Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך קונים Sterling Postal Order דרך הרשת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצאתי חציל.

זכיתי במכירה בEbay, ולא שמתי לב שהמוכר לא מקבל PayPal או כל דרך תשלום נורמלית אחרת, מלבד Sterling Postal Order או צ'ק בינלאומי. :oops:

מישהו מכיר את הPostal Order הזה ויודע איך אפשר לקנות אותם דרך הרשת, או לחילופין, כאן בארץ הקודש?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם הסכום קטן - תשלח מזומן, בזמנו חברתי הזמינה מהחשבון ebay שלי ספר רכב מקורי לפורד אנגליה, התברר לאחר הזכיה שהמוכרת לא מקבלת paypal אלא רק צ'קים.

זה היה משהו כמו 11 פאונדס, פשוט החלפנו כספים ושלחנו בדואר שטרות עטופים בנייר טוב (ע"מ שלא יראו את הכסף מול אור)

סיכון, אני יודע - אבל גם קיבלנו את הספר וגם קיבלתי עוד פידבק חיובי :)

פורסם

את השיטה של המזומן במעטפה אני מכיר.

קניתי ככה המון דברים מEBAY, ותמיד הכסף הגיע כמו שצריך.

לגבי האופציה של BIDPAY - אני אבדוק את זה, תודה!

פורסם

טוב.. יש אולי למישהו רעיון נוסף?

מזומן הוא לא רוצה, למרות שהסברתי לו שהסיכון עלי..

צ'ק בינלאומי דרך BIDPAY אי אפשר לשלוח - נראה שהם פשטו את הרגל או משהו כזה.

מה זה POSTAL ORDER לעזאזל?!

עריכה:

יופי, רשות הדואר! מסבירים מה זה אבל בשום מקום באתר שלהם אין הסבר איך ואיפה קונים

http://web02.postil.com/madrich.nsf/defdocs/168?opendocument

פורסם

תשאל אותו אם הוא מוכן להעברה בנקאית (swift). ישנה עמלה מסויימת שהבנק לוקח, תלוי בתנאי החשבון שלך. אם מדובר בסכום נמוך - זה לא ישתלם.

פורסם

מדובר ב10 פאונד.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=6624301088

אני אתקשר מחר למודיעין הדואר, אולי שם יוכלו לעזור לי להבין מאיפה קונים את ההמחאות האלו.

אם לא - אני מקווה שהמוכר החביב יסכים לקבל בכל זאת מזומן או העברה בנקאית.

• תוכן חדש...