Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה וובר כפול:

84_12.JPG

ז"א לוע לכל צילנדר, ברכב של 6 צ' שמים 3.

בגלל זה באלפא יש 2.

הנה 4 קרבורטורים, זה יושב על V8, אני רוצה לראות איך 4 קרב' יושבים על מנוע 4 צילנדר.

05_1_b.JPG

haters will hate

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רק אתה התבלבלת (לא באשמתך - הויכוח הוא ארוך וגולש ליותר משרשור אחד ) - הכוונה לא לשניים כפולים - אלה לארבעה יחידים - והוא לא שותה 4 ל 1 אלה בערך 1 ל10 כשהוא מכוון כראוי

והעניין הוא שאף פעם הוא לא מכוון כראוי, אני נישבע שהאלפא כוונה בתל אביב ע"י ה-מומחה

וצילצלה בי-ם (בגלל הפרש הגבהים) הרגישות שלה לדלק שנימכר בזמנו היתה גדולה, אה כן... ולאגזוז שלה היה נטיות אובדניות, אגב הרכב היחידי שאני מכיר שקם בבוקר עם מצב רוח...

ובפעם היחידה שבעטתי בגלגל שלה בזעם, היא תקעה אותי שעתיים בכביש הערבה...יותר אני לא בעטתי בה והיא מצידה הביאה אותי תמיד הביתה.....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
זה וובר כפול: ז"א לוע לכל צילנדר,
קרבורטור כפול בהגדרתו הוא לא "לוע לכל צלינדר" אלא שני לועות שנפתחים בדירוג, ומזינים ביחד את כל (או חלק) הצלינדרים. שיטה שהיתה קיימת במכוניות רבות טרם עידן ההזרקה, לטובת פשרה יעילה בין חסכון לביצועים.

מה שיש באיטלקיות הישנות הם צמדים של קרבוטורים זהים, שמחוברים ביחד בעיקר משיקולי פרקטיקה, וכל אחד מזין צלינדר נפרד. באותה מידה היה אפשר להתקין שם 4 קרבורטורים נפרדים לחלוטין (כמו באופנוע 4 צלינדרים יפני) והתוצאה היתה זהה.

אז נכון שיש שני קרבורטורים "כפולים", אבל בפועל מדובר על 4 "ישויות" נפרדות.

ולצוקרמן - אני נכוותי קשות עם חוויית אלפא ישנה שנקנתה מהרבה התלהבות, המשיכה בזריקת כסף שיטתית עד שהבנתי שהתיק גדול מדי, ונמכרה בקול ענות חלושה. תבדוק טוב טוב שהמכונית ראויה ושווה את ההשקעה.

פורסם

ערכת ככה שזה לא רלוונטי...

אבל מה שכתבתי היה כדי לעשות קצת סדר.

בכל מקרה שלא יגידו 4 קרבורטורים כי זאת טעות, אלה 2 כפולים, נכון שכל לוע מזינה צילנדר, אבל בזוגות. מה שעושה את זה ל2 קרבורטורים ולא 4 כמו באופנוע...

בקיצור זה באמת וויכוח מטומטם .

haters will hate

פורסם

כמי ששיפץ את הרכב עד היסוד ומאז נהג בו 10K ק"מ אני יכול לומר שהרכב מדהים מכל בחינה אפשרית, אהה והקרבורטורים, ברגע שנוקו וכוונו נכון, שכח מהם, אין סיבה לצרות, הדלק של היום לא יוצר בעיות.

מצורפות תמונות של הבייבי.

alfaklub71060836dl.jpg

alfaklub71060825tn.jpg

ג'ימקאנה 9.2005 אלטרנטיבי.jpg

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
קרבורטור כפול בהגדרתו הוא לא "לוע לכל צלינדר" אלא שני לועות שנפתחים בדירוג, ומזינים ביחד את כל (או חלק) הצלינדרים. שיטה שהיתה קיימת במכוניות רבות טרם עידן ההזרקה, לטובת פשרה יעילה בין חסכון לביצועים.

מה שיש באיטלקיות הישנות הם צמדים של קרבוטורים זהים, שמחוברים ביחד בעיקר משיקולי פרקטיקה, וכל אחד מזין צלינדר נפרד. באותה מידה היה אפשר להתקין שם 4 קרבורטורים נפרדים לחלוטין (כמו באופנוע 4 צלינדרים יפני) והתוצאה היתה זהה.

אז נכון שיש שני קרבורטורים "כפולים", אבל בפועל מדובר על 4 "ישויות" נפרדות.

.

זה מה שאני אומר כל הזמן - אבל זה לא עוזר לי - כל הזמן חוזרים לויכוח הזה - הרי לא סתם יש הגדרות נפרדות לקרבורטור כפול ולשני קבורטורים - ולעניין הכוון - באמת עושים מזה יותר ממה שזה - כוון טוב וומערכת נקיה ומסודרת מחזיקה זמן רב ונותנת תוצאות טובות

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

פורסם

ראובן, האלפא שהיתה לך מ-ד-ה-י-מ-ה.

אין מילה אחרת. אני לא רוצה לחושב מה יהיה אם אראה אותה במציאות, שכן התמונות עושות תמיד עוול.

אביחי

פורסם

האלפא של ראובן חיה,נושמת ובועטת אצלו ולא נראה לי שהוא מתכוון להפרד ממנה:wink:

ד"א : היא עובדת קשה מאד כל הזמן!

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
האלפא של ראובן חיה,נושמת ובועטת אצלו ולא נראה לי שהוא מתכוון להפרד ממנה:wink:

ג.

קשה, זה דבר יחסי ג'ורג'י.....כפי שאתה יודע.....

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אצל ראובן אין דוושת גז, יש מתג ON/OFF :wink::-P

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• אחראי פורום
פורסם
ראובן, האלפא שהיתה לך מ-ד-ה-י-מ-ה.

אין מילה אחרת. אני לא רוצה לחושב מה יהיה אם אראה אותה במציאות, שכן התמונות עושות תמיד עוול.

אביחי

לא רק לראות, אלא גם לשמוע...

עם האדום הזה והחישוקים המקוריים - פשוט מכונית יפהפייה!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

רועי צוקרמן שמע נא ידידי היקר:

1. את מה שמייצגת הג'וניור וסיפורה אתה ודאי יודע ,ולכן אתה חושב בכיוון :| .

2. כל רכב ,מעלותיו ושגעונותיו,לכן רועי צוקרמן היקר, ההחלטה לא קלה.

בעוד שמדובר על רכב בעל שיגעונות(לא רחוקים ככל הנראה מבעליו :wink: )

כפי שאמרו קודמי ,חזקתה נתונה במצבי רוח סבלנות,ידע ,עזרה,בשילוב הרבה חום ,אהבה

ותפיחה על השכם ממועדון אלפא החם.

3. בשנות ה70' . לשכן שלי עולה חדש היתה אלפא ג'וניור חדשה. אותה החליף בג'וניור

אחרת ועוד ג'וניור וכן הלאה....לפני שעברנו דירה,היתה לו אלפא ספרינט 1.5 חדשה1979.

את צליל המנוע שלה לא אשכח,וגם את הסיבוב הקצר בה.

4. אחזקת אלפא אז,ואחזקת אלפא(אספנות)כיום, הם עסק שונה לגמרי.

אם יש לך את ה"כלים" הדרושים כולל הנפשיים לאחזקת המכוניות אני מאחל לך מראש

מזל טוב-ואם אתה כבר בצפון-אתה מוזמן .

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

ג.

ובכך ניתנת לי התשובה על מה בדיוק שהיה ישן יפה ואדום שעקף רכב (שנסע במהירות המספיקה למספר שלילות) בדרך לאחד המפגשים.

אכן יפה רועשת ויום אחד תהיה גם לי.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.

• תוכן חדש...