Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקה בטסט חוזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם

אני אחרי חיפוש ולצערי לא מצאתי חומר רלוונטי.

לשאלה :

בטסט חוזר - האוטו עובר שוב את כל המסלול או שפשוט בודקים את הרכיב שנכשל?

הסיבה היא חוסר-איזון שנתגלה בבלמים מאחור ברכבי.

היום הייתי במוסך שכיוון ונתן לי אישור רלוונטי, האם בבואי לטסט חוזר אני עובר את המסכת מחדש או שיבדקו רק את הבלמים?

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

עובר את כל המסלול , אבל בלי בדיקה .. זתומרת אתה עולה על המסלול כמו כולם ומחכה לתורך , אבל עושה רק את מה שנכשלת בו. לא יבדקו לך שום דבר אחר.

פורסם

בדרך כלל מה שקורה תלוי באוטו הספציפי.

אם סה"כ מדובר באוטו חדיש, שמור ויפה, סביר להניח שיבדקו לך רק את התקלה הספציפית שעליה נכשלת.

אם הרכב הוא רכב מיושן או סתם רכב שנראה מוזנח, מנסיוני האישי הם מעבירים את האוטו את כל המסלול מחדש כולל כל הבדיקות ובכלל לא מתביישים להכשיל אותך מחדש.

אמר לי פעם בוחן ברישוי חן שהדבר הראשון שהם מסתקלים עליו הוא אם האוטו שטוף, איך הריפודים והאם נראה שבעל הרכב שומר ומטפח את האוטו. אם כן, אז הם ישר ניגשים לאוטו בצורה חיובית.

אם האוטו מזוהם, עם ריפודים קרועים ושקיות במבה מאחורה וכל מיני מכות פח לא מתוקנות, הם בודקים את האוטו בדיקה יותר יסודית.

ההגיון שלהם אומר שמי שלא משקיע באוטו 20 ש"ח על שטיפה (או לחילופין 15 דקות שטיפה עצמית), לא משקיע גם על גומית ציריה קרועה או שאת תיקון הברקסים הוא דוחה.

הגיוני? לא תמיד. אבל זה נתן לי הרבה להבין על דרך המחשבה שלהם.

קופמי, מסכים עם מה שהוא אומר?

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בטסט החוזר בודקים את המכלל הרלוונטי. במידה והיתה לך בעיה בבלמים האחוריים, יבדקו לך את כל מערכת הבלימה, ולא יבדקו את שאר המערכות. אם הגעת ל30 יום מהבדיקה הראשונה בטסט הזה, ולא סיימת אותו, תצטרך לעבור את הכל מהתחלה.

חג עצמאות שמח,

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

• תוכן חדש...