

כמו שלאלפיין יש דגמים מורכבים ויקרים, כך גם יש דגמים מורכבים ויקרים לפיוניר, קנווד, סוני וכל שאר החברות המוכרות.

צאו מהסרט כאילו אלפיין זה הכי טוב ופיוניר עושים דולפינים יפים. פיוניר עד היום עשו דולפינים ופיצ'רים שלא כל כך חשובים

המכשירים היקרים של שלל החברות הן בגדול באותה רמה, בעלי אותן פונקציות שמספיקות בהחלט לרוב המכריע של חובבי הסאונד. הם ממש לא מכשירי היי-אנד סופר איכותיים מהם מכשירי הייאנד בשבילך ?, אבל הם מספקים יופי של איכות סאונד ואפשרויות שליטה במחיר נמוך יחסית למכשירי היי-אנד אמיתיים.

אז אלפיין זה לא המכשיר-הכי-טוב-בעולם-אחי-אין-לך-בכלל-מה-להתלבט-קח-אלפיין.

אני מבטיח ומוכן להתערב שבמבחן עיוור אף אחד לא ישים לב להבדל בין ה 9855 המהולל לפיוניר סדרה 9XXX לדוגמה.עם הטיים קורקשיין או בלי ?

איתמר.

תשמע באופן עקרוני היה לאלפיין יתרון עד היום . היום כשפיוניר מוציאים מכשיר שכאן צריך לעלות 2500 ש"ח ויש לו טיים קורקשיין אוטומטי ויש לו איקולייזר גרפי וDAC כזה .אזי במחיר הזה הוא תשובה טובה לאלפיין.

ולפושקוויסט ולסרגי תבינו שלהיות הילדים שמנפחים הודעות על להגיד כמה האלפיין מגעיל וקשה לעבוד איתו , העובדה היא שבמערכות SQ אמיתיות אם רצית הכי טוב לא היה תחליף לאלפיין והיה שווה לכולם לעבוד על הכיוונים שלו כי נתנו ערך מוסף אמיתי שלא יכולת לקבל במכשירים אחרים ובוודאי לא במחיר שלו.

וזה שהיום הם מעבירים את הטיים קורקשיין ואת הקרוס האקטיבי למכשירים עם הDVD רק מראה עד כמה דרישה יש לזה . ולכן פיוניר גם הביאה את זה . האם המכשיר שלה הוא אוסף של פיצ'רים או מכשיר הומוגני הזמן יגיד

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יהודה הפתעת אותי עם התשובה הזאת... בד"כ אני נהנה לקרוא תשובות שלך, מה קרה היום? אתה מצונן? :wink:

לפיוניר יש בדיוק את כל הפיצ'רים שיש באלפיין, גם בסדרה 9 וגם בסדרות נמוכות יותר וישנות יותר.

לגבי מה שאתה אומר שטענו לגבי הסאונד של האלפיין - כל אחד וטעמו. באופן אישי אני מאוד מבסוט מהסאונד שהפיוניר שלי מוציא, מנוחות התפעול ואני חושב שאני מנצל עד למקסימום את הפיצ'רים שהוא מציע (שליטה אקטיבית, טיים קורקשן, שליטה בLEVEL והתאמת עוצמת הכניסה למגבר.

שמות של מכשירי היי-אנד אמיתיים לא יעזרו במאומה אם יכתבו כאן כי:

1. ממילא אין להם יבוא לארץ.

2. השמות לא יגידו כלום.

3. 99% מחברי הפורום לא שמעו אותם או ישמעו אותם בחייהם.

4. תשובה 3 מבוטלת ברגע שאחד מהיבואנים ירים את הכפפה ויחליט שהוא מביא ציוד איכותי באמת לארץ.

לסיכום - גם אלפיין וגם פיוניר יודעים לעשות מוצרים איכותיים. השאלה היא מה עושה לך יותר טוב על הלב, זה שאתה יודע שיש לך אלפיין שכולם ממליצים עליו (כי הוא הכי טוב, ברור) או שאתה לוקח פיוניר ולומד לנצל את התכונות הטובות שלו וכאקסטרה אתה מקבל דולפינים משתוללים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ואתה לא חייב !! את כל הפיצרים כדי להוציא סאונד טוב מהמערכת.

כי נכון שהHU מעוד חשוב מבחינת איכות.

אבל התקנה טובה חשובה לא פחות עם לא יותר.!@!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הנה עוד ת'רד מיני רבים שהוזכרה בו המילה אלפיין והפך, הפלא ופלא, לוויכוח חסר תכלית ותוכן.

כל עוד לא הייתם בעלים של שניהם, תעשו לי ולפורום טובה ואל תגיבו בבקשה.

Maserati.

פורסם

אני חייב להסכים שבאלפיין יש יותר אפשרויות כיוון מבפיוניר. אבל אני גם לא אומר שאלפיין הכי טובים (למרות שעד היום המכשירים שלהם מובילים בתחום האודיו לרכב בעולם) גם פיוניר טובים זה כבר עניין של בחירה אישית לא נראה לי שיש הבדל משמעותי בין שני המכשירים הנ"ל. אחרי הכל לכל אחד יש את היתרונות והחסרונות שלו

פורסם
יהודה הפתעת אותי עם התשובה הזאת... בד"כ אני נהנה לקרוא תשובות שלך, מה קרה היום? אתה מצונן? :wink:

לפיוניר יש בדיוק את כל הפיצ'רים שיש באלפיין, גם בסדרה 9 וגם בסדרות נמוכות יותר וישנות יותר.

לגבי מה שאתה אומר שטענו לגבי הסאונד של האלפיין - כל אחד וטעמו. באופן אישי אני מאוד מבסוט מהסאונד שהפיוניר שלי מוציא, מנוחות התפעול ואני חושב שאני מנצל עד למקסימום את הפיצ'רים שהוא מציע (שליטה אקטיבית, טיים קורקשן, שליטה בLEVEL והתאמת עוצמת הכניסה למגבר.

באיזה סדרה 9 המדובר ? יש שם דגם שMSRP שלו הוא 550 דולר ואין לו וסדרת הפרימייר של ה9 שיש לה קרוס אקטיבי עולה 1200 . אז אולי אני חי בסרט ואני לא יודע אבל על איזה מכשירים אתה מדבר ?

שמות של מכשירי היי-אנד אמיתיים לא יעזרו במאומה אם יכתבו כאן כי:

1. ממילא אין להם יבוא לארץ.

2. השמות לא יגידו כלום.

3. 99% מחברי הפורום לא שמעו אותם או ישמעו אותם בחייהם.

4. תשובה 3 מבוטלת ברגע שאחד מהיבואנים ירים את הכפפה ויחליט שהוא מביא ציוד איכותי באמת לארץ. לא יביאו אם אנשים לא ידעו ולא יהיה ביקוש . ושתדע לך שאת הביקוש שמחזיק בחיים את היבואנים הקטנים של ציוד היי אנד לאודיו ביתי , שמהם נהנים האודיופילים, מחזיקים הפלצנים ששומעים שזה הכי טוב ורוצים להראות לכולם שיש להם את זה. מה נעשה יש יותר פלצנים עם כסף מאשר אודיופילים שיכולים להרשות לעצמם

לסיכום - גם אלפיין וגם פיוניר יודעים לעשות מוצרים איכותיים. השאלה היא מה עושה לך יותר טוב על הלב, זה שאתה יודע שיש לך אלפיין שכולם ממליצים עליו (כי הוא הכי טוב, ברור) או שאתה לוקח פיוניר ולומד לנצל את התכונות הטובות שלו וכאקסטרה אתה מקבל דולפינים משתוללים.האמת היא , שרק בגלל שכול החברה אוהבים דולפינים , אני אישית לא אקח מכשיר עם דולפינים. חוץ מאשר את הדגם הזה או את ה9 פרימייר אם אזכה בלוטו וארצה לקנות מכשיר ב1200 דולר שם

איתמר.

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

עוד פעם תרד' רווי סטיגמות,מחשבות,שמועות,הזיות,חזיונות ושאר ירקות.

פיוניר היא חברה שיש לה נתח מאוד רציני במיוחד בתחום של הHU, יש לה מכשירים גם ברמת היי-אנד.

http://www.pioneer-eur.com/files/eur/ODR/index.html

המכשירים החדשים של פיוניר אכן מספקים תמורה טובה לכסף.

אין ספק שאקולייזר רב ערוצי+ טיים אלימנט+ מעבד 24 ביט בר בראון זה בהחלט מפרט טוב ומספק את הסחורה.

השאלה היא כספית, וגם האלפיין נמכר היום במחיר טוב (איזור ה2600 ש"ח).

אלפיין לא הייתה תופסת מוניטין כזה בארץ ובעולם אם לא היה מדובר על מכשירים סופר איכותיים.

בסופו של יום קהל הלקוחות הוא זה שנותן את הטון.

מדברים פה על מבחנים עיוורים כל הזמן והשוואות של מגברים,HU,כבלים,וכו' וכו' וכו'.

אז אני אשאל את הפורום שאלה קטנה:

1.אם אין הבדל שמיע בין מגבר X למגבר Y-דיינו!.

2.אם אין הבדל שמיע בין HU A לבין HU B - דיינו!.

3.אם אין הבדל שמיע בין כבל X לבין כבל Y- דיינו!.

4.אם אין הבדל שמיע בין קרוס אקטיבי X לבין קרוס אקטיבי Y- דיינו!.

5.אם אין הבדל שמיע בין אקולייזר X לאקולייזר Y- דיינו!.

6.אם אין הבדל שמיע בין טיים אלימנט X לטיים קורקשיין Y- דיינו!.

אז תגידו לי בבקשה מה מבדיל בין מערכת X לY ומה הופך מערכת SQ סופר איכותית לאחת כזאת.!??

כי עפ"י המלצות והזיות הפורום אנחנו כולנו היינו צריכים לנסוע ברכב עם HU של פיילוט\יונדאי\MXI\איגלרוד\סופרסאונד בשילוב מגברים של גרטיה\פירסט אוסטריה\רד סאונד\B52\אימפידנס+כבלים של אייס\TNT\קליפורניה בום\אקסייט וכמובן להשקיע רק בסט קדמי טוב כמו מורל \פוקאל \DLS\ETON\HERTZ וכו'....

חבל יכולנו לחסוך אלפי שקלים במערכות שלנו?!

קצת חומר למחשבה...

under construction..

פורסם

פיוניר היא חברה שיש לה נתח מאוד רציני במיוחד בתחום של הHU, יש לה מכשירים גם ברמת היי-אנד.

http://www.pioneer-eur.com/files/eur/ODR/index.html

המכשירים החדשים של פיוניר אכן מספקים תמורה טובה לכסף.

אין ספק שאקולייזר רב ערוצי+ טיים אלימנט+ מעבד 24 ביט בר בראון זה בהחלט מפרט טוב ומספק את הסחורה.

אלפיין לא הייתה תופסת מוניטין כזה בארץ ובעולם אם לא היה מדובר על מכשירים סופר איכותיים.

אז תגידו לי בבקשה מה מבדיל בין מערכת X לY ומה הופך מערכת SQ סופר איכותית לאחת כזאת.!??

כי עפ"י המלצות והזיות הפורום אנחנו כולנו היינו צריכים לנסוע ברכב עם HU של פיילוט\יונדאי\MXI\איגלרוד\סופרסאונד בשילוב מגברים של גרטיה\פירסט אוסטריה\רד סאונד\B52\אימפידנס+כבלים של אייס\TNT\קליפורניה בום\אקסייט וכמובן להשקיע רק בסט קדמי טוב כמו מורל \פוקאל \DLS\ETON\HERTZ וכו'....

קצת חומר למחשבה...

סטיגמות :-D ...
פורסם

כי עפ"י המלצות והזיות הפורום אנחנו כולנו היינו צריכים לנסוע ברכב עם HU של פיילוט\יונדאי\MXI\איגלרוד\סופרסאונד בשילוב מגברים של גרטיה\פירסט אוסטריה\רד סאונד\B52\אימפידנס+כבלים של אייס\TNT\קליפורניה בום\אקסייט וכמובן להשקיע רק בסט קדמי טוב כמו מורל \פוקאל \DLS\ETON\HERTZ וכו'....למה לעצור בסט קדמי טוב ? תקנה את האטון הכי זול כי היקר זה כבר 6K .תקנה רכיבים של מורל פולס הם ישמעו כמעט אותו דבר כמו DLS וכפי שאוגי אמר כאן בשירשור אחר כמו הטוויטר של דיינאודיו ? וכהנה וכהנה

קצת חומר למחשבה... כול הכבוד לא יכולתי לשים את זה יותר טוב:mm_yeah:

תגיד מה דעתך באמת יש סיכוי שעכשיו עם הבור בראון הם מתחילים ליישר קו וכדאי לפזול לשם או עדיין לא , כי אודה ואתוודה המפרט שלו ומחירו ביבוא אישי מתחיל לעשות לי את זה . לא שאאני הולך לקנות עכשיו , אבל סתם מה דעתך

בתודה מ

בברכה יהודה

פורסם

ניר,

מה שרשמת זה נכון ולא נכון.

במבחן עיוור ניתן יהיה להבדיל בין פולס לפוקאל ובין איטום לחוסר איטום. לעומת זאת, במבחן עיוור לא ניתן לדעת איזה מגבר מחובר, איזה חיווט יש ברכב או איזה רדיו דיסק מותקן.

זה שמבחן עיוור לא תקף כאן לא אומר שאין הבדל.

כמו שריצ'ארד קלארק אומר בכתבה שלו על הבדלים בין מגברים, שבמבחן עיוור הם לא זיהו הבדלים זה לא אומר שהם לא קיימים. כשהם ידעו למה הם מאזינים הם בהחלט אמרו שיש הבדל שמיע וצלילי בין המגברים. יש סיבה למה אנשים משקיעים במגבר של ג'נסיס במקום קליפורניה בום.

הת'רד הזה עוסק בהשוואה בין שני מכשירים גבוהים יחסית של שתי חברות מובילות. נכנסה לכאן תופעת העדר שהחליטה שאלפיין זה איכות ופיוניר זה דולפינים.

מה שאני בא להגיד זה ששני מכשירים, ברמה זהה ובעלי אותן פונקציות מהוות שיקול לקנייה אך ורק בפן הנפשי (תקראו לזה ככה) מאחר ושניהם יתנו תמורה מלאה לכסף.

ויהודה, לצורך העניין התכוונתי לפיוניר 9600 שבארץ מתומחר באיזור ה 3-4K, מה שהופך אותו מתחרה לאלפיין 9855 והם שווים בדיוק אותו דבר. השיקול שלך "אני אישית לא אקח מכשיר עם דולפינים" הוא שגוי ומוטעה שבא מתוך נקודת הנחה שפיוניר השקיעו בעיצוב יותר מאשר בת'כלס, שזה לא נכון וזה בדיוק מה שמוציא את הסטיגמה הרשומה כמה שורות מעלה. אם נלך "ראש בראש" אז אני אגיד שאלפיין השקיעו הון תועפות בפיתוח הפס מגע העלוב והטיפשי הזה, מה שגרם למחיר המכשיר לזנק כלפי מעלה.

אלי, נכון שהתקנה נכונה היא כלל מס' 1 במערכת איכותית, אבל ברגע שיש לך רדיו-דיסק ואתה גם יודע איך להתשמש בו ובאמת משתמש בו (ואתה לא עוד ילד קטן שמתלהב מהדולפינים והמסך הצבעוני), הרדיו נותן תמורה הרבה יותר גבוהה לשקל. רוב האנשים בעלי מכשירים ברמה הזאת מנצלים באחוזים בודדים את הרמה של המכשיר הזה. לרובם הוא יושב באוטו יותר בשביל להגיד "יש לי פיוניר סדרה 9" אבל לא ממש מנצלים אותו ויודעים להפיק ממנו את המיטב.

איש איש באמונתו יחיה (ואנחנו ישראלים, קשה לשכנע אותנו).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ניר,

מה שרשמת זה נכון ולא נכון.

הת'רד הזה עוסק בהשוואה בין שני מכשירים גבוהים יחסית של שתי חברות מובילות. נכנסה לכאן תופעת העדר שהחליטה שאלפיין זה איכות ופיוניר זה דולפינים.

מה שאני בא להגיד זה ששני מכשירים, ברמה זהה ובעלי אותן פונקציות מהוות שיקול לקנייה אך ורק בפן הנפשי (תקראו לזה ככה) מאחר ושניהם יתנו תמורה מלאה לכסף. לר"ד יש סאונד משלו ויש דרך לבדוק את זה גם ברמות הגבוהות האלו

ויהודה, לצורך העניין התכוונתי לפיוניר 9600 שבארץ מתומחר באיזור ה 3-4K, מה שהופך אותו מתחרה לאלפיין 9855 והם שווים בדיוק אותו דבר לא ראיתי את המפרט של ה9600 הישן אבל אתה בטוח שיש לו טיים קורקשיין ? כי נדמה לי שהם הביאו את זה רק בדגמים של 2006 ? וחוץ מזה מה ההשוואה של מכשיר ב3-4K למכשיר שניתן להשיג ב2.5 ? מה יש יש לך כול כך סטיגמה לפיוניר שאתה תקנה פיוניר יותר יקר רק לומר שפיוניר טוב ?. השיקול שלך "אני אישית לא אקח מכשיר עם דולפינים" הוא שגוי ומוטעה שבא מתוך נקודת הנחה שפיוניר השקיעו בעיצוב יותר מאשר בת'כלס,לא ! פשוט אני רוצה להיות שונה . והסיבה לכך היא שאם כול עם ישראל לוקח משהו . משמע שזה הממוצע הנמוך ביותר . לא ראיתי משהו שעם ישראל ואשתו לקחו בהמוניהם ולא התברר בסופו של דבר שהוא פחות טוב ממה שיכולת לקבל במקום אחר . זה הולך במכוניות ובהכול . ועובדה תסתכל על השאלה שלי לניר שאני מוכן עכשיו למרות הדולפינים לשקול לקנות פיוניר ולא אלפיין שזה לא נכון וזה בדיוק מה שמוציא את הסטיגמה הרשומה כמה שורות מעלה. אם נלך "ראש בראש" אז אני אגיד שאלפיין השקיעו הון תועפות בפיתוח הפס מגע העלוב והטיפשי הזה, מה שגרם למחיר המכשיר לזנק כלפי מעלה.

איש איש באמונתו יחיה (ואנחנו ישראלים, קשה לשכנע אותנו).

נכון , אבל אתן לך משהו למחשבה ארקן הוציאו סדרה של נגנים בזמנו , הם התחילו עם סדרת ה3 עברו ל4 5 6 7 8 9 כשה9 עלה קרוב ל1K פאונד באנגליה . מה היה טוב בסדרה שהיא הייתה ניתנת לשדרוג . כלומר קנית את הארקן 5 בכ4K פה בארץ היית יכול לשדרג ל8 ואם רצית היית שולח אותו לאנגליה ומשדרג ל9 . אז היות וכך קנו את זה . כולם שמעו הבדל בין הסדרות השונות וגם בשדרוג . והקטע היה ששידרגו את הDAC וגם את המעגל האנלוגי של היציאה . אולם בין ה8 ל9 השדרוג היה רק מעבר לDAC של בור בראון כפול . אז עובדה DAC שמיע וגם מעגל אנלוגי סופי שמיע . כמובן שאתה צריך גם הגברה מתאימה לשמוע הבדלים כאלו קטנים , אבל זה היה שמיע ולהרבה אנשים גם כאן וגם באנגליה וכול הירחונים אמרו את זה ללא יוצא מהכלל.

אז אני מודע לכך שכולם חושבים שזה "וודו" .אני חי בסרט שבו ה"וודו" הזה קיים .

איתמר.

אה ואם מתחילים בהיסטוריה תרשה לי לספר לך עוד משהו . בזמנו היו לי רמקולים של וורפדייל זה היה דגם נסיוני שלהם לבדיקת השוק , זה היה מפלצת של שלושה דרייברים באס 12 מיד 8 וטוויטר , עם נצילות גבוהה יחסית של 90 או 92 DB . יצא אז מגבר נקמיצ'י עם מנורות בחלק של הPRE והוא היה 100W , יצא אז גם מגבר JBL עם 90W וכולם הלכו עליהם אני התלבטתי מה לקנות , בדיוק אז יצא הסיירוס ONE של מישיין . מגבר 25W בלבד . שמתי אותו על הרמקולים שלי והייתי בטוח שאקבל פחות באס . אתה רוצה לדעת משהו , כשהגבהת אותו קרוב לאמצע הוא פוצץ את האוזניים ונתן בראש גם בבאס וגם בעוצמה הן לנקמיצ'י והן לJBL ששניהם היו פי ארבע ממנו . ולא רק זה אלה הוא היה באיכות של סאונד כל כך נקי ומפורט ששניהם רק יכלו לחלום עליו .

אז מה ? עובדה .לא בודקים דברים רק על פיצ'רים מאוד יתכן ןהאלפיין 9845 יש לו הרבה פחות פיצ'רים והוא עדיין ישמע יותר טוב מפיוניר סדרה 5

ומסקנה מס' 2 . יצרנים אירופיים יודעים יותר טוב לתת סאונד מאשר מפרטים ויפנים יודעים יותר מפרט מאשר סאונד אמיתי כי הם פונים לממוצע הנמוך ושואלים מה הוא ירצה לקנות , ולהחניף לו צריך שהסאונד יהיה קליט מיידית , וזה דבר שלא תורם לאיכות של הסאונד

אז יתכן וזו הכללה אבל תסתכל על אודיו ביתי ותמצא שברמות הגבוהות ובינוניות הבריטים שולטים

טוב מצטער על ההסחפות לא הייתי צריך לכתוב מגילה כזו . ומבקש מחילה ממי שנמאס לו לקרוא

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

תשמע,

אני לא מתמצא במערכות ביתיות ואף פעם לא למדתי אלקטרוניקה. אני חושב שיש לי הגיון בריא וחוש שמיעה טוב.

אני מסכים איתך שלכל רדיו דיסק יש צוויון סאונד משלו. עד כמה זה קריטי ומשמעותי במכשירים בסכום הזה - לדעתי ממש לא.

אין לי סטיגמה לפיוניר ואני ממש לא מעריץ שרוף שלהם (אפילו להפך). אבל כן - יש להם גם קווי מוצרים טובים בסדרות הגבוהות. רכשתי את הפיוניר 9650 לפני חצי שנה מאחר וידעתי שהוא יענה לי על כל הצרכים (אה... כן, יש לו גם כיווני זמן, גם קרוס אקטיבי, 3 יציאות למגבר ואת כל שאר הדברים שיש באלפיין התותח).

מה שאמרת ש"כל עם ישראל קונה" - כן, כל עם ישראל קונה פיוניר כי הוא אוהב דולפינים, פוזה ואת המותג. כמו שכתבתי קודם 99% לא מנצלים אחוז אחד מהפונקציות של המכשיר. אני מנצל 90% ממנו. לא קניתי אותו בגלל שהוא יפה, קניתי אותו בגלל שידעתי שהוא מכשיר מצויין, איכותי ושהוא יענה על כל צרכי. לבוא ולהגיד שלא תקנה אותו בגלל שיש אותו לכל עם ישראל זה טיפשי.

איתמר.

פורסם
תשמע,

אני לא מתמצא במערכות ביתיות ואף פעם לא למדתי אלקטרוניקה. אני חושב שיש לי הגיון בריא וחוש שמיעה טוב.

אני מסכים איתך שלכל רדיו דיסק יש צוויון סאונד משלו. עד כמה זה קריטי ומשמעותי במכשירים בסכום הזה - לדעתי ממש לא.

. לבוא ולהגיד שלא תקנה אותו בגלל שיש אותו לכל עם ישראל זה טיפשי.אם יש לי את אותם תכונות במכשיר שאין לעם ישראל אני אקנה את זה שאין לעם ישראל . אם יש לפיוניר שקונה עם ישראל משהו ששווה לי לקנות אני אקנה למרות שכול עם ישראל קונים , ואני אדע למה בדיוק קניתי . ולכן זה לא טיפשי.

ולכן גם שאלתי את ניר מה דעתו על הבור בראון כי יתכן ואקנה את זה בגלל הבור בראון.

איתמר.

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...