Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חברים בהמשך לת'רד הקודם שפתחתי, ההחלטה נפלה ואני ארכוש רוב הסיכויים פיאט בראבו.היום נפגשתי עם בעל הרכב שנת 97 דגם sx ידני ,התרשמתי מהאוטו שנראה חיצונית די שמור,פנימית גם.

הנענו את האוטו לא עלו איזשהם רעשים מחשידים ללא נזילות נראות לעין מנוע די נקי(לא שטוף).

הבעיות שהתרשמתי הן:

1.ידיות פתיחה של הרכב נראות כאילו שבורות-לטענתו זה המחלה של הרכב הזה .

2.טסט נגמר עוד 3 חודשים.

3.יד 5 ,קילומטרז' תקין 160000 לשנת 97

הבנאדם רצה בהתחלה 20K ,ולאחר שיכנוע קל ירד ל19.5K ואינו מוכן להתפשר על פחות מכך.

חשוב לציין שהבנאדם נראה לי אמין ,נפגשתי איתו בביתו והוא מוכן להתחייב על מנוע גיר ושסי נקיים.

וציין שהרכב לא עבר שום תאונה מעולם.

האוטו אצלו 8 חודשים והוא אומר שהוא מוכר בכדי לקנות רכב גדול יותר כי הוא עובד בתחום התריסים.

את האוטו הסכמנו לקחת לבדיקה.

*חשוב לי לדעת למה יש לשים לב בתוצאות הבדיקה ?

*האם הוגן המחיר שהוא מבקש?

*על אילו דברים אני צריך לשים לב, לפניי הקניה של הרכב?

תודה רבה אורון.

פורסם

הידיות הם אכן מחלה של הרכב. אל תתרגש.

היד קצת גבוהה, אבל ככה זה ברכבים "צעירים".

חוץ מזה - קח את הרכב לבדיקה ותחזור אלינו עם תוצאות כתובות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם התרשמת מהמוכר לטובה זה חשוב.

לי באופן אישי "קופצת" העובדה שהוא קנה אוטו לפני 8 חודשים ומוכר כי הוא עובד בתריסים, הוא עשה הסבת מקצוע לאחרונה או שבזמן קניית הרכב שכח שהוא עובד בתריסים? :)

בכל מקרה, סיבת המכירה היא עניינו הפרטי ואם אתה לוקח לבדיקה הרי שהיא לא רלוונטית לחלוטין.

בהצלחה,

סער.

פורסם
טוב חברים בהמשך לת'רד הקודם שפתחתי, ההחלטה נפלה ואני ארכוש רוב הסיכויים פיאט בראבו.היום נפגשתי עם בעל הרכב שנת 97 דגם sx ידני ,התרשמתי מהאוטו שנראה חיצונית די שמור,פנימית גם.

הנענו את האוטו לא עלו איזשהם רעשים מחשידים ללא נזילות נראות לעין מנוע די נקי(לא שטוף).

הבעיות שהתרשמתי הן:

1.ידיות פתיחה של הרכב נראות כאילו שבורות-לטענתו זה המחלה של הרכב הזה . נכון. הרכב הפלסטיק לא שורד טוב את השמש הישראלית. מחיר ידית חדשה הוא כ-150 ש"ח אצל הפרסי.

2.טסט נגמר עוד 3 חודשים. נו, אז... עלייך להביא זאת בחשבון ולשקלל זאת במחיר הסופי אותו תהא מוכן לשלם

3.יד 5 ,קילומטרז' תקין 160000 לשנת 97 אני לא הייתי נוגע בבראבו יד חמישית כשזה מחזיק בה כשמונה חודשים בלבד. למה?! ראה שורה אחרונה בתשובתי.

הבנאדם רצה בהתחלה 20K ,ולאחר שיכנוע קל ירד ל19.5K ואינו מוכן להתפשר על פחות מכך.

חשוב לציין שהבנאדם נראה לי אמין ,נפגשתי איתו בביתו והוא מוכן להתחייב על מנוע גיר ושסי נקיים.

וציין שהרכב לא עבר שום תאונה מעולם.

האוטו אצלו 8 חודשים והוא אומר שהוא מוכר בכדי לקנות רכב גדול יותר כי הוא עובד בתחום התריסים.

ולפני שמונה חודשים הוא היה מנכ"ל ולא היה קיים הצורך ברכב גדול?! להתעלם מסיפורים...

את האוטו הסכמנו לקחת לבדיקה.

*חשוב לי לדעת למה יש לשים לב בתוצאות הבדיקה ? על הכול... פרט לעובדה שבבדיקה של רכב מ 97 הסיכוי שהוא לא ייצא "שחור" היא אפסית, סרוק את טופס הבדיקה והעלה לפורום. התייעץ איתנו ותן דעתך לחוות דעתם של אלו המבינים. לאחרונה יש הרבה קשקשת ברשת...

*האם הוגן המחיר שהוא מבקש? שאלה שאתה, ורק אתה שראית את הרכב, יכול לענות.

2.5K מעל המחירון הוא סכום נפוץ שאנשים דורשים על הבראבו כי ילדים רבים מתלהבים ממנו. לומר לך שהרכב שווה את הסכום או שרוב העסקאות מתבצעות בסכומים דומים?! לא.

*על אילו דברים אני צריך לשים לב, לפניי הקניה של הרכב? מצב הצמיגים, מצב הבולמים, מצב הגלגלים (עיוותים וכו'), משיכות בהגה, נקישות בעת פניות פרסה שההגה מצוי בסוף מהלך, מצב צנרת הפליטה מתחילתה ועד סופה, נזילות נוזלים שונים וכו' וכו' וכו'. בתוך הרכב -מנוע סרבו בורר אויר צח, האם החימום פועל, נזילות ורטיבויות בתוך חלל הרכב, מצב הפלסטיקה, מראה כללי של הסלון וכו' וכו' וכו'.

בקיצור - לך עם מישהו מבין ומנוסה.

תודה רבה אורון.

לייתר פירוט, אנא בצע חיפוש על שם המשתמש לי והמילה בראבו.

מובטח כי תמצא הרבה מידע.

פורסם

תודה רבה על התגובות המהירות...

אז כמובן שגם לי היה קצת מוזר הסיבה למכירה ,אבל כל אחד והסיבות שלי.

הרכב כמובן שייבדק והבעלים אמר לי מראש שהוא מתחייב לי על מנוע+גיר ושאסי נקיים לחלוטין,ובכל ממצא אחרי בבדיקה הוא משלם.

בבדיקה אבי יהיה איתי שהוא מבין בזה הרבה יותר ממני,ולאחר הבדיקה אני אעלה את טופס הבדיקה.

פורסם

אל תחליף הידיות החיצוניות לתחליפיות שקשה להתאימן אלא רק במקוריות המגיעות עם 2 מוטות החיבור אל הנועל הפנימי. בדוק שמנוע הסרבו של מיחזור האויר במע' המזגן/אורור/חימום אכן פועל באמת וסוגר ופותח את דלת המיחזור ואל תסתמך על נורת הבקרה הנדלקת ונכבית.

בדוק שמע' המזגן פועלת כשורה ושגם החימום הפנימי פועל ולא בוצע ניתוק הרדיאטור חימום הפנימי כי הוא נוזל. בדוק את ידידת הצד במושבים הקד' שהיא אכן מקפלת את המשענת ומאפשרת הזזת הכסא קדימה כדי לאפשר כניסת נוסע לאחור.

מכונית זאת הנה מהנה מאוד לנהיגה ונוחה.

לאחר קנית המכונית, הצטרף למועדון פיאט ישראל www.fiatclub.co.il

בברכה ובהצלחה - רפי לין :-)

פורסם

ציינתי ידידי שהאוטו הוא ידני דגם sx

כלומר חשמלי +abs

ואני מאשקלון אני אבדוק את האוטו אצלנו במוסך "בועז" שזה מכון בדיקה מורשה אצלנו ואמין.

• תוכן חדש...