Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם שאלה שאתה לא חייב לענות עליה.האלפא היא הבורדו מטירה? אם כן אני יכול להגיד לך שהיא ממש יפיפיה. גם אני באחד הימים אחרי שאני ימכור את הפיאט 500 שלי יממש את הפנטזיה שלי אלפא כזאת או שברולט ביל אייר

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ושנס איתך עוד מישהו שמבין באלפות..

יש נם הרבה דברים לבדוק בעת קניית ג'וניור,ורצוי שיהיה איתך מבין עיניין.

אני לא מזלזל בידע שלך חלילה,אולם לא נעים "ליפול" על מכונית רקובה מהיסוד,או שחסרים בה הרבה חלקים.

שאני אבין חן, אתה מתנדב? ;-)

וללירוי - כן, מטירת הכרמל.

פורסם
קודם כל לחברים ממועדון אלפא - לא צריך להעלב שלא באתי לשאול אצלכם, בסך הכל נוח יותר לשאול "בבית"ולא ללכת לפורומים זרים, ולנסות להבין על מי אפשר לסמוך ומי מאחורי המקלדת הוא בן 16 שחולם כל החיים (מגיל 15 :wink:)על איזו אלפא נוצצת. עוד יבוא לי איזה ילד עם אסקורט שחושב שהאוטו סקסי. לאן הגענו :wink:

לא נעלבתי, פשוט חבל לי שתקבל תשובות שגויות או לא מלאות בזמן שהתשובות הכי מלאות והכי נכונות ממתינות לך ממש מעבר לפינה (או בחתימה שלי)...

במחשבה שנייה, אולי אפרסם בכל זאת איזו הודעה גם אצלכם... אני רק צריך לזכור מה עשיתי עם המשתמש והסיסמא שלי בפורום שלכם :loco:

שכח כל מה שידעת :lol:

הפורום שלנו נמחק לפני קצת יותר מחצי שנה בעקבות פריצה של האקר מרושע לשרת. עליך לפתוח לעצמך יוזר חדש.

לכל מי שענה, תודה. ביום שישי אשנס מותניים ואת רכבת ישראל, ואסע צפונה לראות את המכונית במציאות.

הכלל אצלי פשוט - מה שמדליק אותי (ויש לי תקציב בשבילו...) אני קונה, מה שלא, לא :smile:

האם כדאי לקחת רכב שכזה למכון בדיקה רגיל, כדי לקבל תמונת מצב של תאונות בעברו/פגיעות שלדה,

האם הם יכולים לאתר חלודה? כי הניסיון שלי עד עתה עם מכוני בדיקה, כקונה או כמוכר, לא היה טוב במיוחד.

מישהו מכיר מקום טוב לבדוק רכב שכזה באיזור חיפה?

תודה לכולם על התשובות.

נ.ב: יוני, יופי של ביאנקי :wink:

יש לנו במועדון חבר חיפאי שבעברו שני ג'וניורים. אם תרצה, אהיה מוכן לדבר איתו בשבילך ואולי הוא יסכים להתלוות אליך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אחחחח..

אחוות האלפיסטים:wink::-)

אלעד איפה היית שבוע שעבר כשכבר באתי עם המפלצת למפגש?:-P

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

בשישי האחרון דווקא הייתי...

אתה בטח מדבר על זה שהיה שבוע לפניו. אחרי הג'ימקאנה באלטרנתיבי נסעתי ללון בטבריה (להזכירך: יום למחרת היה טיול הנהיגה שלנו, ולי לא התחשק לקום באישון לילה ולנסוע לחוף צמח כשהציפורים עוד נוחרות על העצים).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

רועי יש אחת לבנה,ואחת אדומה בורדו באיזור חיפה שכרגע מוצעות למכירה.מכיוון שהיו לנו במשפחה כמה וכמה אלפות,מי שהזכיר כאן את מצב השילדה והריקבונות צדק.יש לשים לב טוב טוב.קח עצה חברית,נדירות הם הג'וניורים שבאמת שומרו ברמה גבוהה ותתפלא יש דווקא כמה באזור שלך דווקא-אם אני זוכר נכון שחורה או כחולה באזור רחובות,לבנה פנינה,וכסופהבאזור ת"א,ואדומה של חבר בפורום הזה,גם כן באזור המרכז.אני בטוח שיש עוד כמה,אבל שוב בודדות.לא כל גוניור שעוברת צביעה ופחחות ובעליה דורש 30K ומעלה אכן שווה את המחיר.מהכירות קצרה איתך דרך הפורום אני יודע שאתה בחור יסודי,לכן בדוק ביסודיות את הבסיס והשילדה.אם אכן תמצא אחת כזו הנאה צרופה מופתחת-אני לא צריך לספר לך מהי תחושת החיבור ברכבים אלו,אך זכור המחיר לא יהיה זול.

ואם כבר השריטה עמוקה היתה לא מזמן פיאט 124 ספורט קופה צהובה למכירה משופצת ברמה גבוהה

אולי אחד מחברי הפורום יוכל להרחיב קצת.ואם תצתרך עזרה באיזור חיפה,אוכל לארגן לך ליפט במוסך ללא תשלום וחוות דעת מקצועית.בהצלחה..

IMG_0016.jpg

o1_1_2_3_20060323150318.jpg

fiat 124 sport.jpg

פורסם

בשירשור הבא לא תימצאו שמץ של אוביקטיביות!

אחת המכוניות המהנות ביותר לנהיגה, היפות ביותר מאז ומעולם, והיא כמו כל אהבה טובה, לא תיתן לך מנוחה לשניה....בעיות? המון ועם השנים הם רק מחמירות, חלודה אמרנו, רגישות לכיוון הקרבורטורים מחייבת כיוון מומחה... ולא מעניין אותי מה תגידו, מדובר בשתי קרבורטורים כפולים שלי הייתה עם וובר 45 הילוך שני חורק תמיד ובכל אלפא, שתיינית לא קטנה, רובם פגשו לא פעם קיר, גדר או רכב אחר... רצוי לבדוק נושא תאונות לעומק, חשמל, בלי להכיר את הרכב המדובר, צריך להתחיל מהתחלה, בית הנורה של המס' ולסיים באלטרנטור ולא לשכוח כלום בדרך...האלפא תלמד אותך איטלקית שוטפת, קללות באידייש מכניקה, כימיה, פיזיקה והרבה, חוזק חומרים, שריר יד ימין של הארנק יתחזק משמעותית, כמו רגל שמאל של הקלץ'...

אובדן יכולת שמיעה חלקית מובטח.....את החיוך מפניך לא יורידו גם עם אקונומיקה....300 ק"מ?..... הייתי הולך אפילו ברגל!-אלפא מחליפים רק באלפא אחרת, או שמתחתנים....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

בשנת 1976 הייתה לי אלפא 1750GTV עם 2 קרבורטורים כפולים. אני זוכר 2 דברים בעיקר-

1. צורכת דלק בקצב מטורף.

2. יש בעיה רצינית עם תושבת ההגה. יש שם בית הגה בורג שצמוד עם ברגים לשילדה. מהר מאד, עוד כשהמכוניות היו חדשות, התברר שמופעל כוח גזירה על השילדה בנקודת החיבור והשילדה פשוט נסדקת. האוטו שלי היה מודל 1971 וכבר בוצעו ריתוכים בשילדה ומצאתי סדק חדש ליד הריתוך.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
בשירשור הבא לא תימצאו שמץ של אוביקטיביות!

אחת המכוניות המהנות ביותר לנהיגה, היפות ביותר מאז ומעולם, והיא כמו כל אהבה טובה, לא תיתן לך מנוחה לשניה....בעיות? המון ועם השנים הם רק מחמירות, חלודה אמרנו, רגישות לכיוון הקרבורטורים מחייבת כיוון מומחה... ולא מעניין אותי מה תגידו, מדובר בשתי קרבורטורים כפולים - גם אותי לא מעניין - מדובר בארבעה שלי הייתה עם וובר 45 הילוך שני חורק תמיד ובכל אלפא, - דווקא לא בכולן ולא תמיד שתיינית לא קטנה, רובם פגשו לא פעם קיר, גדר או רכב אחר... רצוי לבדוק נושא תאונות לעומק, חשמל, בלי להכיר את הרכב המדובר, צריך להתחיל מהתחלה, בית הנורה של המס' ולסיים באלטרנטור ולא לשכוח כלום בדרך...האלפא תלמד אותך איטלקית שוטפת, קללות באידייש מכניקה, כימיה, פיזיקה והרבה, חוזק חומרים, שריר יד ימין של הארנק יתחזק משמעותית, כמו רגל שמאל של הקלץ'...

אובדן יכולת שמיעה חלקית מובטח - בדיוק להפך - השמיעה הופכת מפותחת ביותר - כמו של מנצח על תזמורת - ואיזו תזמורת.....את החיוך מפניך לא יורידו גם עם אקונומיקה -מה שנכון....300 ק"מ?..... הייתי הולך אפילו ברגל!-אלפא מחליפים רק באלפא אחרת, או שמתחתנים - או שמתגרשים....רן

חג שמח

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

פורסם
ולא מעניין אותי מה תגידו, מדובר בשתי קרבורטורים כפולים - גם אותי לא מעניין - מדובר בארבעה

ארבעה כפולים?

אז גם אותי לא מעניין, בילבלת את עצמך ואת הקוראים.

2 וובר כפולים 45 מ"מ - הרכב הזה צריך לשתות 4ל1 או קרוב...

haters will hate

פורסם

רועי,

עם כבר "ג'וניור", לך לראות את הצהובה של אודי, שהיא מושלמת. מודעה מופיעה בלוח

המודעות (לא פורום) של מועדון האלפא:

http://www.iaroc.org.il/modules.php?name=NukeC30&op=ViewCatg&id_catg=150&page=2

למכירה :

ג'וניור שנת 75 מנוע 1600 .

מקורי במצב מצוין .

אודי 054-4658582 .

:turn-l:
פורסם
ארבעה כפולים?

אז גם אותי לא מעניין, בילבלת את עצמך ואת הקוראים.

2 וובר כפולים 45 מ"מ - הרכב הזה צריך לשתות 4ל1 או קרוב...

רק אתה התבלבלת (לא באשמתך - הויכוח הוא ארוך וגולש ליותר משרשור אחד ) - הכוונה לא לשניים כפולים - אלה לארבעה יחידים - והוא לא שותה 4 ל 1 אלה בערך 1 ל10 כשהוא מכוון כראוי

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

פורסם

אני לא עומד בפיתוי, ואולי בגללי נתחיל עוד ויכוח על זה, אבל אלו שניים כפולים... אם תזמין בחנות "4 קרבורטורים לאלפא" תקבל כמות שתספיק לשתי מכוניות :wink: .האמת שכבר הסכמנו שזה רק עניין של טרמינולוגיה.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...