Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

TVR המכונית שממנה נעשו אגדות מוטוריות , והיכולת לאדם נורמלי להגיע למכוניות שהן מתקרבות למכוניות על מתה. ואת קברה מחללים אלי הון רוסיים . קישור לכתבה

אני חייב לומר שאני מצטער , אמנם לא יכולנו להנות מהמכוניות האלו בארץ , אבל כול דבר כזה שנעלם , הופך את העולם המוטורי לשממה עיצובית ותכנונית .

בקצב הזה חובבי הגה יהיו מיעוט נכחד ותחת רדיפה , או שאולי אם נהיה מין נכחד יחוקקו חוקים שלא יצודו אותנו כדי שהנכדים יוכלו לראות מה זה חובב הגה :-)

בברכה לכולנו יהודה

בברכה יהודה

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מפעל TVR אמנם נסגר באנגליה, אך ימשיך להתקיים ברוסיה.

בטוח שהרוסים יהרסו משהו וזה לא יהיה "זה", אבל זו חצי נחמה שהיא בכל זאת ממשיכה להתקיים.

פורסם

אם כל הכבוד ל TVR אני ממש לא מיתפלא, לפי מה שהבנתי (כי כמובן שלא נהגתי על אחת כזאת) צויין בכל המיבחנים שקראתי עליה שהיא ממש מסוכנת לנהיגה, ממש לא איכותית (כפתורים נופלים והמון בעיות חשמל) ומאוד בעיתית מבחינת אחזקה. לא פלא שאייל ההון הרוסי שקנה אותה מנסה לחסון בעליות. כמו שאני רואה את הדברים זהו צעד מיתבקש כדי להשאיר את החברה בחיים.

וגם אם אפשר לשנות את הכותרת כי היא ממש לא נכונה.

אופק.

*עריכה עקב פאשלה רצינית ביותר...

פורסם

לא הייתי פוצחת בהבטחות, אבל נבואות זעם על מותה של TVR?

זה מוות תקשורתי בטרם עת.

דווקא בשנות החמישים והשישים הרוסים עשו כמה חיקויים מאוד מוצלחים של מכוניות אמריקאיות, דוגמת הרכב של סטלין - חיקוי גאוני של PACKARD משנת 1942 שהגימיק הכי גדול שלו היה חלונות משוריינים בעובי של כ-7 ס"מ...

הכל פתוח - נראה מה יהיה

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
אם כל הכבוד ל VTR אני ממש לא מיתפלא, לפי מה שהבנתי (כי כמובן שלא נהגתי על אחת כזאת) צויין בכל המיבחנים שקראתי עליה שהיא ממש מסוכנת לנהיגה, ממש לא איכותית (כפתורים נופלים והמון בעיות חשמל) ומאוד בעיתית מבחינת אחזקה.
יא וואראדי. איזה פליטת פה פרוידיאנית...

:lol:

.

פורסם

בפרק של הילוך חמישי על TVR החדשות כאשר בראשה עומד ניקולאי סמולנסקי. הרכב דווקא קיבל ביקורות חיביות על השינויים שהכניס "הראש" החדש.

עוד מוקדם להגיד מה יהייה ואיפה יהייה. בינינו גם ככה אין ייבוא לארץ.

פורסם

היו להם דגמים מדהימים , הכי זכור לטובה הייתה התפלצת SPEED 12 , הזכור לטובה ולרעה כרכב היחיד שאי אפשר להשתלט עליו בגראן טוריסמו , תנסו , פשוט אי אפשר :-P

מה אני יגיד לכם אני מקווה שהרוסים ישמרו על האופי היחודי שלהם ,מה שלא נראה לי ..

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אתם שמים לב שמרוב ההודעות בשרשור הזה עולה צחנה דקה של גזענות?

נו, אז נניח שTVR ייוצרו ברוסיה. אותן TVR בדיוק. זה יפריע לכם?

ואם ייצרו ברוסיה TVR טובות יותר בזכות תקציבי פיתוח עדיפים (נניח). גם אז תקוננו על מותו של המותג?

בואו נלך רחוק יותר - מה אם בקאזאן בירת טטרסטאן ייפתח מפעל שייצר מכוניות מדהימות יותר מTVR, איכותיות יותר מאסטון מרטין ומושכות קוסיות יותר מ-106 ראלי יד עשירית עם שאסי. גם אז זה ייראה לכם מעפן?

תנו לתעשיינים של איחוד הרפובליקות הסוציאליסטיות הסובייטיות לשעבר את הצ'אנס להראות מה הם יכולים לעשות עם TVR, ומול התוצאות תעבירו ביקורת עניינית.

ראבאק, הם שלחו אנשים לחלל (והחזירו את חלקם), בנו כורים אטומיים (שחלקם לא התפוצצו) וצי צוללות גרעיניות (שחלקן לא טבעו). את הטכנולוגיה יש להם, עכשיו גם את הכסף והרצון.

בואו נראה למה הם מסוגלים.

פורסם
למה אתה כל כך בטוח שהרוסים יהרסו את זה?

עם כמות הכסף שתוזרם לחברה, אני יכול להבטיח לך, שהרכב רק יישתפרכסף אינו נשמה ואינו מבטיח רצון של כולם לעשות את המכונית הכי טובה . בנתיים הרוסים חיקו.

וסליחה על הנימה הגזענית אבל בנתיים הכסף הגדול ברוסיה זה של המאפיה הרוסית ו/או אוליגרכים שיש להם קשר טוב עים פוטין , כי האחרים נעלמים במעמקי הלובליאנקה .

אז לצפות מארץ שבא הכסף שייך לפשע או לטיראן במעטפת של דמוקרטיה , שבה יוכלו לעשות תעשיה מתקדמת זה טמטום . אין כלכלה חופשית שחיה במצבים כאלו . עובדה זו הסיבה לכך שברית המועצות נפלה , בגלל הממשל שלא נתן חופש, והיום הם חוזרים על אותה טעות רק במעטה דמוקרטי כביכול.

אז כן TVR שתהיה תהיה כבר שם מותג מה שהיה TVR כבר לעולם לא יחזור למרבה הצער.

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

ברית המועצות התפרקה כי זה היה גורלה, זאת אומרת כמו שההיסטוריה הראתה - שום אימפריה לא מחזיקה לנצח.

היא התפרקה בגלל שרוב המדינות רצו עצמאות( וד"א, חלקן עכשיו רוצות להתאחד בחזרה עם רוסיה).

בקשר לכסף, יכול להיות שחלק מהכספים הגיעו בצורה לא חוקית, אבל פרט לא מצביע על הכלל.

לא לחינם מוסקבה היא אחת הערים העשירות בעולם.

במקרה של מכוניות, כן הרוב זה חיקויים, אבל אתה רוצה שנתחיל לדבר על טכנולוגיות אחרות שהרוסים פיתחו ורוב מדינות העולם העתיקו? תאמין לי, לא חסר כאלה.

אני בוטח בבעלים הרוסי, שהוא יישפר את הרכב בעשרות מונים, כי אחרי הכל, מטרתו זה להרוויח כסף.

פורסם

זאת כבר לא tvr הם הצליחו להרוס את הרוח העיצובית המאוד יחודית של החברה כמו שאני זוכר אותה ולהפוך את המכוניות לקריקטורות של ממש , המייסד הפך להיות עציץ...אה סליחה יועץ ..., אז tvr זה כבר לא, אלא גחמה אישית של מליארדר צעיר , שיהיה לו בהצלחה למרות שאני לא חושב שהוא יצליח

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
זאת כבר לא tvr הם הצליחו להרוס את הרוח העיצובית המאוד יחודית של החברה כמו שאני זוכר אותה ולהפוך את המכוניות לקריקטורות של ממש , המייסד הפך להיות עציץ...אה סליחה יועץ ..., אז tvr זה כבר לא, אלא גחמה אישית של מליארדר צעיר , שיהיה לו בהצלחה למרות שאני לא חושב שהוא יצליח
טיפ: תבדוק מה שאתה אומר לפני שאתה אומר.

עכשיו, TVR בכל מבחן שערכו לה לא נפלה בעקבות מעבר השליטה לרוסים,אלא רק בעיות חשמליות שלא נפתרו/יפתרו בקרוב.

ברכב מייצג את כל מה שייצג עד לא מזמן,רכב שהוא חלק מנהג-כזה הוא היה וכזה הוא ישאר.

לכל החבר'ה המתלהמים פה: יכול מאוד להיות שהפורד פוקוס שלכם היא תוצרת רוסיה :)

• תוכן חדש...