Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DEH 8MP PREMIER

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגיד איך הקליטה ברדיו?

לפי מה שהבנתי מכיוון שהוא פרימיר לא קולטים תחנות אי זוגיות...

פורסם

שאלה נוספת עם אני אחבר על הר"ד הזה (8mp),

6x9 פיוניר 6971 אני יודע את הגישה של 6X9 בפורום ושעדיף לחסוך לקופמפוננט..

השאלה היחידה שלי האם הר"ד יצליח לנצל את הרמקולים האלה בהתחשב

שהוא 60 וואט לכל יציאה והם 350 וואט בכללי..

פורסם

תשמע המחיר מחירון שלו הוא 2300 ש"ח ( אני מדבר על ה D1Y של עוזי רדיו עם ה 3 שנים אחריות) , יש לו יתרון אחד

על האלפיין שזה היציאות שלו הם 6.5 וולט , וגם הוא יותר זול מהאלפיינים שברמה שלו (ה 9855 של אפריל עם ה 3 שנים

אחריות עולה 3500 ש"ח + -).

פורסם

תשמע המחיר מחירון שלו הוא 2300 ש"ח ( אני מדבר על ה D1Y של עוזי רדיו עם ה 3 שנים אחריות) , יש לו יתרון אחד

על האלפיין שזה היציאות שלו הם 6.5 וולט , וגם הוא יותר זול מהאלפיינים שברמה שלו (ה 9855 של אפריל עם ה 3 שנים

אחריות עולה 3500 ש"ח + -).

כן - אבל ה 9855 עם שנה אחריות עולה 2400 שח - אז עכשיו מה היית קונה ???

לי היה פיוניר 740 פרמייר ועברתי לאלפיין 9835 - ואין צל של ספק מדובר בהבדלים שמיעים לחלוטין.

אני כבר הבנתי - זה הכימיקלים שלי שלא הבינו.

jingel

פורסם

נראה לך באמת שזה 6.5 וולט ממש ממש לא המכשירים של אלפיין לא רואים אותם ממטר תחשוב טוב לפני קניה

דאבל קיקר

פורסם
כן - אבל ה 9855 עם שנה אחריות עולה 2400 שח - אז עכשיו מה היית קונה ???

לי היה פיוניר 740 פרמייר ועברתי לאלפיין 9835 - ואין צל של ספק מדובר בהבדלים שמיעים לחלוטין.

אז ה P8MP ביבוא פרללי עולה 1700 ש"ח + - .

פורסם

זה באמת המחיר שאני מביא אותו

יש עוד מקומות שניתן להשיג את המכשיר במחיר הזה?

אז ה P8MP ביבוא פרללי עולה 1700 ש"ח + - .
  • תוכן חדש...