Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כחלק מהטיפולים שאני מבצע באופן עצמאי ברכבי אני מעוניין להחליף גם את הפילטר דלק אך איני יודע

בדיוק היכן הוא ממוקם אשמח אם תוכלו לעזור ולכוון אותי אליו ועל הדרך הסבר קצר כיצד לבצע את ההחלפה

אגב הרכב הוא הונדה סיוויק 97 אוטומט sr

תודה ושבוע טוב ושקט

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

תבדוק מתחת לרכב תחת המושב האחורי בצד של המיכל דלק אצלי זה נמצא שם אבל לי זה קליאו תבדוק אולי גם אצלך!

הכונו לביאת המשיח!

פורסם

מיקום הפילטר:

פתח מכסה מנוע בצד השמאלי של קיר האש, (איפה שנגמר תא המנוע ומתחיל תא הנוסעים) ממש ליד המצבר ישנו את הפילטר דלק.

בין מרכז קיר האש למצבר ישנו גוף מתכת שמתחברים אליו שני צינורות נחושת.

ברגע שתלך לחנות חלפים ותקנה פילטר דלק ישר תזהה אותו, הפירוק שלו די מעצבן יחסית לסובארית שלי (ההונדה של אישתי), צריך לפרק 3 ברגים שמתחברים לקיר האש ואחר כך לפרק את 2 הצינורות של הפילטר,

בהצלחה

פורסם
מיקום הפילטר:

פתח מכסה מנוע בצד השמאלי של קיר האש, (איפה שנגמר תא המנוע ומתחיל תא הנוסעים) ממש ליד המצבר ישנו את הפילטר דלק.

בין מרכז קיר האש למצבר ישנו גוף מתכת שמתחברים אליו שני צינורות נחושת.

ברגע שתלך לחנות חלפים ותקנה פילטר דלק ישר תזהה אותו, הפירוק שלו די מעצבן יחסית לסובארית שלי (ההונדה של אישתי), צריך לפרק 3 ברגים שמתחברים לקיר האש ואחר כך לפרק את 2 הצינורות של הפילטר,

בהצלחה

אוקיי תודה רבה עכשיו לפחות אני יודע היכן לחפש ולא סתם לזחול מתחת לרכב

אין כמו קמארו עצבנית

• תוכן חדש...